- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.221
Psikiyatr servisine gitmiştim canım. Oradan beni grup tedavisine aldılar. Bilmiyorum hala yapıyorlar mı. Kendin gibi 20 kadınla beraber tedavi oluyorsun. En güzeli de Türkiye'de en ünlü hocalardan biri seni tedavi ediyor. Bu konuda cok sanslıydım ben. İyi denk düstüm. Dokunmaya bile korkardım. Suan cok cok rahatım. Hicbir sorun olmadan yapıyoruz. Korkunu yeniyorlar orada. Tek basınıza ugrasmayın bence. Çok zor tek basınıza yenmeniz. Herkesin ssksı vardır. Hicbir ücret ödemedim ben. 1.5 ay gittim toplamda ama tedavinin 4. haftasında biz yapmıstık. Keske daha önce gitseydim. Bosu bosuna tek basıma zaman kaybetmisim.
pekı burayı okudugna gore bılıosundur sızın tedavı dede parmak egzersızlerı vb varmıydı
Cevapladığın için çok teşekkür ederim cnm.Çapa bana çok yakın.Randevu alabilirsem biran önce gidicem inş.
Psikiyatr servisinden al canım. Gece 12de almıstım ben. Yarın dene hemen vakit kaybetme. Grupların olusması icin biraz bekleyebilirsin. Ben 3 hafta beklemistim. Ama degdi.
Tamam canım.İnş yeni ve iyi gelişmelerle tekrar konuşuruz.Şimdilik iyi geceler...
İNŞALLAH canım benim.adet belirtilerinin aynısı canım.adetim iki üç gün geçti.kan testin de çıktı.ben klasik bir gecikme olur dedim ama arkadaşın ısrarı ile kan testi yaptırdım.dua etmekten başka önerecek bir şey yok.sabır isteyin ALLAH'TAN
kızlar hamileyim:)
kız ben bi gün bile gecikse yaparım heralde nasıl durdun :)
ovulasyon dışında dedeneme yaptınız mı
adetimin 21. günü kaç gündür hastas eşim maça gitmiş bide orda kolunu sakatlamış.
deneyemiyoruz.bu günden sonra olmaz herhalde demi
kızlar hamileyim:)
kız ben bi gün bile gecikse yaparım heralde nasıl durdun :)
ovulasyon dışında dedeneme yaptınız mı
adetimin 21. günü kaç gündür hastas eşim maça gitmiş bide orda kolunu sakatlamış.
deneyemiyoruz.bu günden sonra olmaz herhalde demi[/QUOTE
ben vjiden sonra geçikmeler normaldir dedim.yapmak istedim test ama olmazsa diyede bekleyeyim dedim.jelde kullanıyordum ya olmaz diye korkuyordum.adet olmaya yaklaştın anladığım kadarıyla.yumurtlama dönemini takip et canım daha sağlıklı olur tabi nasipse neden olmasın sen dene yinede her fırsatta.ben tarcından sonra yendim ve ondan hemen sonrada bebiş haberi aldım,o da hamile ya.sende benden sonra yendin şimdide senden haber bekliyorum:)
ben demiştim hepimiz bebiş topiğinde buluşcaz yakında hadiii sayıyı arttırın))tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yakın tarihlerimiz...
tebrik ederim :)) darısı bize ins :)) allah sağlıkla kucaağına almayı nasip etsin...
slm kızlar nasıl gidiyo egzersizler ben dün giremedim var mı yeni gelinimiz. En son şenaydı sonrasını okuyamadım.
Bu arada bi de sorum var bende ilişkiden sonra yanma oluyo yaşayan var mı? bir müddet ara verdik bakalım geçmezse doktora gitcem.
Merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama anca cesaretimi toplayıp yazma kararı aldım
Allah hepinizin yardımcısı olsun çok zor bişey bu yaa 9 ay oldu evleneli bi duvar var ve olmuyor deliricem
Burda yenmek istiyorum bende, başarı öykülerini okudukça moral oluyor ..
Yardımcı olursanız çok sevinirim şuan reglym..
Bitince hemen başlıcam bu işin kaçışı yok olan bize oluyor
Merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama anca cesaretimi toplayıp yazma kararı aldım
Allah hepinizin yardımcısı olsun çok zor bişey bu yaa 9 ay oldu evleneli bi duvar var ve olmuyor deliricem
Burda yenmek istiyorum bende, başarı öykülerini okudukça moral oluyor ..
Yardımcı olursanız çok sevinirim şuan reglym..
Bitince hemen başlıcam bu işin kaçışı yok olan bize oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?