Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben yeni izledim ya, koptum gülmekten

Kızlar ben de vajinismustum. Dokunmaya bile korkardım. Gözümde çok büyütürdüm. Çapa'da tedavi oldum ve 1 ayda yendim. Suan o kadar rahatım ki. Hİçbir sorun yokmus aslında. Bunun icin mi kasmısım kendimi dedim. Ama tedavide ögrendigim kadarıyla sebepleri cok derin bu hastalıgın. Umarım yenersiniz kızlar.

tebrik ederim canım:)bunu yapabildiğine göre artık gerisi gelcektir.bence en zor aşamayı atlattın:)

Merhaba,senin adına çok sevindim.Bu hastalıktan birisi daha kurtuldu.Çapa da hangi bölümde tedavi gördün detaylı bilgi verebilir misin?
Bizde bu sayede kurtuluruz belki.

tebrik ediyorum hayatım..Rabbim bebeşini sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu duymanı nasip etsin inş..
sana ve ailenize hayırlı bir evlat olmasını ömrün boyunca sıcak yuvanda mutlu ve hayırlı bir ömür geçirmenizi diliyorum..
:)) yeni annee :)

canım ben tam bilmiyorum ama bekle istersen iyice zaman geçsin,stres yapma diye diyorum veya çevrende tanıdık sağlıkçı varsa sor

canımm
tebrik edrim gözün aydın.
darısı bize inşallah :)
neler yaptın diyecektim yazmışsın
o zaman ne gibi belirtiler oldu bide kaç gün geçti reglin
vee ne öneriyosun bize :)))

İNŞALLAH canım benim.adet belirtilerinin aynısı canım.adetim iki üç gün geçti.kan testin de çıktı.ben klasik bir gecikme olur dedim ama arkadaşın ısrarı ile kan testi yaptırdım.dua etmekten başka önerecek bir şey yok.sabır isteyin ALLAH'TAN

Son düzenleme:
Merhaba,senin adına çok sevindim.Bu hastalıktan birisi daha kurtuldu.Çapa da hangi bölümde tedavi gördün detaylı bilgi verebilir misin?
Bizde bu sayede kurtuluruz belki.

Psikiyatr servisine gitmiştim canım. Oradan beni grup tedavisine aldılar. Bilmiyorum hala yapıyorlar mı. Kendin gibi 20 kadınla beraber tedavi oluyorsun. En güzeli de Türkiye'de en ünlü hocalardan biri seni tedavi ediyor. Bu konuda cok sanslıydım ben. İyi denk düstüm. Dokunmaya bile korkardım. Suan cok cok rahatım. Hicbir sorun olmadan yapıyoruz. Korkunu yeniyorlar orada. Tek basınıza ugrasmayın bence. Çok zor tek basınıza yenmeniz. Herkesin ssksı vardır. Hicbir ücret ödemedim ben. 1.5 ay gittim toplamda ama tedavinin 4. haftasında biz yapmıstık. Keske daha önce gitseydim. Bosu bosuna tek basıma zaman kaybetmisim.

Son düzenleme:

cnm yaaa merak ettım o yuzden sorım dedım ssk mı karsılıo ama ben anadolu yakasındayım hergun nası gdıceem en ıyı yne benım topıgımmm herhal ama bahsedersen sevınırım

cnm yaaa merak ettım o yuzden sorım dedım ssk mı karsılıo ama ben anadolu yakasındayım hergun nası gdıceem en ıyı yne benım topıgımmm herhal ama bahsedersen sevınırım

Evet canım ssk karsılıyor. Hic para ödemedim. Haftanın belli günleri gidiliyor. O günleri Hoca belirliyor. Hergün degil. Haftada Sadece iki gün gittik biz. Arada bayram tatili falan da olmustu tabi. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama hocanın adı Prof. Dr Arşaluys Kayır. Googleda yazın bütün calısmaları cıkıyor karsınıza. İlk hastasını 70li yıllarda tedavi etmis. Ben bile aştıysam herkes asar diye düsünüyorum. Ben kaskatı kesilirdim hic dokunmazdım. Korkunuzu yeniyorlar orada. En güzeli de grup tedavi olması. Sizin gibi 20 kadın var. Konusarak ödev vererek korkumuzu yendiler. Biz birbirimize destek ola ola tedaviye devam ettik. Hic umutsuzluga kapılmayın kızlar inanın cözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…