Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar bugun eczaya gttım oxlc sprey anestol emla kas gevsetıcı hepsını bı kucuk kagıda yazdım kıza dedımkı( evlı kız) bana bunların fıyatlarını soylermısınız neyse yuzume baktı hepsını bırdenmı kullancan dedı guldum yok dedım neyse emla almadım pahalıydı anestol aldım sımdılık bakalım spreyıde bulamadım 3 eczanedede yoktu bde kayganlaştırıcı aldımm 35 tl femore dıe bısey bılmıom kullanan varmı ben dogum kontrol jelıyle yapıodum neyse ıste boyle kızlar eczacı kız baktı gulumsedı yenı evlısın galıba dedı nerdeeee keske o zaman bu kadar bılınclı olsaydım 2 senelık dedım kasılıomusun dıo rahat brak kendını falan yaaaaa nerdeyse ben vajılıyım dıyesım geldı nıe bılmıom ama korkmadım soylemekten kılpayı dıodum

Bu ilk gece bu işi yapanlar önceden egzersiz mi yapmış sanki Sadece beyinlerinde korku yoktu, rahattılar belki ne oldugunu bilmiyorlardı. ne bilim yoksa bizim kocalarımız bizi incitmekten mi çok korktular bilemiyorum. Ama sanırım son seçenek dogru

11 ay boyunca korkttum hep. bunun önceside var zaten.Evlendikten sonra yaparız derdim hep ama olmamıştı. demekki korkumdan öyle diyordum erteliyordum hep. cinsellik hep ayıptı konusu bile geçse kapatılırdı hemen. Kimse bişi bilmiyordu anlatmıyorlardı. Evlenmeden öncede bana kimse şöyle yap böyle yap dememişti. Niye demediler ki

Eşim çok anlayışlıydı. Ama canıma tak etmişti. Bizimle beraber evlenenlerin çocukları olacaktı biz daha 1.ci evreyi geçememiştik.
Egzersizler sayesinde ve beynime hükmederek bu işi başardım.Korkulacak bişi yokmuş. elime cimcik atsam daha fazla acırdı belki. 11 ay 11 yıl gibiydi.Şimdi artık karı kocayız. Kendime olan güveenim gelmişti.
Sakın ertelemeyin. Hiç pes etmeyin. Pesetseydim bende başaramıcaktım. Kendiniz için ve sonra eşiniz için bu illetten kurtulun. Hem sen hem o mutlu olacak. Cinsellik önemli. Vaji huzursuzluk yaratıyor belki evinizde. Allah a şükür eşim ile hiç bu konu hakkında tartışmadık. Ama belki bu yazımı okuyanların evlerinde huzursuzluklar oluyordur.Ben bunu başaracagım deyin ve bu işi bitirin.

Herkes iş başına hadi bakim

bende hep bunu dusunerek kendımı gazlıom ama ıste olmuodu arkadasımın brı bana 3 gunde 7 kere yaptıgnı dıgerı esının braz sev.... braz koklasmak ıstedıgnı ama kendısının ooooof bıran once yap bıtsın su ıs sonra sevısırız dedıgnı anlatıodu ne kadar garıp gelıodu benım huzurum pek var dıyemem benım esım 35 yas olgun bı erkek belkı ondan bılmıorum ama bana cok cok bellı eder sucluluk hıssetmemı saglar sankı o yapmasa ben mutlumuyum hayır tez zamanda kurtuluruz ıns amııııın

amınn ınsallah canımm...evet canım dogru yaa ben nilayy84

hıc unutmam dıyordunkı vajıyı bır yenım degıl duvak acmak tamamen soyuncam dıyordun hala avatarın aynı aklıma geldıkce guluyorum

Şükür bizde de söz konusu bile olmadı.
Ama gel gör ki burada öyle arkadaşlar vardı ki- dayak bile yemişdi kocalarından- sebeb tam olarak vajinismus gösterilmese de dolayı yola kavgaların ana sebebei vaji olduğunu okuduk- paylaşdık dertlerini. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tez vakitte yaşayanlara da yardımcı olsun inşallah.
Peki Bebek düşünüyormusunuz?

amınn ınsallah canımm...evet canım dogru yaa ben nilayy84

hıc unutmam dıyordunkı vajıyı bır yenım degıl duvak acmak tamamen soyuncam dıyordun hala avatarın aynı aklıma geldıkce guluyorum

Nilayyy) Çok özlemişim. Belinay, albunea- bizim zamankiler girmiyor galiba daha(
Sende son durumlar ne?)

Tabii aynı- bu avatar benim en mutlu gunumun hediyesi)

Nilayyy) Çok özlemişim. Belinay, albunea- bizim zamankiler girmiyor galiba daha(
Sende son durumlar ne?)

Tabii aynı- bu avatar benim en mutlu gunumun hediyesi)

canım benım yaa bende ozlemısım wallahı:)

belınay uzun zmaandır gelmıyor evde netı yok sanıyorumkı

albuneaa cok ıyı ıs seyehatlarıne gıdıyor sureklı ıs degısıklıgı yaptıgı ıcın korunuyor ..

bende 9 ay olucak hala bebek ıstıyorum :)calısmalar son hız devam

Evet canım en kısa zamanda istiyoruz. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin RAbbim herkese . Amin.

Ayy ne güzelll))
Doktora göründünmü, canım? Herşey yolundadır inşallah.
Tez vakitte anne adayı olursun- dua edicemm

vajinismus olup benim gibi 2 çocugu olan varmımafoldumben

doktor bana rahmin aşagıda dedi o yüzden ikide bir hamile kalıyormuşum

sürekli olurmu diye deniyorduk haliyle üstüme boşalıyordu ikinci bebek tamamen şans 1 ay boyunca bir kere yaptık ve hamile kaldım

biz bebek olmasa şimdiye çoktan boşanmıştık

Ben bu arkadaşımızı çok merak ettim. 2010 dan beride hiç girmemiş. Kim bilir ne haldedir.Okuyunca çok üzüldüm. Haberi olan var mı ?

2 çocugu varmış. Çok zor ya.

canım sabır her şeyin ilacı olduğu gibi bu derdin de ilacı ben tam 2,5 ay egzersiz yaptım bazısı 2-3 günde bazısı 2-3 haftada yenerken ben 2,5 ayda yendim ve 2 parmağa 5-6 hafta çalıştım sabrettim sadece oluyodu tabi buhranlarım ama çabuk atlatıyodum.. küçük parmağı çok çok rahat aldığında geç bir büyüğe... bir de sabret olacak egzerszciler eninde sonunda yeniyor kimi 1 ayda kimi bikaç günde ama bak sonuç hep aynı yeniyolar.. ha korkaklığa gelince ben de çok korkağımdır küçücük bir iğneden bile korkarım hatta ilkokulda aşı olurken tüm sınıfı aşıcıları ve öğretmenimi 40 dk bekletmiştim korkumdan..

Insallah canim ya herkesin normal bi cinsel hayati olsun artik.
sakin sen yenince benim hatama dusme,ara verme egzersiz yapip oyle deneyecegim,olacak Allahin izniyle...

canım bence de ara vermeyin bundan sonra zaten bi kaç kez üst üste denediğinizde ilkiyle sonu arasındaki rahatlık farkını göreceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…