- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.641
bu ısteksızlık acaba yapmaya yapmaya mı oluyo kızlar yanı ben esımle ılklerde çok sev.... sonraları sonu gelmeyınce esım ıstemıodu denemeler olmamaya basladı ve bende eskısı kadar suan ıstemıorum :26:
bu ısteksızlık acaba yapmaya yapmaya mı oluyo kızlar yanı ben esımle ılklerde çok sev.... sonraları sonu gelmeyınce esım ıstemıodu denemeler olmamaya basladı ve bende eskısı kadar suan ıstemıorum :26:
hımm, yani normalde tükettiğim şeyler bunlar, aman ben bu ilacı bırakmadan istekli olamıcammmmnetten baktım şimdi domates,çikolata,badem,bal olabilir diyo . ama bana sorarsan susayacağın şeylerden çokca ye
bence ondan değil,sonuçta psikolojik olarak yıprandık o yüzdendir. dönemseldir eminim geçer.bu illeti yenmeden önce korkularımız,yendikten sonra ya olmazsa korkularımız yüzünden. geçer canım elbette,ama arayı çok sıcak tut ilişkiler kısa zaman aralıklarında olsun elbette düzelir
canım ben anksiyete giderici bir ilaç kullanıyorum, o yapıyor, ilacın yan etkisi bu. Zaten şu an haz almaya da çok uzak olduğum için (çünkü alıştıkça olacak), iyice uzaklaşıyorum :))), birde önsev... den birde klitoris uyarısından zevk alıyoruz daha çok , vajiliyken zaten bunları yapıyorduk :)), vajinal orgazmda ilerleyen zamanlarda olacak inşallah.
hımm, yani normalde tükettiğim şeyler bunlar, aman ben bu ilacı bırakmadan istekli olamıcammmm.
ins lah cnm yaaa ben cok cok cok severek evlendım cok seylere karsı durdum evlenmek ıcın oysakı bılıomusunuz aslında ıtıraf edıorum benım ıcımde hep bu korku vardı yapamazsam dıe ben zaten kendımı hazırlamıstım belkıde
o ne biçim iş( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.
iyi geldiniz bana, ya insan paylaşınca sorunlarını daha kolay üstesinden geliyor, teşekkür ederim.
o ne biçim iş, sen korkuyu aşıla kızcağıza, sonra o uğraşısn, sinirlendim valla .
( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.
iyi geldiniz bana, ya insan paylaşınca sorunlarını daha kolay üstesinden geliyor, teşekkür ederim.
aaaaa ılk kez duydum sahsen legenı benımde mahalledekı bı ablanın dugun gecesınde gece yarısı kapısına ambulans gelmesı cok etkıledı bılıorum hc unutmam halbukı kım bılır adam nası yaptıkı bılıncsız kanaması durmuodu vs vs ıste bunlar bızım beynımızı yonlendırdı
kıslar bızım oralarda bi söz varaynen öyle şehir efsaneleri bizi bu hale getirdi. bu beyin oraya bile söz geçiriyo ya
kıslar bızım oralarda bi söz varderlerki gülüom oynuom eski oynaşım aklımdan cıkmıo benım oynaş vajii tez zamnada kurtulurum ben ve herkes ıns lah amııııııııın opuldunuz yawrular gülümsedim teşekkürler
aaaaa ılk kez duydum sahsen legenı benımde mahalledekı bı ablanın dugun gecesınde gece yarısı kapısına ambulans gelmesı cok etkıledı bılıorum hc unutmam halbukı kım bılır adam nası yaptıkı bılıncsız kanaması durmuodu vs vs ıste bunlar bızım beynımızı yonlendırdı
bende hiç kan gelmezse eşime nasıl açıklarım bu durumu diye kasmışım kendimi, üstelik ilişki yaşamak ne, ne bir erkek arkadaşım oldu, ne de ben dokundum kendime. Gidip bekaret raporu bile aldım( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.
bende hiç kan gelmezse eşime nasıl açıklarım bu durumu diye kasmışım kendimi, üstelik ilişki yaşamak ne, ne bir erkek arkadaşım oldu, ne de ben dokundum kendime. Gidip bekaret raporu bile aldım, eşim evlenmeden önce ben sana güveniyorum dediği halde. Son ana kadar kan gelmesini istiyordum ama parmak egzersizleri yaptığım için gelmedi, ne oldu? hişçbir şey, saçmalık, bir damla kan görsen ne olur, görmesen ne olur, eşin sorun etmedikten sonra .
harikaymış bugecenin bu saatinde güldürdün beni burda,Allah hepimizi güldürsün her daim inşallah .
amin cnm opuldunuz kıslar ben kacar uyku vaktii
( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.
özelde mesaj yazamıyorum Canım bana alttan değil üstten baktı doktor ultrasonda fakat çok küçük olduğu için net görünmedi boşu boşuna gitme bence en erken haftaya git garanti olsun hem kalp atışı olur hem kan tahlilini yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?