- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.661
canım ben tiroid için ilaç kullanıyorum.çok önemli olduğu için gidicem,hem dahiliye hem de kadın doğum.bebek için bi sıkıntı olmasın diye.
kullandığın ilacın bebeğe zararı var mı diye öğrenmen lazım tabi bi de diyet yapman lazım canım Allah kolaylık versin ultrasonda bebeğin kalp atışını gördükten sonra tahlil yapılıyor bence alttan bakmalarının sebebi alttan daha erken görülüyo olması
diyet neden gerekli canım.kan tahlili almazlar mı ki?arkadaşım ebe dün konuştuk hemen alttan bakmasınlar dedi müsade etme.senden böyle birşey istedilermi yoksa doktor kendimi üstten baktı
senin hipertiroid mi hipotiroid mi canım
diyet neden gerekli canım.kan tahlili almazlar mı ki?arkadaşım ebe dün konuştuk hemen alttan bakmasınlar dedi müsade etme.senden böyle birşey istedilermi yoksa doktor kendimi üstten baktı
hipotiroid canım ama benim hiç kilom yok.ilaç kullanmazsan ve düznsiz olursa kilo alırsın dedi doktor.galiba hemen fark edildi.
iyotlu tuz kullanman lazım sanırım ama sen doktora sor,doktoruna ne yiyip yemeyeceğini sor canım.Dereotu ve ceviz çok iyi tiroide
teşekkür ederim canım
merhaba kızlaaaarbugün çok mutluyum çok şükür.dün gece üstte denedim.daha önce yapamıyordum ve çok iyi oldu.girdikten sonra,içinden çıkarmadan uzanabildim.çoook mutlu oldum burda okuduğum kadarıyla bi çok kişi ilk zamanlar zevk alamıyor diye okumuştum ama bende ilk denediğimizde de dün akşam ki 4.denememizde de zevk aldım.aradakilerde alamamıştım.tam olmadı çünkü.normalde bebiş için 2 günde bir olması lazım ama(sperm kalitesinden dolayı) ama ben hergün denemek istiyorum alışmak için.hergün biraz daha rahat olsun ve değişik pozisyonlarda deneyebilmek için.bugün ikimizinde sınavı vardı uyuyacaktık ama inat ettim,iyi ki etmişim.inat edip,kesin olacak dersem oluyor tam olarak.gerilerim diye aparatla egzersiz yapıyodum ben 2 günde bir falan 9 cmle.gerek kalmasın artık diye uğraşıyorum.
yumurtlama günlerimdeyim,inşallah bunun da etkisiyle bişeyler olur.yine de bu konuyu düşünmeden yapmak istiyorum stres çok etkili oluyor çünkü. bide evlenmeden önce sivilcelerim olurdu benim stresten.evlenince geçer derlerdi.yendiğim günden beri 1-2 tane küçük sivilce haricinde çıkmadı onları da ben rahat bırakmadım elimle.Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah yenmeyi ve bunu bir düzene koyup bol bol bebişi
Tskrler cnm.. Iste herseye takintili olmazsak olmuyo.. ha acaba oldumu.. Nye o kalan kisim girmiyo vs vs..üstteyken disarda kalmiyoda, altta kaliyo çok az..İlk başlarda ağrılar normaldır, canım) Evet p..s`in birazı dışarıda da kala bilir- bunları takıp kendinizi yıpratmayın) Zamanla düzelicek. Başarmışsınız- esas olanı geçmişsiniz- şükür)
[/COLOR][/B]
aaaaa ılk kez duydum sahsen legenı benımde mahalledekı bı ablanın dugun gecesınde gece yarısı kapısına ambulans gelmesı cok etkıledı bılıorum hc unutmam halbukı kım bılır adam nası yaptıkı bılıncsız kanaması durmuodu vs vs ıste bunlar bızım beynımızı yonlendırdı
( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.
aaaaa sendin ooo hatırladım seni yengendençok kızmıştım yengene hatırlıyorum senn vebalini nasıl ödeyecek acaba... neyse canım yenmişin çok şükür..
:95::95::95::95::95::95: Sinirlendim!!!! nisan yagmuru seni o legen meselesinden tanidimaslinda o legeni getircen yengene al bak bakalim umdugun kadar kanama olmusmu ay sinir ya!!
böyle saçmaliklara daha fazla susmamali!! Daha dün dügündeydim.. yok iste uuu bu gece kiyamet kopacak heryer sallanacak.. bi konusuyorlar.. kiza dedimki hiç kulak asma.. ötüyorlar, öyle bisey yok rahat olcaksin.. hç korkma dedim sinek isirigi kadar bile degil.. derin nefes al ver yazik ya!!! Böylelerine dalasim geliyo dalasim !!aynisini benm dügün gecemdede yapmislardi, yirtacak seni yirtacak, naneyi yedin kizim vs vs Allah islah etsin
unutulur mu terminatör yengeaynen öyle vebali onun üzerine canım çok şükür gerçi.. eşimle ona şuan mesafeliyiz zaten
leğen meselesinden mi harikasın canımeşim geçen yengemin yanında leğen kemiğim ağrıyo ne iyi gelir yenge,leğen mi getirsen hııı dedi canım kocam benim kıpkırmızı oldu saygıdeğer yenge
mesafeyi koruyun böyleleri hakediyor... bak elvan da seni yengenden hatırladı :) nam salmış gizliden yengen bizim topikte :)
valla çok iyi yapmış her defasında vurun kafasına vurun kafasına hakediyo
bu ısteksızlık acaba yapmaya yapmaya mı oluyo kızlar yanı ben esımle ılklerde çok sev.... sonraları sonu gelmeyınce esım ıstemıodu denemeler olmamaya basladı ve bende eskısı kadar suan ıstemıorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?