Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umut ordamısın canım

burdayım cnm ne zamandır okuyosun cnm ben kıstaaan berı okuyorum dusun nasıl bı kadınmısım anlamadım 1 aydırda uye oldum bısmıllh daha yenı bı adım atım cnm ama elımdemı deıl ıste ınsan ıstermı sursun uzasın bu ıllet ama ınsanın elınde deıl ılklerde cok dısladı beynım egzersızı nasıl olcak nasıl alcam alsam adamın pe..... alırım of of neler neler

özel atamıyomki 50 mesajı doldurmadan özel mesaj atamazsınız die ileti geliyo

offffffffff ya 7 sene baslarda esımle konusurken daha bır aylık falanız vajınusmus oldugumu soyledı esım bana netten arastırmış kendı ama bak senelerce yapamayan var sakın benı onlarla kıyaslama ben okadar bekleyemem hemen bı care bul demıstı ama bak 2 sene zaman oyle bı akıp gdıokı bıde bakmısın arkaya ohooooooo o yuzden hemen hemen hemen egzersız canımm

özel msjını aldım canım

hemen bugün başlıcam artık

Merhabalar kizlar cok takip edemiyorum butlere calisiyorum.
var mi sorusu olan yardimci olabilirim.
umutcum baslamissin ne guzel,boyle devam et en kisa surede basaracaksin Allahin izniyle...

cok tesk ederm :) ins ben de belit kısa zamanda bende yenerm su hastalığı..senin de doğuma cok az kalms..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..dare benm darısı basımıza benm ve benm gibi isteyenlere..

canım hepimiz olmaz dedik oldu yeter ki inan, benimle aynı dönem yenen arkadaşlarımdan çoğu hamile şuan, bu dert bitsin sonra bebek ama önce iyice alış, Rabbim çok özlediğimiz için olsa gerek hemen kısmet ediyor.

Merhaba arkadaşlar;

selacığımla bugün yüzyüze tanıştık sonunda. çok tatlı ya, şu an yanımda işyerimde :) :) onunla tanıştığım için çok mutluyum...öğle arasını birlikte geçirdik, oturduk, dertleştik. çok sevdim ve sizlerle paylaşmak istedim...

Selanın herkese selamı var...

ne güzel imrendm size...benden de selacığıma cok selamlar kemrecm :)) keyifli sohbetler size..

Ayy ne guzel dostlugunuzu gercek hayata da tasidiniz cok sanslisiniz
bizden de selaya cok selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…