- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.461
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..
Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....
hic anlamıorum neden boyle yapıolarbebısım olsun kım benden cok ısteyebılır benımde moralım bozuk bugun bana dıokı (k.valıde) elbet sende bse var sen cocuk dogurmuyon su annenı bı arıyım dıo sınır beynıme cıktı zaten pıskolojım alt ust dogurmucam dogurmucam ben cocuk ıstemıorum dedım annemı ne arıon ogluna soylesene dedım (korkar soyleyemez) gttı ıcerı pofffffff sıkıldım artık
26 mayısta yendim ben ve 4 kez yapabildik bu güne kadar ve asla jelsiz ve egzersizsiz yapamıyorum senin maşallahın var
Canım aramızda 13 gün var. Ben 6 sen 4... Bence sana MAŞALLAH. NAZAR DEĞMESİN, BEBEK İSTİYORSANIZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLUR...Egzersizsiz yapıyorum ama zorlanıyorum. Çok kolay olmuyor, kasılmalarım, tedirginliklerim oluyor...
Canım, çok teşekkürler.Kasılmalarım hala devam ediyor geriye dönmekten çok korkuyorum. Yılların alışkanlığı tekrar geri gelmesin diye istek duysam da duymasam da yapmaya çalışıyorum. Ben de jelle yapıyorum şimdilik. Jeli bırakmayı hamile kalmak için istiyorum ama şimdilik jeli bırakmam mümkün değil....
Benim beynim çok fazla kabul edemedi sanırım. Hala ilişki öncesi tedirginlik yaşıyorum. Halbuki yapmışım 6 kez ama hala tedirginlik yaşıyorum...Ama vajinin beni ele geçirmesine izin vermemek için kendimi zorluyorum ilişki için...
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..
Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....
vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti(( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
delisevdam canım 10 ay oldu evleneli 29 yaşındayım
hic anlamıorum neden boyle yapıolarbebısım olsun kım benden cok ısteyebılır benımde moralım bozuk bugun bana dıokı (k.valıde) elbet sende bse var sen cocuk dogurmuyon su annenı bı arıyım dıo sınır beynıme cıktı zaten pıskolojım alt ust dogurmucam dogurmucam ben cocuk ıstemıorum dedım annemı ne arıon ogluna soylesene dedım (korkar soyleyemez) gttı ıcerı pofffffff sıkıldım artık
aynı yaştaymışız canım.İNŞALLAH olur.stres yapma canım.merak ettiğin bir şey olursa sor
Canım ben kayganlaştırıcıyı bebek yüzünden bırakmak istiyorum. Çünkü, kayganlaştırıcı spermlerin hızını azaltıyor..
Troid sorunundan bahsetmişsin. Hamilelik sürecinde ben de yaşadım. Yavaş çalışıyordu benimkisi bunun için hamilelik boyunca ilaç kullandım. Doktor o zaman doğal yöntem olarak dereotunu önermişti. Dereotu troid hızını dengeliyormuş. Yani troidleri yavaş çalışanlara da hızlı çalışanlara da tavsiye ediliyor dereotu...
Canım daha da yeni evlenmişsin, kayınvalidenin tarzı çok yanlış....ÜZÜLME CANIM SIKINTI BİLE BEBEK OLMASINI ETKİLİYOR...
aman kaynanaya bakma sen, vaji hastalarının çevresindeki herkes burnunu çocuk konusuna sokmaya o kadar meraklı ki!!! kendilerine neyse bizim yatak odamızdan. densiz bu insanlar, hesap mı vericez millete. ne zaman kısmetse o zaman olur, hayret bişe yaa!!! takma sen kimseyi, salla gitsin.
ben bıle hala ınanamıyorum nasıl yndgıme:)cunku zaman gectıkce denemeler kalkıyo bunla yaşamayı kabul ediyosun.erteleme hastalığı diye boşuna dememişler.bu seneye kadar kimseye soylememiştim doktorada hiç gitmemiştim.eşimle büyük bir kavga sonucu aileme anlattım annem hariç:)sonra doktora gittim ben parmakla deniyemedm bana cok itici geliyodu aparatlar verdi doktorum.onlarla yendim şükürler olsun.sürekli aklımın bir köşesindeydi dünkü çocuklar yapıyo ben nasıl yapamam diyodum 3-4 ay oldu yeneli ama maalesef hala kayganlaştırıcıyla yapabiliyorum
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
Mslh kiz sana.. cok sevindim.. ben kayganlastiriciyi degilde egzersizi birakmak istiyorumm.. ha gun gelir kayganlastiriciyida birakmak isterm cunku alirken hem cekiniyorum hem pahali ve cabuk bitiyo..Ben de dün jelsiz ve egzersizsiz yapabildim, biraz vakit aldi. Yarin 1. ayim doluyor, 20 kere yapabildim. Artik oldu heralde. Vajinismus sikintisi yasamayan kadinlar da jel kullanabiliyor - neden birakmak istedigimi anlamiyorum. Tiroid belasi var basimda, yani bebek istemek bile lüks degerler normale inmeden. Jelimle mutluyum, geri dönüs yapicam. Illa birakmak gerektigine ikna olmadim, birakma taraftari olanlar bunun bilissel ya da bilimsel kismini aciklayabilir mi?
cnm hala kirklanmadimi evben iyiyim, yağmurlar bitti, evi kırklamaya devam ediyorum. misafirlerim gelecek haftaya, sonrasında anneme gideceğim. bir süre buralarda olmayabilirim yani.
Kızlar merhaba. Hayırlı cumalar herkese
Dün gece 5. denememizi yaptık. Son 2 ilişkide hiç jel filan kullanmadık.Gayet rahat oldu. Çok iyi durumdayız. İnşallah bir bebişimiz olur.Allah ım herkese o güzelliği yaşatsın. Amin.
kuzumm hosgeldınn bır gıttın pır gıttın senı burada gormek cok guzel...
ıyıce alışabildin mi kayganlaştırıcı kullanıyomusun. ne kadar sürede alışılıyo merak ediyorum
slm kızlar sımdılık ısaretten vazgectımben bır an once olsun derken hersey daha cok bırbırıne grıo aynı gun 1 2 3 parmak alanlara ozenmıştım ama ben yapamadım bıraz kucuk parmakta zaman gecırcem artık cok korkagım ben nolucak sonum benım ben cocuk nası dogurucamm neyse bugunde sprey alıcam kızlar denemek zorundayım herseyı aklımda kalmasını ıstemıorum kızlar napıııım
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
hepımıızn cuması mubarek olsun bu guzel gunde semaya acılan eller gerı cevrılmez inşallah
yenı gelın haberlerıyle haftasonunu gecırmek temennısıyle
bu ara pek burda olamıcam yatılı mısafır yuzunden ve uzun kalcaklar
bana bol sabır dıleyın kayınpeder kaynana eltı coluk cocuk
arada vakıt buldukca burdayım hepınız öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?