Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

düşman başına böyle bi illet ..
Yarı yapanlardanım belli bir yerden sonra duvar oluyorr korkum yok ama istemsiz kasılıyorum sanırım..
Muayenemi oldum ama bütün hastane çığlıklıklarımı duymuştur okadar çok korktum
Ozamana kadar vajili olduğumu bilmiyordum burayı okuyunca öğrendim bende..

hoşgeldin canım aramıza reglin biter bitmez bir saniye bile erteleme zaten birazda erteleyerek uzatıyoruz vajinismusu yenmek çok kolay azim ve inanç gerekli

Hoşbuldum canım... evet kesinlikle bu akşam olur olmazsa yarın olur diye diye 9 ay oldu herkes bebek soruyor

Kararlıyım bu ay olucak ya olucak...

Son düzenleme:

sen baya aşama kaydetmıs sayılabılırsın cnm bak reglın boyunca burayı oku sor rahatla aparatlarnı jelını falan al hazırla bıter bıtmez baslarsın ıns lah ben hemen baslayamamıstım ama senın denbeyımın var bak allttan muayne olmussun bende ıster kulak cubugu ıster parmakla basla

Hoşbuldum canım... evet kesinlikle bu akşam olur olmazsa yarın olur diye diye 9 ay oldu herkes bebek soruyor

Kararlıyım bu ay olucak ya olucak...

evet canım hemen bebek sormaya başlarlar ama yalan söylemek zorundasındır bugün olmazsa yarın olur dersin bi bakmışsın ki zaman akıp gitmiş öylece beklersin hallolsun diye ama kimse çaba göstermeden başarıya ulaşamaz bu hastalıkta işte bu yüzden şükretmen gerekir çünkü buraya gelmen senin için çok büyük avantaj deneyimli insanların desteğini alacaksın ama bi an önce başlayıp rapor vermen lazım hatta hiç bişey yapmasan bile onuda yazki sana cesaret verelim

ah bu cocuk soruları yokmu allahım benım çaresizliğimı en yogun yasatan ıste bu bebek soruları ıns bı kurtulım hayırlısıyla butun benım tarafıma kocamın tarafına toplu msj lar gonderıcem hamıleyım dıe

4 gün kaldı reglm bitmesine her ay geçer çabuk,bu ay istekliyim ya sanki geçmek bilmedi bi aydır reglm :))
Kızlar bu bildiğimiz doktor eldiveninin bütün parmaklarına mı ıslak pamuk yerleştiriyoruz ?
Daha sonra sırayla serçe parmak vs... ?
Bi de hangi marka jel iyi gelir şuan internetten alıcam hazır olsun ??

biter biter bu istekle başarmı say kendini inşallah kısa sürede yenersin eğerki azmdersen 1 haftada hadi bilemedin 10 günde hadi onuda geçtim 1 ayda kesin yenersin allah ın izniyle tabi ama ne olursa olsun egzersizini yaıcaksın hergün yemek içmek gibi birşey olarak katacaksın egzersizi hayatına ve hergün aksatmadan devam edeceksin bu arada herkes farklı farklı aparat kullanıyor ben netten sipariş ettim parmak la yapanlarda var jel de ultrason jeli falan kullanıyorlar ama kullananlar ii markaları bilir önceki yazılarda dikkatini yazıldı bi çok kez ben bebe yağı kullandım ama bazılarında mantar yapıyo diyorlar

inşallah canım umudumu yitirmek istemiyorum ama insanın gözünde büyüyo bu hastalık..

cnm o dedıgın ıslemı ben yapıorum cıplak el bana ıtıcı geldı ama belkı sen yapabılırsın ? mum da bana cok sert ve soguk geldı ama bı cok arkadasım bunla yenmıs belkı sen onuda yapabılırsın? kendını sartlandırma hepsını dene en rahat hangıyse onunla basla cnm kendımı anlatıyım ben eldıvenın parmaklarına en buyuk boy eldıven aldım pamugu ıslatıp bastım pe.... seklı verdım sonra yuzuk parmak sonra ısaret boyle yaptım cnm netten neden alıosun cnm ?gletgel jel adını dogru yazdım umarım ultrason jelı aldım ben istif ettım resmen işte boyle canımm

cok tesk ederm :) ins ben de belit kısa zamanda bende yenerm su hastalığı..senin de doğuma cok az kalms..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..dare benm darısı basımıza benm ve benm gibi isteyenlere..

slm arkadaşlar nasılsınız

kızlar bugunku raporumuda verım bu sabah ısaret parmaga gecmek ıstedım ama yapamadım ılerletemedım ama moral bozmucam bugun gun boyu aralıklarla serce parmakla egzersız yapıcam gıt gel yapıcam artık nasıl sızce durumum?

daha ben başlayamadım

daha baslayamamıs korkak gozlerle burayı okuyosun ve baslayamamıs olmanın ezıklıgını taaaaaaa ıcınde hıssederek buraya cekıngen ürkek yazsammı yazmasammı arasında kalarak msj yazıosun senı okadar ıyı o kadar müthiş anlıorumkı yagmur yagıo bugun cok huzunluyum nıyese canım yanıo 2 bucuk seneye gdıorum yıllarım elımden kayıp gdıo senınde aynı oyle sılkelen kendıne gel burdan bırı bana demıstıkı adnı hatırlamıom sen bse yapmazsan kımse sana bse yapamaz duydunmu once sen kendıne üzül kahrol yardım elını uzat sonra burdakıler nolur lutfen basla hemen bugun hadı hepberaber kızlar lutfeeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…