- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.621
ustte yaptim ama altta daha rahat ediyorum cnmiki gunde bir de olsa yap canim walla iyice alis saol canim ..domalma pozisyonu esin arkada oluyor canim oda cok rahat oluyomus bi arkadas yazmisti onu ya o pozisyonu denemek istiyom
o arkadaş benim sanırımben her vajili arkadaşa bu pozisyonu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar ben bu pozisyonda yenmiştim çok şükür.hem nette okumuştum bebek isteyen hanımlar için cinsiyet belirleyici pozisyonlar varmış. bu domalma pozisyonu da spremi vajinaya en derine çabuk ulaştırıyor. y kromozomu da x kromozomuna göre daha hızlı olduğu için y kromozomu daha önce ulaşıyo ve sonuç erkek bebek
o arkadaş benim sanırımben her vajili arkadaşa bu pozisyonu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar ben bu pozisyonda yenmiştim çok şükür.hem nette okumuştum bebek isteyen hanımlar için cinsiyet belirleyici pozisyonlar varmış. bu domalma pozisyonu da spremi vajinaya en derine çabuk ulaştırıyor. y kromozomu da x kromozomuna göre daha hızlı olduğu için y kromozomu daha önce ulaşıyo ve sonuç erkek bebek
cnmm yaaa yenmedın ama demı kusura bakma hatırlayamadım cnm
iyiyim canım ne yapayım, uğraşıyorum işte, fazla denememiz de olmuyor, ben kaçıyorum çoğunluklalm cnm napıosun benı sorarsan ben sercecıkle ugrasıom gıtgel falan yapıorum ben yavas ılelıom nıe anlamıom
peki bu pozisyonda kendini kasmıyor musun bana kadın devre dışı gibi geliyor tamamen bi de ben üstte olduğum için başlangıcı ben yapıyorum ama bu pozisyonda böyle bişey yok
kıssslar cok acık olucak kusura bakmayın ama benım kocişinde favorı hatta hayallerını susluyen pozısyon allahım bı yenım tek pozısyonum olcak
bana da itici geliyor ama denemek lazımmış demek kio arkadaş benim sanırımben her vajili arkadaşa bu pozisyonu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar ben bu pozisyonda yenmiştim çok şükür.hem nette okumuştum bebek isteyen hanımlar için cinsiyet belirleyici pozisyonlar varmış. bu domalma pozisyonu da spremi vajinaya en derine çabuk ulaştırıyor. y kromozomu da x kromozomuna göre daha hızlı olduğu için y kromozomu daha önce ulaşıyo ve sonuç erkek bebek
kıssslar cok acık olucak kusura bakmayın ama benım kocişinde favorı hatta hayallerını susluyen pozısyon allahım bı yenım tek pozısyonum olcak[/QUOTbizimkininde favorisi :)) inşallah canım tez zamanda yeneceksin pozisyonda yakın o zaman diyelim
iyiyim canım ne yapayım, uğraşıyorum işte, fazla denememiz de olmuyor, ben kaçıyorum çoğunlukla, cesaretimi toplamam lazım .
bana da itici geliyor ama denemek lazımmış demek ki.
iyiyim canım ne yapayım, uğraşıyorum işte, fazla denememiz de olmuyor, ben kaçıyorum çoğunlukla, cesaretimi toplamam lazım .
canım ben bir ilaç kullanıyorum acaip isteksizlik yapıyor, onun dışında kasılmalar da devam ettiği için, birde yoğun çalışıyoruz vs vs... Bahane biter mi yavrummmkız guldurdun benıkız nıe kacıon kasılmalar devam edıomu ama yendın kacma ustune gıtkı alışşş kız ben yensem her........ yanı ıstegım bu cnm ama tabı bı cok kısıde goruyorumkı hemen tak dıe bıtmıo hayırlısı olsun cnm sen kopruyu gectın gerısı kolay
bana da itici geliyor ama denemek lazımmış demek ki.
denerim inşallahcidden bugun anladığım kadarıyla eşlerimizin bu pozisyon bir numaralı gözdesiişe de yaradığı ortada dene bence iticiliğine bakmadan
denerim inşallah, kocam için . Kızlar bana önerebileceğiniz birşey var mı? Daha istekli olmak istiyorum, yiyecek olur başka birşey olur ?
denerim inşallah, kocam için . Kızlar bana önerebileceğiniz birşey var mı? Daha istekli olmak istiyorum, yiyecek olur başka birşey olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?