- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.881
Mrb canım.İyiyim teşekkürler sen nasıLsn?Evet bikaç başarı hikayesi birde kegel egzersizinin çıktısını alıp götürdüm regli bitsin başlayacak bakalım söz verdi
tatlım bu problemi tam 11 yıl çektim çok şanslısın seni anlayabilen arkadaşlar var.10 yıl önce nerdeyse va. deyince doktorlar bile anlamakta zorluk çekiyordu.o kadar zor olsaydı bizlerde çözemezdik yeterki egzersiz yap beynine oraya bir şey girdigini ispat et.Sonuçta sen serçe parmagı alabiliyorsun ben senin dönemlerinde aynada bakmayı bile yapamıyordum.Haydi raporları bekliyoruz.
11 yıl hamd olsun kurtuldun yapıcam dort elle sarılıp saolasın bende bı kurtulsam bılmemkı ınsanın baska dıleklerıde olurmu bana suan olmaz gbı gelıo tek dılegım bu yükten kurtulmak başım dik kendimi ifede edebılmek esıme karsı her defasında bu ezıklıkle susturulmak tan bıktım yenıcem ıns yapıcam nası serceyı yaptım ....
Sende doktorsuzmu yendin cnm egzersizlerle yaa ben anestol aldim iste brz daha hizli ilerlerimdie ama bu bende yanma yapio emla mi alsaydim keske
canim anestol yanma yapiyor ilk sürünce ama sonra geciyor merak etme.. uyusturmak için işte yaniyor orasi once.. gerci sonra uyustugunu hissetmemistim ben hiç orasida ayri..
Cok tesekkurler dahl34 trnity bende propekstup okudumda saglam deride verimli olmaz yazio orda okusana ah ah 2 3 tane aldim
Arkadaşlar bnm gibi olan var mı aranızda.Tamam hepimiz vajinusmus derdini çekiyoruz.Bunu kabullendik ve çaresine bakmaya çalışıyoruz.Ama ben üstüne bide isteksizlik yaşıyorum.Eşimin yanıma yaklaşmasına bana dokunmasına bile katlanamıyorum artık.Aynı yatağa girdiğim insana karşı hiçbir istek duymuyorum artık.O kadar üzülüyorum ki.Zaten eziliyordum eşime karşı şimdi daha da kötü durumdayım.Neden oluyo bunlar bıktım artık.Bende her evli çift gibi normal yaşamak istiyorum herşeyi
kızlar beni magzur gorun konuyu okudum nettende araştırdım.birşeye takılı kaldım..parmak olayı nedir?beni jinokolog dahil parmaga tahamullum yok..bu vajinismus olduğumumu gösterir..gecen kadın doğuma gittim kadın ne parmagı nede ultraon aletini sokabildi.ve direkt kocan seni boşar .psikoljk destek al dedi.böyle kasmamı our sen tup bebek falan yap dedi..vajinismussun dedi..ne alaka kızlar..cahiliğimi hş gorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?