Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla dogru kisiye sevkettin tatlim..
Senem seninle daha öncede konustuk bu konulari.. Ama bi yazdin bi kaçtin.. Artik kaçma.. Ve kararli ol, burdan ayrilma en önemlisi.. Söylenenleri yapmaya çalis.. Kendin için..

Günaydin cnm :80:
çok sevindim azimle egzersize sarildigina.. Sana bi tavsiye esinle konusma, ona onunla denemek istedigini söyleme.. Dogal yolla ön..se.meden sonra yap.. Yoksa stres yapiyorlar ve ne yazikki ser..lesme sorunu oluyo busefer.. Tabi herkesin esinde olcak diye bisey yok ama genelinde böyle.. 3 parmaktasin çok iyi bi asama.. Hazir hissediyosun kendini en önemlisi.. Baktin esin hazir dene.. Ins olur canim.. Bol kayganlastirici kullan ve rahat ol 3 parmak almissin p..s hayli alirsin canim..

arkadaşım bu yazıyı dün yazdım ama göndermek kısmet olmadı...
umut86 arkadaşım öncelikle bu olumsuzlukları bir aklından çıkarmanı rica ediyorum... senin hakkında birşey bilmiyorum ama sanırım parmak deniyorsun... arkadaşlar gerekli malzemeleri söylemiştir sana eldiven pre.... ultrason yada başka bir kayganlaştırıcı jel vs... öncelikle sana tavsiyem kafanı bir boşalt tatlım... doktora güveniyorsun evet ama o da sana aynı şeyi yaptırmayı deneyecek...sadece üstüne para vermiş olacaksın... bizim düşüncemiz hep şu: parmaktan yada aparattan daha kolay bişey varmı... varsa ben onu yapayım... ya ben okadar çok arkadaş tanıdım ki ağrı eşiği çok düşük olanlar vardı canı yanacak diye çok korkuyorlardı... dokunamayanlar vardı... hatta aynayla bile bakamayanlar hatta bacalarını açmaya cesaret bile edemeyenler vardı...
burada önemli olan kendine güvenmek tatlım... ayrıca kendini suçlu hissetmeyeceksin... bunu bir rahatsızlık olarak gör... senin iraden dışında gelişen birşey bu... vücudunda sivilce çıkıyorda çıkmadan engel olabiliyormusun bunu da öyle düşün... ama şükür ki bunun tedavisi %100 tatlım... 10 yıllık 16 yıllık evli ve bu hastalıkla mücadele eden birçok arkadaş kurtuldu çok şükür... parmağın ucunu dokundurmaktan korkarken bu hastalığı yenip normal doğum yaptılar...
fazla uzatmak istemiyorum tatlım ama birde sana şunu söyliyeyim bunu eşinle oturup güzelce konuş... onlarında psikolojisi ok bozuluyor bu doğal bir durum ve artık 10 kadından 1inde görülür oldu... doktorlar bile vajinismus oluyor tatlım... bu dermansız birşey değil... bu hastalığı yenipte hiç yaşamamış gibi birsürü arkadaş hayatına devam ediyor... aslında bir avantajı bile var... eşinle arandaki sevgiyi ve güveni pekiştiriyor... ve ALLAH ımın izniyle yenince çok mutlu olacaksın... diğer dertler hiç gelecek sana çünkü bu dert çok kötü etkilliyor insanı...
tatlım önce bir sakinleş ılık bir duş al... ve kendine güven... düşünsene hiç yemediğin bir yiyeceği ağzına tıkmaya çalışsalar ağzını nasıl sımsıkı kapatırsın... ama kokusunu alırsan azıcık bi tadına bakarsan yavaş yavaş açabilirsin ağzını... biraz enteresan bi benzetme oldu yanlış anlaşılmak istemem... sen kendi bedenine güven tatlım
birde en önemlisi şunu belirtmek istiyorum... deliğin içinde yuvarlar sert şeyler e dokunuyormuş gibi hissedebilirsin hiç korkma tatlım onlşar vajinanın doğal kas yapısı... hiç bir şeyden korkma SEN NORMAL BİR KADINSIN bunu unutma...

egzersizden kaçanların çek kulaklarını zuzum :13:

Egzersiz yapmayan tembelligi seçenlere bundan sonra böyle

Saka bi yana, onlarin artik bu kabusu yasamamalarini istiyoruz.. çünkü okadar basit biseyki daha fazla yazik etmesinler kendilerine diye sürekli egzersiz egzersiz diyoruz.. kurtulus egzersizde çünkü.. Hangi doktora gidersen gitt yine egzersiz dicektir.. kaçisi yok.. Egzersizden korkmayada gerek yok bunca yenen egzersiz yapti bize bisey oldumu yoo turp gibiyizz
Hadi kizlar no Naz no vaji

elvancım sana katılıyorum arkadaşlar aynen bende ölcem sanırdım felaket senaryoları yazardım kulak çöpünü deneyeceğimde bile evde kimse yok bişey olursa beni kim hastaneye yetiştirecek diye endişelenmiştim hatta ne kadar yersiz ve komikmiş korkularım sizinde öle emin olun üstüne gidin ve ezin geçin tüm korkularınızı

yaa cok tesekkur edıyorum aykurt gercekten ne dıyebılırımkı sıze sız mukemmelsınız ya burdakı kızlar hıc tanımadınız bı baskası tam düsücekken tutuosunuz bıdaha dusuyo bıdaha tutuonuz bıdaha bıdaha hıc bıkmadan bırınız bırakıo bırınız tutuo elvancım sanada bu sözlerim tarcınakıde kayraözlem ve herkese cesaret aşılayan tüm herkese kızlar allah sızden razı olsun ne diimki yılmıcam bıdaha denicem olmazsa bıdaha olana kadar siz cok iyi insanlarsınız rabbim sizden binlerce kez razı olsun....

Heh böyle ol iste :) Biz kimseyi yalniz birakmamaya çalisiyoruz elimizden geldigince.. Emin ol doktora gitmene hiç gerek yok.. Ben okdar para döktüm doktorlara ama yine bura sayesinde yendim.. Kendimiz yapabilirz.. Sende yapabilrsin.. Ugras, olmayinca hemen pes etme.. Olcak de ve olana kadar ugras.. Olunca nekadr basit oldugunu görceksin.. Senin yazdiklarini okudukça kendi egzersiz dönemim geliyo aklima, bu kizlar uçmus nasil yaparim ben o cm'leri diye korkardim ama :) oluyomus :) hemde çok kolay.. Hadi bakalim daha fazla uzatmak yok.. Korkmak yok egzersize hucumla simdi

canımmmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
bana delirdim gibi geliyor çünkü bende göğüs ağrısı acısı...vb yok sadece 10 gündür adet olucam gibi bir kasık ağrısı ve ara ara pembe lekelenmeler kan değerim yükselirse inşaallah hamileyim ama doktor yükselmez dedi geç döllenmeyse ancak yükselirmiş. ne olduğunu bile bilmiyorum beklemedeyim

Dedigin gibi ' Yeterki biri daha kurtulsun ' Sana basarilar diliyorum canim.. Ins busefer güzel haberlerle gelceksin..

sizler yenmişsiniz hayat size artık muhtesemken dısarda bahar havası eserken dert sıkıntınızdan kurtulmusken istesenız buraya gelmezsınız ama bırını daha kurtaralım dıe sız burdasınız ve herkese tek tek cevap yazıosunuz burda tüm yardıma güvene cesarete muhtac olan herkes adına bu cuma gununde allah hepınızden razı olsun..... yapıorum olana kadarda bırakmıorum kıtlıcem kendımı odaya söz ama öğleden sonra:)))

Canım sendende ALLAH razı olsun... ben bir seneyi geçkindir (6ay giremedim) bu sayfaları okuyorum okadar moralim düzeliyorki... en önemlisi bu sorunu tek ben yaşamıyorum diyorum... ve öyle bir konu ki başına gelmeyen çekmeyen anlamıyor... kimseye anlatamıyor insan... sana okadar yazdım ama ben daha kurtulamadım ama bunu üzücü bir durum olarak görmüyorum aksine gün geçtikçe ilerliyorum... ya benim iş güç borçlar vs çok uğraşıyorum... birde ben yenince hemen hamile kalırsam diye uzattım sanırsam 1 yıldır... ama burda okadar çok arkadaşla tanıştımki hepsinin farklı farklı hikayeleri var... herkes içini döküyor burada ve eminim çok rahatlıyorlar... bu da bizim sınavımız öyle gör tatlım... ALLAH ıma binlerce kez şükür ki derdimiz dermansız değil... biliyorum başlamaya korkuyorsun... sanki hiç delik yok gibi geliyor sana... bende hep öyle düşünüyordum ama sabret tatlım ve azimli ol... ya hiç birşey olmuyor... ben önce parmakla denedim... ama bir türlü 2 parmağa geçemedim çıldıracak gibiydim yapamam edemem derken niye korkuyorumki dedim... birden 2 parmağa geçmek zor evet ama aparat yaparım ve hafif hafif kalınlaştırırım dedim... bakkal mumu aldım beyaz olanlardan 4 tane... üzerine peçete sardım streçledim... boy boy oldu ... kalınlıkları 6.5 cm yani parmaktan birazcık kalın... 8.5cm...9.5cm ve 11.5cm... dün yine siteye girince heveslendim... yaklaşık bir aydır egzersşiz yapamıyordum işler güçler mazeretler... çünkü bizim yaptığımız en saçma şey ERTELEMEK... neyse dün denedim 8.5cm alabiliyorum... 9.5cm alabiliyorum ama sonuncuyu alamadım... napıyım ölüm yok ya ucunda... insanın biraz kendine zaman vermesi lazım dedim... ama erteleyerek değil... bugün olmadı yarın .. yarın olmadı öbür gün... ama ne kadar erken olursa kendin için için mutluluk o kadar yakındır... ama özellikle kendin için... kendi mutluluğun için... ALLAH ım cesaret versin sana ve hepimize bol bol tatlım... tek sığındığımız Rabbim bize yardımcı olacaktır gör bak... daha öncede dediğim gibi bazen avantajlarını da düşün herkesin hemen hop diye yaptığı ve hiç önemsemediği şeyi biz yapamıyoruz ama yapıncaya kadar da birbirimize olan sevgimiz güçleniyor ve ilişki bize göre çok kıymetli oluyoır... nasılki bir çocuğa istediği oyuncağı hemen alırsan kıymeti sadece o günlüktür... sonra hemen hevesi geçer.. ama bir kaç zaman alamadın ve o iyice heveslendiğinde alırsan belki bir ömür boyu onun kıymeti biçilmez olur... sizin yokmu çocukluğunuzdan kalan çok kıymetli oyuncaklarınız... valla benim var ve hiç bir oıyuncapğa değişmem onları :)

canım senle fazla konuşamadık benim birmek bilmeyen kafa karışıklıklarım yüzünden giremedim pek girsemde yardımcı olamadım
sana doktora git ya da gitme demek istemiyordum ama kendimce fikrim boşver doktoru yok 3 günde ilişki yok 1 saatte kurtulun falan reklammm bunlar bak beni jinekoloğum ( ki ben doktora gittiğimde vajiyi yenmiştim sadece kızlık zarım duruyor diye ve azda olsa kasılmalarım var diye) bir terapiste yönlerdirdi adamı aradım bana ne dedi biliyormusun "gelme bu kadarını yaptıysan boşa para verme sadece devamının geleceğine inan" ben bu terapistin ellerini öperim dedim ve yeniden egzersizlere başladım ve oldu. önceden de yazmıştım ben hayatında karşına çıkabilecek en korkak insanım yok değdi acıdı yok benim girişim dar hatta benim vajinam yok bile demiştim :)))) ama kendimi kandırmışım küçücük bir kulak çubuğunu içime aldığımda bile heyecanlanmıştım yani yapılmayacak hatta pes edilecek bişey yok.
sana tarif edemeyeceğim bişey daha o ilk geceni inan bana zevkten değilde mutluluktan unutamıyorsun. hala aklıma geldiğinde heyecanlanıyorum eşime "ben kadın oldum" diye bağırmalarım aklımdan çıkmıyor. bak şimdi bebek için çalışıyorum sende tez vakitte yaşa bunları ASLA VAZGEÇME

9.5 valla bravo az kalmıs cnm senın hayran oluyorum ınan böyle santım santım alanlara kayraözlemde ben 12.5 santımle iş yapıodum evde demezmi ayy ne guzel yaaa bende bi alsam kızlar sızın gbı varya uçucam uçucammmm

canım ben de özledim ya giremediğim zamanlarda aklım hep burda oluyo eşimin görev yeri değişti sadece haftasonları eve geliyo ben de annemlerdeyim orda da net yok telden girip yazmaya çalışıyorum.. sen de dikkat et kendine ben de çok öptüm

canım reglinmi gecikti.
inşallah hamilesindir.
ben bu hafta sonu taşıncam tayin çıktı umarım gitmeden güzel haberini alırım

alırsın canım inşallah bzilere de zor geliyordu ama oldu çok şükür sen de yapacaksın moralini bozma hiç birgün olmuyorsa diğer gün olacak ama olacak.. kegelleri de ihmal etmeyin o da çok işe yarıyo

inş. olur cnm ya artık bitsin istiyorum bu eziyet . Bu ay bu işe son vericem mutlaka ... Zaten eşimle de bu konu yüzünden gerilmeye başladık inş. en kısa zamanda atlatıcam !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…