- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.961
Günaydın herkese
Sonunda reglim bittiDün tekrar egzersizlere başladım sanki reglden önce daha rahat egzersiz yapıyodum gibi geldi ama kegel yardımıyla esnetmeye çalıştım bu sabah da yine egzersiz yaptım. Şu an 3 parmakdayım. Bugün eşimle konuşup pe..s denemesi yapayım diyorum ama öyle ilişki gibi değilde egzersiz gibi . Yenen arkadaşlar siz pe..s denemesi yapmışmıydınız? . Sanki öyle denersem daha da rahatlıcam gibi geliyo .Tabi eşim de kabul eder umarım malum böyle zamanlarda onların nazlanacağı tutuyo
Şimdilik rapor bu kadar bi değişiklik olursa hemen yazarım zatenTüm egzersizcilere kolay gelsin bu arada ...
hayırlı olsun canım yeni bir yer yeni bir yaşam bakarsın orası ugurlu gelir bebiş gelir :)
canım reglinmi gecikti.
inşallah hamilesindir.
ben bu hafta sonu taşıncam tayin çıktı umarım gitmeden güzel haberini alırım
reglim gecikti kan değerim şüpheli çıktı bugün belli olacak canım akşama yazarım hakkımızda hayırlısı
sen nereye taşınıyorsun
inşallah canım bu şehre ilk geldim kimseyi tanımıyorum
vajiliydim ewe kapandım aylarca.
hayatımın en kötü yılını geçirdim burda.
yeni bi şehir yeni bi hayat iyi gelecektir inşallah.
bebişimde orda gelir inşallah bekletmez daha :)
sen nasılsın canım sende ne var ne yok
canım nasılsın. geçmiş olsun.
dr gittinmi?
inş iyisindir cnm arkadaşım
canım ben de özledim ya giremediğim zamanlarda aklım hep burda oluyo eşimin görev yeri değişti sadece haftasonları eve geliyo ben de annemlerdeyim orda da net yok telden girip yazmaya çalışıyorum.. sen de dikkat et kendine ben de çok öptüm
inş. olur cnm ya artık bitsin istiyorum bu eziyet . Bu ay bu işe son vericem mutlaka ... Zaten eşimle de bu konu yüzünden gerilmeye başladık inş. en kısa zamanda atlatıcam !!!
ayy hadi inşallah canım.
hemen yaz tmm :)
sivasa taşınıyoruz canım. ondan sonra batı ondan sonra tekrar doğu bi ömür böle
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
canım senle fazla konuşamadık benim birmek bilmeyen kafa karışıklıklarım yüzünden giremedim pek girsemde yardımcı olamadım
sana doktora git ya da gitme demek istemiyordum ama kendimce fikrim boşver doktoru yok 3 günde ilişki yok 1 saatte kurtulun falan reklammm bunlar bak beni jinekoloğum ( ki ben doktora gittiğimde vajiyi yenmiştim sadece kızlık zarım duruyor diye ve azda olsa kasılmalarım var diye) bir terapiste yönlerdirdi adamı aradım bana ne dedi biliyormusun "gelme bu kadarını yaptıysan boşa para verme sadece devamının geleceğine inan" ben bu terapistin ellerini öperim dedim ve yeniden egzersizlere başladım ve oldu. önceden de yazmıştım ben hayatında karşına çıkabilecek en korkak insanım yok değdi acıdı yok benim girişim dar hatta benim vajinam yok bile demiştim :)))) ama kendimi kandırmışım küçücük bir kulak çubuğunu içime aldığımda bile heyecanlanmıştım yani yapılmayacak hatta pes edilecek bişey yok.
sana tarif edemeyeceğim bişey daha o ilk geceni inan bana zevkten değilde mutluluktan unutamıyorsun. hala aklıma geldiğinde heyecanlanıyorum eşime "ben kadın oldum" diye bağırmalarım aklımdan çıkmıyor. bak şimdi bebek için çalışıyorum sende tez vakitte yaşa bunları ASLA VAZGEÇME
erken gebelik testlerinden aldım cesaret edersem yapıcam :)))
eşin askermi? bende kadro bekliyorum keşke olsa da bizde taşınsak annemlerin yanına ahhhh
cok saol canım bende öyle diorum en beteri benım ben ağar vaka benım ama bacaklarını ble acamayanlar var denılınce ben acıom cok rahat bacakalrımı ama sadece kendıme esıme deıl onu kesınlıkle o sekılde kabul edemıorum panık oluyom adamı fırlatıom üstümden tövbeeee tekrar tesekkur bı sabah uyandıgımda umarım hayatımda vajı olmaz amiiiiiin
AYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Canim ablammmmmmmmmmmm Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
uzun zamandir göbek atmiyodum dur bi söyle sallanim birazyandannnn hobaaaaaaaa
tebrikler kuzummmmmmmmmmhaydi koş kan testine bakiim.
tebriklerrrrr ayy ne güzell ya bir bir bebiş haberleri geliyor darısı bize inşallaah
canımmmm okadar sevindimki anlatamam yavruna bir kardeş geliyor ha... kız sen ne zaman yendin haberim yok benim ama Maaşallah ALLAH ım mutlulyuğunuzu daim etsin... bana özelden yazarsan sevinirim ben her zaman giremiyorum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?