Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence ondan değil,sonuçta psikolojik olarak yıprandık o yüzdendir. dönemseldir eminim geçer.bu illeti yenmeden önce korkularımız,yendikten sonra ya olmazsa korkularımız yüzünden. geçer canım elbette,ama arayı çok sıcak tut ilişkiler kısa zaman aralıklarında olsun elbette düzelir

canım ben anksiyete giderici bir ilaç kullanıyorum, o yapıyor, ilacın yan etkisi bu. Zaten şu an haz almaya da çok uzak olduğum için (çünkü alıştıkça olacak), iyice uzaklaşıyorum :))), birde önsev... den birde klitoris uyarısından zevk alıyoruz daha çok , vajiliyken zaten bunları yapıyorduk :)), vajinal orgazmda ilerleyen zamanlarda olacak inşallah.

netten baktım şimdi domates,çikolata,badem,bal olabilir diyo . ama bana sorarsan susayacağın şeylerden çokca ye
hımm, yani normalde tükettiğim şeyler bunlar, aman ben bu ilacı bırakmadan istekli olamıcammmm .

ins lah cnm yaaa ben cok cok cok severek evlendım cok seylere karsı durdum evlenmek ıcın oysakı bılıomusunuz aslında ıtıraf edıorum benım ıcımde hep bu korku vardı yapamazsam dıe ben zaten kendımı hazırlamıstım belkıde

bence kendini istekli olmama konusunda şartlama o anki duruma ,pozisyona,morale vb. şeylere bağlı o yani olursun demek istiyorum

( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardıo korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.

o ne biçim iş , sen korkuyu aşıla kızcağıza, sonra o uğraşısn, sinirlendim valla .

o ne biçim iş , sen korkuyu aşıla kızcağıza, sonra o uğraşısn, sinirlendim valla .

sorma canım ya hem de ne korku ( ben yeninceye kadar her başarısız denememde yatağıma çarşaf üstüne çarşaf seriyordum çok kırmızı gelecek diye hiç gelmedi orası da ayrı bi komik zaten yengem bana hayatın kazığını attı şimdi eşim o kadar sinirli ki ona adını duyunca bile sinirleri zıplıyo adamcağızın

aaaaa ılk kez duydum sahsen legenı benımde mahalledekı bı ablanın dugun gecesınde gece yarısı kapısına ambulans gelmesı cok etkıledı bılıorum hc unutmam halbukı kım bılır adam nası yaptıkı bılıncsız kanaması durmuodu vs vs ıste bunlar bızım beynımızı yonlendırdı

aynen öyle şehir efsaneleri bizi bu hale getirdi. bu beyin oraya bile söz geçiriyo ya

aynen öyle şehir efsaneleri bizi bu hale getirdi. bu beyin oraya bile söz geçiriyo ya
kıslar bızım oralarda bi söz var derlerki gülüom oynuom eski oynaşım aklımdan cıkmıo benım oynaş vajii tez zamnada kurtulurum ben ve herkes ıns lah amııııııııın opuldunuz yawrular gülümsedim teşekkürler

harikaymış bu gecenin bu saatinde güldürdün beni burda,Allah hepimizi güldürsün her daim inşallah .

bende hiç kan gelmezse eşime nasıl açıklarım bu durumu diye kasmışım kendimi, üstelik ilişki yaşamak ne, ne bir erkek arkadaşım oldu, ne de ben dokundum kendime. Gidip bekaret raporu bile aldım , eşim evlenmeden önce ben sana güveniyorum dediği halde. Son ana kadar kan gelmesini istiyordum ama parmak egzersizleri yaptığım için gelmedi, ne oldu? hişçbir şey, saçmalık, bir damla kan görsen ne olur, görmesen ne olur, eşin sorun etmedikten sonra .

Allah seni ya rapor almışsın aynen öyle iyki de gelmedi zaten hijyenik oldu böyle

aaaaa sendin ooo hatırladım seni yengenden çok kızmıştım yengene hatırlıyorum senn vebalini nasıl ödeyecek acaba... neyse canım yenmişin çok şükür..

canım ben tiroid için ilaç kullanıyorum.çok önemli olduğu için gidicem,hem dahiliye hem de kadın doğum.bebek için bi sıkıntı olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…