- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.201
ayyyyyyyyy gercektenmı olurum demı ıkı haftayaolurum olurum ıns lah ben kacırdımmı senınde basarı hıkayen var dımı dıger sayfada okuyum bııı aynı rumuzla dımı
ben yeni izledim ya, koptum gülmektenselam kızlar,ne güzel hepimiz hergün biraz daha geliştiriyoruz kendimizi..ben bugün izin verdim kendime:))))))) çok tahriş etmişiz.tabi eşimede izin verdim:)))))) son günlerde nerde görsem yakalıyorum:)))) bir video var mutlaka izlemişsinzdir,ordaki gibi (bak git oluum diyip duruyor) sonuç tokatı ben yiyorum ama vajiden (( yakındır ben tokatı vuracam vajiye ))))
30.05.2012 saat 11:21 rapor verebılıorum artık kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardurun vajiyi yenmedım evt amaaaaaaaaaaaa serce parmak dun gece ıtıbarıyla tamamen sınırlarım icersıne gırmış bulunmakta ayyyy cok mutluyum mazur gorun benım ıcın bu bı ımkansızlık asla dedıgım bı olay kızlar bugun benım mıladım yaptııım yapııım şiştiiinmii ben yaptıysam yandın sen vajiiiiartık herkes tarafından yenılmeye mahkumsun herkesı cok sevıorum kızlar hepınızden allh razı olsun ayyyyyy yazdıklarıma baktım bı an cokmu abartmısım ne ıkı uc permak alan var :17
kızlar hamileyim:)
canım esle denemeyı bır kac ertele bence ıyıce hazır olana kadar egzersız yaparak kem kendın rahatla hem beynın :)
ama p..s bası gırdıyse devamı cok kolay
Kızlar ben de vajinismustum. Dokunmaya bile korkardım. Gözümde çok büyütürdüm. Çapa'da tedavi oldum ve 1 ayda yendim. Suan o kadar rahatım ki. Hİçbir sorun yokmus aslında. Bunun icin mi kasmısım kendimi dedim. Ama tedavide ögrendigim kadarıyla sebepleri cok derin bu hastalıgın. Umarım yenersiniz kızlar.
tebrıkler cok sevındım cnm senın adına rabbım bızede (yenmeyenler) ıcın once yenıp sonrada nur topu saglıklı hayırlı bebeler nasiiiiiip eder ınsallahamiiiiin rabbım sanada saglıklı bır hamılelık dogum ve bebıs nasıp etsın ıns amiiiiin
slm kızlar.bayagdır gorusemeyoruz.size bısey sormak ıstıyorum bebıs bekleyen ark ozellıkle bana cvp verırıse cok mutlu olurum .20 gun once bı bırlesme oldu esımle.ve korunmadık.3,4 gundur goguslerım cok dolgun ve uc kısmı cok acıyo sıslık var.hamıle olabılırmıyım ??? belkı komıkte gelebılır ama napım merak edıyorummmm:)cunku ınternetten arastırdım hamılelık belırtılerı falan gogusler acıyomus falan fılan.sızce 20 gunde bellı olurmu kı.?????
Ne güzel bir haber. Tebrik ederim.Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah. İnşallah benimde olur bebişimBu arada kızlar egzersizleri aksatmayın.
gözünaydıııııııın!!! allah analı babalı büyütsün, tek nefeste sağlıklı doğum nasip etsin.
topıgımız senlenıyor
tekrardan tebrık ederım canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
canımm
tebrik edrim gözün aydın.
darısı bize inşallah :)
neler yaptın diyecektim yazmışsın
o zaman ne gibi belirtiler oldu bide kaç gün geçti reglin
vee ne öneriyosun bize :)))
tebrikler canım.....kolay hamilelik geçirmeni ve sağlıklı bir bebek olmasını temenni ederim.allahım bizede yaşatsın.....
tebrik ediyorum hayatım..rabbim bebeşini sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu duymanı nasip etsin inş..
Sana ve ailenize hayırlı bir evlat olmasını ömrün boyunca sıcak yuvanda mutlu ve hayırlı bir ömür geçirmenizi diliyorum..
:)) yeni annee :)
Merhaba,senin adına çok sevindim.Bu hastalıktan birisi daha kurtuldu.Çapa da hangi bölümde tedavi gördün detaylı bilgi verebilir misin?
Bizde bu sayede kurtuluruz belki.
Kızlar ben de vajinismustum. Dokunmaya bile korkardım. Gözümde çok büyütürdüm. Çapa'da tedavi oldum ve 1 ayda yendim. Suan o kadar rahatım ki. Hİçbir sorun yokmus aslında. Bunun icin mi kasmısım kendimi dedim. Ama tedavide ögrendigim kadarıyla sebepleri cok derin bu hastalıgın. Umarım yenersiniz kızlar.
cnm yaaa merak ettım o yuzden sorım dedım ssk mı karsılıo ama ben anadolu yakasındayım hergun nası gdıceem en ıyı yne benım topıgımmm herhal ama bahsedersen sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?