- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.681
canım ordan bebel çıkıyor 3 parmak o zaman yanında küçük kalır şimdi bi de ööle bak parmaklarına.bu arad sen de egzersiz yapıyosun değil mi? nasıl gidiyor?
herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani
O da doğru ya :))) haklısın ... ben şu an iki parmakdayım.Daha önce düzenli egzersiz yapmıyodum ama dün tekrar başladım bu sabah da yaptım ve bundan sonrada düzenli yapıcam artık ...
herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani
şenaycım çok güzel bi haber buherkes hemen öyle git-gel yapamıyor ki zaten.biz ilk yaptığımızda da çok az git-gel yapabildik.tebrik ederim,çok sevindim.
Tatlım tebrik ederim başarmışsın işte.Gitgide alışacaksın çok güzel bir aşamadasın.
O da doğru ya :))) haklısın ... ben şu an iki parmakdayım.Daha önce düzenli egzersiz yapmıyodum ama dün tekrar başladım bu sabah da yaptım ve bundan sonrada düzenli yapıcam artık ...
kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah
kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah
Yeni gelinimiz seni kutluyorum tüm içtenliğimle. Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış.
Tebrikler senay_mehmet
çok şükür canımm okdar sevindim kiii.. yeni gelinimiz şenaaayyy mutluluıklar gülücükler eksik oolmasın hayatından tatlımmmm..
ilahi şenayykıs yenip te sevinçten koşarak buraya yazmayan,farkında olmadan bilgisayar başına gelip sonradan sevinen ilk arkadaşımız sen olmalısın canım benim ya bundan sonra kendine güvenin gelmiş olarak devam edersin.bi kere tam girdiği için hiç moral bozmak yok artık.sonraki denmelerde başarısızlık olabilir,eşinde sertleşme,isteksizlik olabilir asla üzülme.yeni bir süreç başlıyor.vaji olmayanlarda dahi cinsellik 1 sene içerisinde otururmuş.yeni başlıyormuşsunuz gibi başla ve devam et canım.kötü günlerini boşver.hatırlamak hiçbir halta yaramıyor.eşlerimize anlayışlı olup,yeniden başlarsak inşallh herşey çok daha güzel olacak.alışalım sonra bebişler gelecek
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
sanıyorum ki aynı gün aynı saatlerde yenmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?