- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.241
hosgeldın cnm ama o kadar cok uzuluyorumkurban oldugum yarabbım ne kadar cok bu sıkıntıyı ceken ama dermanı var cnm hıc uzulme hıc deneyımın olmadı dımı anlatsana braz bı kere yapan var yarı yapan var benım gbı kız oglan kız var
hoşgeldin canım aramıza reglin biter bitmez bir saniye bile erteleme zaten birazda erteleyerek uzatıyoruz vajinismusu yenmek çok kolay azim ve inanç gerekli
düşman başına böyle bi illet ..
Yarı yapanlardanım belli bir yerden sonra duvar oluyorr korkum yok ama istemsiz kasılıyorum sanırım..
Muayenemi oldum ama bütün hastane çığlıklıklarımı duymuştur okadar çok korktum
Ozamana kadar vajili olduğumu bilmiyordum burayı okuyunca öğrendim bende..
Hoşbuldum canım... evet kesinlikle bu akşam olur olmazsa yarın olur diye diye 9 ay oldu herkes bebek soruyor
Kararlıyım bu ay olucak ya olucak...
Hoşbuldum canım... evet kesinlikle bu akşam olur olmazsa yarın olur diye diye 9 ay oldu herkes bebek soruyor
Kararlıyım bu ay olucak ya olucak...
inşallah canım umudumu yitirmek istemiyorum ama insanın gözünde büyüyo bu hastalık..bende de yarım ama
vazgecmek yok
oyle oyle olucak bı gun tam tam
4 gün kaldı reglm bitmesine her ay geçer çabuk,bu ay istekliyim ya sanki geçmek bilmedi bi aydır reglm :))
Kızlar bu bildiğimiz doktor eldiveninin bütün parmaklarına mı ıslak pamuk yerleştiriyoruz ?
Daha sonra sırayla serçe parmak vs... ?
Bi de hangi marka jel iyi gelir şuan internetten alıcam hazır olsun ??
inşallah canım umudumu yitirmek istemiyorum ama insanın gözünde büyüyo bu hastalık..
cnm o dedıgın ıslemı ben yapıorum cıplak el bana ıtıcı geldı ama belkı sen yapabılırsın ? mum da bana cok sert ve soguk geldı ama bı cok arkadasım bunla yenmıs belkı sen onuda yapabılırsın? kendını sartlandırma hepsını dene en rahat hangıyse onunla basla cnm kendımı anlatıyım ben eldıvenın parmaklarına en buyuk boy eldıven aldım pamugu ıslatıp bastım pe.... seklı verdım sonra yuzuk parmak sonra ısaret boyle yaptım cnm netten neden alıosun cnm ?gletgel jel adını dogru yazdım umarım ultrason jelı aldım ben istif ettım resmen işte boyle canımm
daha ben başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?