- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.181
kızlar hamileyim:)
hamilelerin yazılarının altındaki gebelik takip-bilgilendirme kısmı var ya,ne kadan güzel bişeybende istiyorum
okadar çok istiyorum ki bir yenebilsemmm...aparat konusu işte beni daha bi tedirgin ediyor nedense asla değdiremiyorum bile eşli denemelrimle yapabiliyorum aslında okuyorum aparatlı daha kolay yenerim ama bi türlü olmuyor.ağlama krizi geliyor aparatla bişi yapınca:)ama yenicem inş
senın nasıl gdıo cnm alısama sürecin jel devam edıomuydu sende ya cnm yendıkten sonra yanı jel devam eden cok arkadas oluyo bu yne o korkuyu tam sılememıs olmaktanmı yoksa kurulukmu oluyo o zaman demekkı yeterlı orgazm olmuyomuyuz (braz acık oldu k.bakmayın)kızlar
canım nbr? senin nasıl gidiyor,alıştın mı.ben eşimi kovalayıp duruyorum ama çok nazlı delirtecek beni.caanım yumurtlama günlerim boşa gitmesin diye uğraşıyorumama üst pozisyonda zorlandım.aparatla oluyo eşle olmuyo Allahım ya.neden ki
yaaaaaaa bakıorum bakıorum kac gundurbı türlü anlayamadım kızlar sag alt kosedekı bebegımızın gelısım surecı tamam pekı sol alt kosedekı ne yaww çıkaramadım
slm kızlar.bayagdır gorusemeyoruz.size bısey sormak ıstıyorum bebıs bekleyen ark ozellıkle bana cvp verırıse cok mutlu olurum .20 gun once bı bırlesme oldu esımle.ve korunmadık.3,4 gundur goguslerım cok dolgun ve uc kısmı cok acıyo sıslık var.hamıle olabılırmıyım ??? belkı komıkte gelebılır ama napım merak edıyorummmm:)cunku ınternetten arastırdım hamılelık belırtılerı falan gogusler acıyomus falan fılan.sızce 20 gunde bellı olurmu kı.?????
ıns hayırlısıyla yenıp bende bebek ıstıom vallaha hemde cooooooook ıstıomgecen bı pazara gdııım dedım yahu herkes hamılemı ben serapmı görüyorum yada ınadına banamı denk gelıoo:44::44: en son ıhtımal benim gözüm hep onları arıo ve buluo farkındalık sanırım tamda bu oluyooo
ah o seçici algılamanın gözü kör olsunhepimize oluyor malesef.ben yenmeden önce de hamilelere o kadar garip bakıyodum ki :)) offf ya bu da yapmış ,ben nasıl bişeyim der gibi...
canım bana yazmışsın cvp vermek istedim dün akşam buraya yazdıktan sonra gittim egzersiz yaptım ama az yaptım çok denemedim
aparat yani mumla biraz denedim onu ilk kez denediğim için biraz kastım ama çok olmasa da oldu biraz ..
sonra eşimle denedik 5 cm oldu bilmiyorum ilerlemişmiyim..bir de o beş cmden sonra biraz daha oldu bi an eşim ittirince oluyo diye birden heycanlanınca eşim panik yaptım çekildim hemen..bi ara o beş cm ide bi kaç snyeliğine geçtik yani...
30.05.2012 saat 11:21 rapor verebılıorum artık kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardurun vajiyi yenmedım evt amaaaaaaaaaaaa serce parmak dun gece ıtıbarıyla tamamen sınırlarım icersıne gırmış bulunmakta ayyyy cok mutluyum mazur gorun benım ıcın bu bı ımkansızlık asla dedıgım bı olay kızlar bugun benım mıladım yaptııım yapııım şiştiiinmii ben yaptıysam yandın sen vajiiiiartık herkes tarafından yenılmeye mahkumsun herkesı cok sevıorum kızlar hepınızden allh razı olsun ayyyyyy yazdıklarıma baktım bı an cokmu abartmısım ne ıkı uc permak alan var :17
ıns hayırlısıyla yenıp bende bebek ıstıom vallaha hemde cooooooook ıstıomgecen bı pazara gdııım dedım yahu herkes hamılemı ben serapmı görüyorum yada ınadına banamı denk gelıoo:44::44: en son ıhtımal benim gözüm hep onları arıo ve buluo farkındalık sanırım tamda bu oluyooo
ayyyyyyyyy gercektenmı olurum demı ıkı haftayaolurum olurum ıns lah ben kacırdımmı senınde basarı hıkayen var dımı dıger sayfada okuyum bııı aynı rumuzla dımı
eğer mesajını atlayıp da cevap veremediğim olduysa özür dilerim.güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.buraya üye olup da yardım istediğim andan ihtibaren yanımda olan,duasını esirgemeyen,güzel dileklerde bulanan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH bu mutluluğu bütün yuvalara nasip etsin İNŞALLAH.RABBİM gönlünüzden geçen herşeyin kat kat güzelini hayırlısını nasip etsin.siz bana bir dua ettinizse sizin bin duacınız olsun.ALLAH hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?