- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.601
tamammı anlastıkmı yawrum
olsun canım gençsin daha ben o yaşta bekardım:)) ben şimdi 31 yaşındayım eşim de 34.ama benimki bazı sorunlardan dolayı çocuğumuz olsun falan hiç demiyor.ben de artık umursamıyorum çok yoruldum kalp kırıklıklarımı tamir edebilmek için( çoğu şeyi kafaya takmaktan yoruldum elimde olmadan yüzüme yansıyor her şey.rol yapamıyorum.ben kocam istemiyor dedim şimdi öyle kolay kolay ağızlarını açıp bir şey diyemiyorlar...ama k.deme belki benim yaşım geçiyor ve oğlunun yüzünden çocuk sahibi olamazsam nasıl ödeyecek vebalimi dedim...insanları kırmak istemiyorum ama onlar çok kırdı beni çok yoruldum bu hayatta...
benim sana tavsiyem hayatta hiçbir şeye üzülmeye değmiyor her ne yaparsan yap kendine yapıyorsun.ben hayat dolu bi insanken birden kabuğuma çekildim.psikiyatra gittim en son çare olarak çünkü ağlamalarım hiç bitmiyordu.ama uzun süre devam edemedim.ben bi de sigara içiyordum eşimle bu yüzden de sorunlar yaşadık.o ne zaman bırakacaksın dedikçe ben daha da çok sigaraya sarıldım bırakamadım tek başıma.şimdi Allah'a şükür bıraktım doktora giderek.ve nasıl bir stres,sıkıntı içindeyken bıraktım tahmin bile edemezsin.evlilik,cinsellik ,atanamamışlık her şey üst üste...
sonra vaji problemi çıktı hayatımda.ya battıkça dibe battım ve kimse çığlığımı duymadı.ilişki yaşayabiliyordum ama zoraki oluyordu her şey ağrılı acılı oluyordu.meğer benimkisi vulvar vestibulite bağlı olarak oluşan vajinusmusmuş.doktor araştırdım.benim memlekette bu işin ehli olmadığı için ankarada bir doktor buldum.doktara eşim yoğun olduğu için kendi annemle gittim(artık daha fazla saklayamadım annemden) bi de ankarayı hiç bilmem.neyse ameliyat oldum 1 ay ilişki yasaktı ameliyat sonrası.1 ay sonra tekrar gidip vaji tedavisi oldum. ve ben her doktora giderken hep yalnızdım tek başıma hallettim her işimi diyebilirim.eşim olmadı olamadı yanımda...ben Allah'a havale ettim ve çıkıyor bir şekilde.keser dönüyor sap dönüyör sen bile şaşırıyorsun.kimselere güvenemiyorsun dostum diyip neler yapıyorlar.neyse canım dert bende derman Allah'ta...
sen sakın egzersizlerini ihmal etme.acı falan yok tamamen beynimiz uyduruyor.bana doktor 2 fallus vermişti.tabi en büyük boyutlardan.ilk başta zor oldu ama nefesle ve kegel egzersiziyle hallettim.ve ne kadar kötü bi psikoloji içinde hallettim ben bile şaşırdım.insanoğlunun isteyince yapamayacağı şey yok...insanların ne düşündükleri değil senin ne düşündüğün önemli her söylenileni kafaya takarsan stres yaptığın için egzersiz de zorlanırsın.yapamıyorum deme hiç bi zaman kendine yapacam de...emin ol yapacaksın...
Kızlar dua edin bana da bebişim olsun12 haziran - 16 haziran arası adet olmazsam hamileyimdir inşallahhhhhhhhh 23 yaşındayım.Eşimde 28. genç anne olmak istiyorum.Bebişimin ellerinden tutup parklara gezmelere gidicez teyzeleri İnşallah olur isteyen herkesin.
Kızlar dua edin bana da bebişim olsun12 haziran - 16 haziran arası adet olmazsam hamileyimdir inşallahhhhhhhhh 23 yaşındayım.Eşimde 28. genç anne olmak istiyorum.Bebişimin ellerinden tutup parklara gezmelere gidicez teyzeleri İnşallah olur isteyen herkesin.
yaaaaaaaaaaanerdesın seen yaaaa cnmm
iyi akşamlar kızlar,ben hala 8 cm le cebelleşip duruyorum.bu arada jel bitti,bugün egzersizi vazelin ile yaptım acaba sorun olur mu?birde mikrop kaptıracam diye korkuyorum.birazda akıntı oluyor,reglim yaklaşıyor ondan mı acaba?
yawrum vıolete ozel atmıstım azcık bekle tamam
canım ya, bende yalnız başıma hallettim sayılır, eşim asla doktora gitmemi istemiyordu, hatta buraya yazmamı bile istemiyordu, kimseye anlatma özelimizi diyordu, sonra sonra alıştı,bense maşallah bütün Türkiye'ye duyurmuş oldum burdanmilli olduğumu . Eşinle de aran yavaş yavaş düzelir merak etme. İyi şeyler zaman alır .
çok sağol canım.ben artık her şeye çok çabuk sinirlenir oldum regl daha yeni bitti ama sonradan etki ediyor herhalde:)))
violet slmm cnm yazamıomusun sımdıııya ben nıese senı eskı zanedıodum na kadarlık evlısın yas kac senın cnmm
violet slmm cnm yazamıomusun sımdıııya ben nıese senı eskı zanedıodum na kadarlık evlısın yas kac senın cnmm
cnmm yaaa yenmedın ama demı kusura bakma hatırlayamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?