- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.941
eşlerimiz de bizim kadar yıpranıyorlar canım onları da anlamak lazım reddediyoruz onları her defasında kolay mı ? tamam elimzde değil ama anlamıyorlarr işte. bak 2 ay sonra asker diyorsun ltfen bugün çalışmalara başla hem onun için hemde kendin için rahat bi uykuyu bizde hakediyoruz. hemen bugün kalk kulak cubuğuyla bir aparat hazırla serce parmagınından biraz daha ince bir şey yap önce peçeteye sonra streç filme sar. varsa evde bol kayganlaştırıcı jel kullan ( ben ilk ve son demememde bebe yağı kullanmıstım ) yere otur kalcanın altına bir yastık koy, al aynayı elinle biraz arayalıp ıkın ıkındıgında acılan bir delik göreceksin oraya yerleştir çubuğu derin nefes al ver yavaş yavaş ittir popona doğru ittirceksin düzz değil bu benim çok işime yaramıştı .. inan bana yanma acı kanama hiçbişi olmuyor bunu yapmaktaki amaç oraya bir şeyin rahat girdiğini görmek ben uçmuştum mutluluktan 2-3 güne yenerim diyordm ama malesef fizyokoljik bir sorunum varmış. ne olur daha fazla erteleme bak ben bu site sayesinde öğrendim sorunumu bile. şimdiye kadar hiç bakmamaıştım oraya epilasyon yapmak içn görürdüm sadece .önce orayı tanımamız lazımmıs allah bu siteden ve bzim meleklerimzden razı olsun lütfen burda kalmasın konustuklarımız uygula tamam mı lütfen canım valla şikayet ederim bak seni El_van a
Günaydın herkese
Sonunda reglim bittiDün tekrar egzersizlere başladım sanki reglden önce daha rahat egzersiz yapıyodum gibi geldi ama kegel yardımıyla esnetmeye çalıştım bu sabah da yine egzersiz yaptım. Şu an 3 parmakdayım. Bugün eşimle konuşup pe..s denemesi yapayım diyorum ama öyle ilişki gibi değilde egzersiz gibi . Yenen arkadaşlar siz pe..s denemesi yapmışmıydınız? . Sanki öyle denersem daha da rahatlıcam gibi geliyo .Tabi eşim de kabul eder umarım malum böyle zamanlarda onların nazlanacağı tutuyo
Şimdilik rapor bu kadar bi değişiklik olursa hemen yazarım zatenTüm egzersizcilere kolay gelsin bu arada ...
galıba bu noktada bu sıtedeki meleklerin yapabileceği bişey kalmıo baska napabılırlerkı baska çare doktor onada tek gtmem gerekıcek eşim gelmio yesım hanımın hemsıresı esınızle gelın demıstı ahhhhh esım gelse bde hemen gdıp ılıskıye gırılıcekmıs otelemi gidicez ne bitmeyen derdim varmış benım allahım hersey bu kadarmı sorunlu olur yaaa
insallah masallah ama yok işte yapamıyorum yapamıcam yapamıcam ben bu işi olmuyo ileri gdemiyorum zaten bi bogumda giriomiki bılmıom sadece kayboluyo ama tarcınakıde cok ugrasıon benle ama ben yapamıorum özür dilerim
Valladogru kisiye sevkettin tatlim..
Senem seninle daha öncede konustuk bu konulari.. Ama bi yazdin bi kaçtin..Artik kaçma.. Ve kararli ol, burdan ayrilma en önemlisi.. Söylenenleri yapmaya çalis.. Kendin için..
egzersizden kaçanların çek kulaklarını zuzum :13:
Yapamiyorum, yapamicam diyen arkadaslar..
ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ..
Biz yenenler ayni yollardan gectik..
Size bi tavsiyede bulunmak istiyorum.. ben egzersiz donemindeyken yenen arkadaslar bana yardimci olduklari zaman onlarin ' cok kolay oldugunu goreceksin' cumlelerine inanasim gelmiyodu.. beni avutmak icin oyle soyluyodur kesin acicak kesin olmicak diye dusunurdum hep.. sonra bigun merak edip gecmisteki sayfalari karistirinca.. yenen kisilerin kaygilarini, korkularini okudukca ikna oldum.. ayni korkulari yasamisiz hepimiz.. ayni yollardan gecmisiz.. Gecmisi,korkularimizi sizde okuyun.. Kİmse kolaylikla sip diye yenmedi..
Hep soyle dusundum.. Hepiniz ayni siniftayiz sayin.. Hepimize ayni odev verildi..
Etrafimdakilere baktim azimle calisip basardilar.. bunu yapabildiler.. ama ben korkup heycan yapip kos kos oturarak.. yapamam, olmuyo, diyerek hicbir ilerleme katedemeycegimi anladm.. ve aslinda hepimizin ayni sartlar altinda oldugunu anladm.. onlara imrendim.. bende yapabilirim dedim.. ve inatla, cabayla, cesaretle ve kendime olan guvenle bende ustesnden geldim.. Yenenlerden neyiniz eksikki neden yapamayasiniz..
Ha korkmadimmi KORKTUM.. ama yilmadim.. korkularimla yuzlesmeyi sectim.. yuzlestim ve onlari hayatimdan defettm :)
Bana kalsa bu imkansizdi benim icin.. Herkes yaparda ben asla yapamam kanaatindeydim.. Yanilmisim sadece biraz fazla dinliyoruz kendimizi biraz fazla naz yapiyoruz inanin bana :) Hircinlasn biraz korkmayin kendinize zarar vermessnz.. ben ucunda olum var sanirdim :) simdi dusundukce guluyorum o hallerime.. Lutfen simdi cesaretinizi toplayin.. AZMEDİN.. Takiliyorsaniz bekleyin isterse 1 saat srsun ama bekleyin mutlaka olcaktir.. Rabbim hepibize gereken sabri ve cesareti versin diliyorumİyi geceler
arkadaşım bu yazıyı dün yazdım ama göndermek kısmet olmadı...
umut86 arkadaşım öncelikle bu olumsuzlukları bir aklından çıkarmanı rica ediyorum... senin hakkında birşey bilmiyorum ama sanırım parmak deniyorsun... arkadaşlar gerekli malzemeleri söylemiştir sana eldiven pre.... ultrason yada başka bir kayganlaştırıcı jel vs... öncelikle sana tavsiyem kafanı bir boşalt tatlım... doktora güveniyorsun evet ama o da sana aynı şeyi yaptırmayı deneyecek...sadece üstüne para vermiş olacaksın... bizim düşüncemiz hep şu: parmaktan yada aparattan daha kolay bişey varmı... varsa ben onu yapayım... ya ben okadar çok arkadaş tanıdım ki ağrı eşiği çok düşük olanlar vardı canı yanacak diye çok korkuyorlardı... dokunamayanlar vardı... hatta aynayla bile bakamayanlar hatta bacalarını açmaya cesaret bile edemeyenler vardı...
burada önemli olan kendine güvenmek tatlım... ayrıca kendini suçlu hissetmeyeceksin... bunu bir rahatsızlık olarak gör... senin iraden dışında gelişen birşey bu... vücudunda sivilce çıkıyorda çıkmadan engel olabiliyormusun bunu da öyle düşün... ama şükür ki bunun tedavisi %100 tatlım... 10 yıllık 16 yıllık evli ve bu hastalıkla mücadele eden birçok arkadaş kurtuldu çok şükür... parmağın ucunu dokundurmaktan korkarken bu hastalığı yenip normal doğum yaptılar...
fazla uzatmak istemiyorum tatlım ama birde sana şunu söyliyeyim bunu eşinle oturup güzelce konuş... onlarında psikolojisi ok bozuluyor bu doğal bir durum ve artık 10 kadından 1inde görülür oldu... doktorlar bile vajinismus oluyor tatlım... bu dermansız birşey değil... bu hastalığı yenipte hiç yaşamamış gibi birsürü arkadaş hayatına devam ediyor... aslında bir avantajı bile var... eşinle arandaki sevgiyi ve güveni pekiştiriyor... ve ALLAH ımın izniyle yenince çok mutlu olacaksın... diğer dertler hiç gelecek sana çünkü bu dert çok kötü etkilliyor insanı...
tatlım önce bir sakinleş ılık bir duş al... ve kendine güven... düşünsene hiç yemediğin bir yiyeceği ağzına tıkmaya çalışsalar ağzını nasıl sımsıkı kapatırsın... ama kokusunu alırsan azıcık bi tadına bakarsan yavaş yavaş açabilirsin ağzını... biraz enteresan bi benzetme oldu yanlış anlaşılmak istemem... sen kendi bedenine güven tatlım
birde en önemlisi şunu belirtmek istiyorum... deliğin içinde yuvarlar sert şeyler e dokunuyormuş gibi hissedebilirsin hiç korkma tatlım onlşar vajinanın doğal kas yapısı... hiç bir şeyden korkma SEN NORMAL BİR KADINSIN bunu unutma...
yaa cok tesekkur edıyorum aykurt gercekten ne dıyebılırımkı sıze sız mukemmelsınız ya burdakı kızlar hıc tanımadınız bı baskası tam düsücekken tutuosunuz bıdaha dusuyo bıdaha tutuonuz bıdaha bıdaha hıc bıkmadan bırınız bırakıo bırınız tutuo elvancım sanada bu sözlerim tarcınakıde kayraözlem ve herkese cesaret aşılayan tüm herkese kızlar allah sızden razı olsun ne diimki yılmıcam bıdaha denicem olmazsa bıdaha olana kadar siz cok iyi insanlarsınız rabbim sizden binlerce kez razı olsun....
ŞAŞKINANNE
canımmm benımde 1o 15 gun oncesınden goguslerımın ucu buyumustu.ve goguslerım cok fazla buyumustu.hıc oyle olmamaıstı.yanı regle 10 gun kala olmuyordu.cok erken baslamıstı.ama aklıma hıc hamılelık gelmıyordu.10 gun bıoyunca ayanaya bakıyodum afedersınız ama goguslerıme bakıyodum.cunku hıc oyle buyuk olmamaıstı.bence hamılelıgın en acık belırtısı bu olsa gerek.hıc oyle aynaaya falan bakmazdım demekkı o kadar ılgınc geldı .)ve sonuc suan 4 haftalık kamıleyım.
sizler yenmişsiniz hayat size artık muhtesemken dısarda bahar havası eserken dert sıkıntınızdan kurtulmusken istesenız buraya gelmezsınız ama bırını daha kurtaralım dıe sız burdasınız ve herkese tek tek cevap yazıosunuz burda tüm yardıma güvene cesarete muhtac olan herkes adına bu cuma gununde allah hepınızden razı olsun..... yapıorum olana kadarda bırakmıorum kıtlıcem kendımı odaya söz ama öğleden sonra:)))
yaa cok tesekkur edıyorum aykurt gercekten ne dıyebılırımkı sıze sız mukemmelsınız ya burdakı kızlar hıc tanımadınız bı baskası tam düsücekken tutuosunuz bıdaha dusuyo bıdaha tutuonuz bıdaha bıdaha hıc bıkmadan bırınız bırakıo bırınız tutuo elvancım sanada bu sözlerim tarcınakıde kayraözlem ve herkese cesaret aşılayan tüm herkese kızlar allah sızden razı olsun ne diimki yılmıcam bıdaha denicem olmazsa bıdaha olana kadar siz cok iyi insanlarsınız rabbim sizden binlerce kez razı olsun....
Canım sendende ALLAH razı olsun... ben bir seneyi geçkindir (6ay giremedim) bu sayfaları okuyorum okadar moralim düzeliyorki... en önemlisi bu sorunu tek ben yaşamıyorum diyorum... ve öyle bir konu ki başına gelmeyen çekmeyen anlamıyor... kimseye anlatamıyor insan... sana okadar yazdım ama ben daha kurtulamadım ama bunu üzücü bir durum olarak görmüyorum aksine gün geçtikçe ilerliyorum... ya benim iş güç borçlar vs çok uğraşıyorum... birde ben yenince hemen hamile kalırsam diye uzattım sanırsam 1 yıldır... ama burda okadar çok arkadaşla tanıştımki hepsinin farklı farklı hikayeleri var... herkes içini döküyor burada ve eminim çok rahatlıyorlar... bu da bizim sınavımız öyle gör tatlım... ALLAH ıma binlerce kez şükür ki derdimiz dermansız değil... biliyorum başlamaya korkuyorsun... sanki hiç delik yok gibi geliyor sana... bende hep öyle düşünüyordum ama sabret tatlım ve azimli ol... ya hiç birşey olmuyor... ben önce parmakla denedim... ama bir türlü 2 parmağa geçemedim çıldıracak gibiydim yapamam edemem derken niye korkuyorumki dedim... birden 2 parmağa geçmek zor evet ama aparat yaparım ve hafif hafif kalınlaştırırım dedim... bakkal mumu aldım beyaz olanlardan 4 tane... üzerine peçete sardım streçledim... boy boy oldu ... kalınlıkları 6.5 cm yani parmaktan birazcık kalın... 8.5cm...9.5cm ve 11.5cm... dün yine siteye girince heveslendim... yaklaşık bir aydır egzersşiz yapamıyordum işler güçler mazeretler... çünkü bizim yaptığımız en saçma şey ERTELEMEK... neyse dün denedim 8.5cm alabiliyorum... 9.5cm alabiliyorum ama sonuncuyu alamadım... napıyım ölüm yok ya ucunda... insanın biraz kendine zaman vermesi lazım dedim... ama erteleyerek değil... bugün olmadı yarın .. yarın olmadı öbür gün... ama ne kadar erken olursa kendin için için mutluluk o kadar yakındır... ama özellikle kendin için... kendi mutluluğun için... ALLAH ım cesaret versin sana ve hepimize bol bol tatlım... tek sığındığımız Rabbim bize yardımcı olacaktır gör bak... daha öncede dediğim gibi bazen avantajlarını da düşün herkesin hemen hop diye yaptığı ve hiç önemsemediği şeyi biz yapamıyoruz ama yapıncaya kadar da birbirimize olan sevgimiz güçleniyor ve ilişki bize göre çok kıymetli oluyoır... nasılki bir çocuğa istediği oyuncağı hemen alırsan kıymeti sadece o günlüktür... sonra hemen hevesi geçer.. ama bir kaç zaman alamadın ve o iyice heveslendiğinde alırsan belki bir ömür boyu onun kıymeti biçilmez olur... sizin yokmu çocukluğunuzdan kalan çok kıymetli oyuncaklarınız... valla benim var ve hiç bir oıyuncapğa değişmem onları :)
Hosgeldinn cnm.. neguzel daha evliligin cok yeni.. hic ertelemeden egzersizlere basla canim.. kegele alisinca buyutec bi ayna al.. sonra serce parmagina bolca kayganlastirici surup parmagini al.. derin nefes al verirken ittir parmagini.. bende cok ter doktum agladim yapamam diye ama yapinca okadar basit bsy icinmi harab ettm kendimi diye kizdim kendime.. sakin korkma.. asla yapamam diyenlerdenim ama 2 gunde yendim.. 1 gude bile yenen var.. takildgn herseyi sor.. cekinme
Canim uzulme ben bile 10 kez yaparim 11 cide olmaz.. bi oluyobi olmuyo uzulme alisacaz ins cnmm
Canim ozledim ya :)
Tskr ederim canim randevu aldim sali gunu bakalim neyn nesiymis.. opyrm sni dikkat et kendine
canımmmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
bana delirdim gibi geliyor çünkü bende göğüs ağrısı acısı...vb yok sadece 10 gündür adet olucam gibi bir kasık ağrısı ve ara ara pembe lekelenmeler kan değerim yükselirse inşaallah hamileyim ama doktor yükselmez dedi geç döllenmeyse ancak yükselirmiş. ne olduğunu bile bilmiyorum beklemedeyim
9.5 valla bravo az kalmıs cnm senın hayran oluyorum ınan böyle santım santım alanlara kayraözlemde ben 12.5 santımle iş yapıodum evde demezmiayy ne guzel yaaa bende bi alsam kızlar sızın gbı varya uçucam uçucammmm
Günaydin cnm :80:
çok sevindim azimle egzersize sarildigina.. Sana bi tavsiye esinle konusma, ona onunla denemek istedigini söyleme.. Dogal yolla ön..se.meden sonra yap.. Yoksa stres yapiyorlar ve ne yazikki ser..lesme sorunu oluyo busefer.. Tabi herkesin esinde olcak diye bisey yok ama genelinde böyle.. 3 parmaktasin çok iyi bi asama.. Hazir hissediyosun kendini en önemlisi.. Baktin esin hazir dene.. Ins olur canim.. Bol kayganlastirici kullan ve rahat ol 3 parmak almissin p..s hayli alirsin canim..
canım reglinmi gecikti.
inşallah hamilesindir.
ben bu hafta sonu taşıncam tayin çıktı umarım gitmeden güzel haberini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?