Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umutcum parmakla rahat yapabiliyomusun

cnm benım suan senın ne hıssettıgını taaa damarlarımda hıssedıorum korkma nolur ben bunu soyluorum benım gecmısı okudunmu nerelerden bu ana geldıgımı serce parmaktayım aldım bol jelleyerek eldıvenın serce parmagına doldurarak yaptım ıkınmak derın nefes almak dur bekle hemen olmadı deyıp cekıp aglama bende oyleydım kal ordaaa kal kal

umutcum benim ilk gece oldu ama ön hazırlık yapmadan başladıgımız için birden oldu yarısı kadar girdi ve inanılmaz derecede acım oldu taaaaaa 7 senedir bu acıyı aklımdan silemiyorum ben

korkak değilim başlayamadım çünkü regl ydim daha yeni bitti yardım eden arkadaşlar var bugün başlıcam inşallah

yanlıs anlama benı aslaaaaaaa bu en son yapıcam sey senı korkaklıkla suclamak ben kendımı anlattım sana cnm benı anlattım ılk gece yaptın yarısını oylemı 7 sene allahım cok uzun bak benden daha deneyımlıler var cnm ama ben elımden gelenı yardım etmek ıcın yaparım sor ne ıstıdsan

Ya utanıyorum gidip eczaneden almaya sanki durumu anlıcaklarmış gibi
Netten daha kolay geliyor..

şuanda 3 arkadaş var saolsunlar bana yardım etmeye çalışıyolar ben burdaki herkesi anlıyorum birbirimize destek olalım ben başaracagıma inanıyorum umudumu kaybetmiştim ama buraya girince herşey değişti ben sadece ben hastayım diyodum ama burda ne insanlar var yardıma muhtaç inşallah hepimiz yeneceğiz ve bu ay içinde yenmeye çalışcam

Ya utanıyorum gidip eczaneden almaya sanki durumu anlıcaklarmış gibi
Netten daha kolay geliyor..

yaa cnm bosver zaten o anlıcak oburu duyucak berıkı hıssedecek dıe dıe bu zamana geldık ne anlıcak zor oluyodur kuruluk oluyodur falan dıe dusunurler kızlar oluyo ben onlardan kenara cekıp ıstemıstım sende ole yap bızden onemlımı mılletın ne dusundugu sen derdıne caresıne bak

umutcum yaaa anlasınlar dimi bidahamı görceksin eczacıyı isterse erkekten iste ben hastayım lazım bana de sorarsa:)

ins lah cnm inş lah msn denmı yardım alıosun evet oda cok ıse yarıo burda oyle destek alıp yapan kızlar cok ben hala daha bak egzersız yapıorum ama esım elını atsa bıan zıplıyorum sankı noluyosa hemde adamı almak ıcın nelere katlandım bı bılsen severekmı evlendıın

umutcum sen kaç senelik evlisin

severek evlendim canım sen msn versene bana ekliyim seni

umutcum sen kaç senelik evlisin

2 bucuk seneye kosuyorum ınan canım benım herkesın derdı tabıkı kendıne buyuk gelır cunku dort duvar arasında ne yasıoruz bız bılıoruz ama bı ıllete dustuysen 1 de 2 sıde 7 sıde aynı bılıomusun cnm yaaa cok cok kotu allahım baska dert vermesın dermensız ama bunuda kımseye vermesın

evet canım vermesin allah kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…