Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aparatta kendini daha iyi ayarlıyorsun aslında.sonuçta gitmediğini hissettiğin anda durup bekliyorsun,sonra devam edebiliyorsun.ben bi de çalışırken müzik dinliyorum ama düşük seste.(özellikle enigma'nın temple of love / return to innocence) ben de gerçekten işe yaramıştı... tabi sen nasıl rahat hissediyorsan o şekilde çalış ama panik yapma sakın...

slm kızlar.bayagdır gorusemeyoruz.size bısey sormak ıstıyorum bebıs bekleyen ark ozellıkle bana cvp verırıse cok mutlu olurum .20 gun once bı bırlesme oldu esımle.ve korunmadık.3,4 gundur goguslerım cok dolgun ve uc kısmı cok acıyo sıslık var.hamıle olabılırmıyım ??? belkı komıkte gelebılır ama napım merak edıyorummmm:)cunku ınternetten arastırdım hamılelık belırtılerı falan gogusler acıyomus falan fılan.sızce 20 gunde bellı olurmu kı.?????

Son düzenleme:

canım ben reglden önce iki deneme yaptım çok kolaydı, araya regl girince birde benim kaçmalarım eklenince 20 gün girdi , reglden sonra üçüncü denemeyi yaptık zorlandım, kızlar ara vermeyin sakın, belli bir seviyeye gelmeden uzun aralar iyi deği, dördüncü çok çok rahat oldu. Ama şöyle anlatayım önce sadece içime aldım, öyle bekledik ve kegel yaptım, eşim orda çok zorlandı , öyle hiçbirşey yapmadan beklemek zormuş , sonra ben izin verince gitgel yapmaya başladı, böyle olunca çok çok daha rahat oldu üçüncüden... Orgazm konusuna daha hiç gelemedim :/, jelsizde yapabileceğimi sanmıyorum şimdilik, ben hiç gitgel çalışmamışım, çalışmadığım yerden çıkıyor sorular .

Canım, eşin niye böyle ya? hep k.valide kafasını karıştırıyor, istekli, arzulu bir kadın var karşında, bulmuş bunuyor .
Ben hep üstteyim canım, alta zor geçerim. Benimde yumurtlama günüm başladı yalnız ben anksiyete giderici ilaç kullanıyorum, onu bırakmadan korunmayı da bırakamam, psikiyatrist iki üç ay ilaca devam etmelisin diyor, bu sırada korun hem de alışman lazım diyor, ben iyiyim aslında gerek yok ilaca diye düşünüyorum. İlacın birde yan etkisi var isteksizlik yapıyor, o kadar zorlanıyorum ki... Islanma ne kelime, kupkuruyum . İnternette bu ilacı kullananların yorumlarını okuyorum, özellikle erkekler 20 gündür tık yok diyorlar , hakikaten bende de tık yok . Bu arada bir bebek aşkı başladı ki bende sormayın, çok kötüyüm, hemen bu ay hamile kalmak istiyorum

yaaaaaaa bakıorum bakıorum kac gundur bı türlü anlayamadım kızlar sag alt kosedekı bebegımızın gelısım surecı tamam pekı sol alt kosedekı ne yaww çıkaramadım

ya onu bende merak ediyorum, benden önce sormuşsun :26:

ıns hayırlısıyla yenıp bende bebek ıstıom vallaha hemde cooooooook ıstıom gecen bı pazara gdııım dedım yahu herkes hamılemı ben serapmı görüyorum yada ınadına banamı denk gelıoo:44::44: en son ıhtımal benim gözüm hep onları arıo ve buluo farkındalık sanırım tamda bu oluyooo

bunlar hamilelik belirtileri evet canım ama psikolojik veya adet öncesi belirtileri olabilir.ben kaç ay(hatta vajiyi yenmeden önce bile) her ay dünya kadar belirti yaşadım.özellikle geçen ay gögüslerime ufacık bişey değse ağrıyordu.ama adet oldum.buna çok üzüldüğümden ve kendimi yıprattığımdan bıraktım artık.hiçbir belirti umrumda değil.adet gecikmesi olduktan sonra bile emin olmucam.ne zaman kanda çıkar o zaman ok.sende adet gecikmesine kadar düşünme bence,üzülmemek için.
ben öyle bi araştırdım ki netten.yok hamilelerin burnu kaşınırmış,yok göbek deliği ağrırmış,yok çok uyurmuş derken kendimde bütün belirtileri kendim başlatmışım aslında:) Allah gönlüne göre versin,inşallah hamilesindir ama vaji atlatanlarda çok fena umutlanma oluyor genelde.üzülme,rahat ol diye söyledim canım

ah o seçici algılamanın gözü kör olsun hepimize oluyor malesef.ben yenmeden önce de hamilelere o kadar garip bakıyodum ki :)) offf ya bu da yapmış ,ben nasıl bişeyim der gibi...

ah o seçici algılamanın gözü kör olsun hepimize oluyor malesef.ben yenmeden önce de hamilelere o kadar garip bakıyodum ki :)) offf ya bu da yapmış ,ben nasıl bişeyim der gibi...

yaaaaaa hc sorma ıcıne dusucem bende mılletın ne bakıon der gbı hıssedınce hemen cekıom gozumu kedının cıgere bakması gbı tövbe yarabbim ya resullallah hele bde kız cılız zayıf çelimsizse (içimden geçenler) hmmmmmm hıc utanmıosun demı bak bak senın yarın kadar becerıksız senı kalıbından utan kendıme kızıorumm

canım esle denemeyı bır kac ertele bence ıyıce hazır olana kadar egzersız yaparak kem kendın rahatla hem beynın :)

ama p..s bası gırdıyse devamı cok kolay

çok sevindim cnm.Artık devamı gelir Mutluluğunu anlayabiliyorum çünkü ben de aynı hisleri yaşıyorum :)

Ayy evet ya ben de ne zaman dışarı çıksam hemen fark ediyorum hamileleri .Algıda seçicilik yaşıyoruz galiba :)) Bu arada ben de çok istiyorum bebeğimizin olmasını tabi eşim benden bin kat daha fazla istiyo ... Şu vajiden kurtulup hamile olduğumuz zamanlarda gelir inş.:)

canımm
tebrik edrim gözün aydın.
darısı bize inşallah :)
neler yaptın diyecektim yazmışsın
o zaman ne gibi belirtiler oldu bide kaç gün geçti reglin
vee ne öneriyosun bize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…