- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.701
nım haklısın sana bı sor sormk istiorum sen egzersize basladıgında eşinle aran nasıldı cok afedersın ama sevişmlerinizde eşin sana soguk davranıomuydu ya da sen eşine soguk davranıomuydun eşin ne derece destek oldu ii yada kotu yonde sana katkıları ne oldu bunları merak edıorum dier arkadaslarda paylasırsa sevınırım
benbence, turquazz hadi kızlar, neyi bekliyorsunuz, ömrünüzden gidiyor, egzersizi ertelediğiniz hergün 2 ay kaybedersiniz, bana doktorum bunu söylerdi.
anladım cnm cok uzuldum bnmde kafam bozuk bu ara herkesde aynı sorunlar oluomu dıe bı sormak ıstedım ama gordum kı herkesde farklı farklı sorunlar oluobenim eşim hiç yanımda olmadı evlıligimin ilk yıllarında vajinismustan haberim bile yoktu bilgisili değildim bu konularda ama korkumda yoktu eşim çok sinirlendi olmadığında.aramızdaki her kavgada bu konu açılıyodu.seneler geçtikçe biz denememeye başladık ama eşim her zman laf sokuyodu kırıcı konuşuyodu.en son büyük bir kavga ettik ben annemin evine gittim.sonra gelip beni aldı ve dediki ben bu sorunu bilmiyodum sen istemiyosun sanıyodum doktora git ama ben gelmem dedi ve egzersizlerde benle yapmadı.aparatlarla yapıyosun benle yapmıyosun diye kızıyodu bana cok itici geliyo diyodu.sen bunu yapamassın diyodu.tamamen hakkını yemiyim ben çok üzüldüğümde destek oluyodu ama genelde cok kızıyodu bana bu konuda
iyi ya bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin ama asıl yendiğini duyunca mutlu olucam :)))))çok az kaldı çilekli:) inşallah yakın zamanda biticek,ben her gün egzersiz yapıyorum... aksatmak yok..biticek bu iş inşallah
iyi ya bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin ama asıl yendiğini duyunca mutlu olucam :)))))
o kadar iyi anlıyorum ki, eşinle aranda büyük bir problem varsa önce onu halledin, yada sen bana özelden yaz, ben aile terapisi ala ala uzman oldum canım :))).çileklipudıng hıkayenı okudum başarmıs olman cok guzel inş. evlılıgınız ii gitmeye devam eder okurken ağladım da bazı yerlerınde cok uzuldum duygulandım bazı cumlelerınde kendımı buldum ben bu sorunu yasayan herkese cok uzuluorum kendıme de
ama bı de su var dımı bunun ıcın caba gerek caba ıcınde kocanın değmesı gerek bnm kafa karısık
anladım cnm cok uzuldum bnmde kafam bozuk bu ara herkesde aynı sorunlar oluomu dıe bı sormak ıstedım ama gordum kı herkesde farklı farklı sorunlar oluo
turquaazz, beklentini yüksek tutmak istemiyorum ama bu da eşimizle aramızda çok büyük bir problem, sen bu sorunu hallet ama kendin için, çünkü bizim içinde cinsellik önemli canım, neden normal kadınlar gibi olmayalım ki???
içim rahat etmedi, uyuyamadım, geri geldim ama sen gitmişsin, inşallah yarın burayı açtığında mesajımı görürsün, bende depresyona girmiştim zamanında ve seninde aile terapistine gidip sorunlarınızın daha çok büyüdüğünü hatırlıyorum (aynı benim gibi). Benim ikinci terapistim vajinismusu çözmeden ne aile terapisi verdi ne de depresyon tedavisi. Zaten sonrasında gerek kalmadı bunalara :).pekı ii geceler bende cıkıyım o zaman kendı bunalımımı kımseye sıcratmıyım zaten herkesın derdı basından askın sizi seviom ii geceler
Oooh agzina saglik az bile demisMesafenizi korumakta iyi yapiyosunuz cnm
İsteksizligi birak tv izlerken bile gelip sarilmasini istemezdim rahatsiz olurdum.. elimi tutmak isterdi yolda yururken tutmazdm.. uyurken sarilmasina bile tahammulum yoktu.. ama bunlari yenmek icin oncelikle kararli olcaksin.. esim icin varmiyim yokmuyum diye sorgula kendini.. eger evet seviyorum diyosan elinden geleni yapacaksinn baska sorunlar varsa ya halletmeye calisin yada o sorunlardan uzaklasin.. kafan rahat olmali.. esinin rahatsiz oldugun hareketleri varsa ondan rica ederek nasil istiyosan o sekilde davranmasini iste.. bos zamanlarinizda gezmeye cikin.. birbirinizi birbirinize birazda ozletin.. hersey beyninde bitiyo.. istemekte istememekte.. ben okadar isteksizdmki kriz yasardim on.. sevm..lerde.. ha bunu nasil yendim psikologa gitmekle.. en onemliside beynimde bitirdim herseyi.. cinsellige ocu gibi bakmamaya basladim.. normallestirdim gozumde..
Ben hep su gozle bakardim olaya kendi cikarlari icin, haz almak icin sirf dokunurlar.. ama degilmis.. seni sevmese sana dokunablrmi..
biraz zamanimi aldi tabi cinselligi kendime kabullendirmek ama sukur artk geride kaldi..
Olumsuzluklari sil at beyninden.. Nasil bakarsan oyle gorursun, nasil dusunursen oyle davranirsin.. Umarim en kisa zamanda hersey duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?