Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya, bende yalnız başıma hallettim sayılır, eşim asla doktora gitmemi istemiyordu, hatta buraya yazmamı bile istemiyordu, kimseye anlatma özelimizi diyordu, sonra sonra alıştı,bense maşallah bütün Türkiye'ye duyurmuş oldum burdan milli olduğumu . Eşinle de aran yavaş yavaş düzelir merak etme. İyi şeyler zaman alır .

canım benim bende genç anne olmak istiyordum, ben annemle anne - kız gibi değil kardeş gibiydik. Bende öyle olsun diyordum, çocuklarımla beraber büyüyeyim diyordum ama kısmet işte . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin .

Son düzenleme:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin...

iyi akşamlar kızlar,ben hala 8 cm le cebelleşip duruyorum.bu arada jel bitti,bugün egzersizi vazelin ile yaptım acaba sorun olur mu?birde mikrop kaptıracam diye korkuyorum.birazda akıntı oluyor,reglim yaklaşıyor ondan mı acaba?

bence canım sen jelle devam et.farklı bir şey kullanıpta bi de oranın ph dengesini bozma.enfeksiyon kaparsın Allah göstermesin

violet slmm cnm yazamıomusun sımdııı ya ben nıese senı eskı zanedıodum na kadarlık evlısın yas kac senın cnmm

Son düzenleme:
violet slmm cnm yazamıomusun sımdııı ya ben nıese senı eskı zanedıodum na kadarlık evlısın yas kac senın cnmm

benim 2 sene olmadı.30 temmuz evlilik yıldönümüm. şu an 31 yaşındayım(( atanamadım bi de üstüne üstlük.geçen sene çalışmıştım bu sene de oturup kpss ye hazırlanim dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.ilk zamanlar çalıyordum ama son 3 ay kapak kaldırmadım.ve öyle bir gamsızlık oldu ki ben de anlatamam.her şeyi salladım öyle işte nefes alıyorum sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…