- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.981
Sagol tatlimmm gitmedim sali gunu randevu canim. Iyim ya iyilesiyorum sanirim yavas yavas
Tembellik yapiyorum daha sarma saricam hiç kalkasim yok vallaSen napiyosun canim nasilsin, yorgunsundur simdi ev tasi fln
iyi sayılırım canım balayına gitmek istiyodum burda da hep diyodum bu sefer balayına gitcem diye olmucak galiba eşimin görev yeri değişti ve orda izin alma şansı da yok kaldı yaneyse tek derdimiz bu olsun :) onun dışında iyiyim çok şükür...
he ya valla bizde gidemedik
ama olsun bakarsın bebek olur bu haber tatilden daha iyi gelir bize
kız yapsana teste mi belli olucak dr a gidicemi.
bak senin yerine ben heyecanlandım
ne sarması kız misafir mi var.
ah ah sorma ew darma duman herşey kolide.
çok zormuş taşınmak. bi süre olmicam burda umarım geldiğinde herkes yenmiş olur
yenenlerde hamile olur
bende hamileyim haberiyle dönerim inşallah
ya benm reglim 2 gün gecikti aslında geçen ay 13ünde hastalanmıştım şimdi eşime söyleyip umutlansın istemiyorum ama test alıp yapmak da istiyorum işin kötüsü hiç bir hamilelik belirtisi de yok adet belirtilerm var sadece hatta onlar da bikaç gün önce vardı şimdi onlar da gitti :) umut dünyası işte :)
idrar tutuyorum canım şu an dr.a pozitifi görmeden gitmiycem çünkü kan değerim düşük çıktı daha yükselmemiştir belkide hiç yükselmez üzülürüm o zaman
alırsın canım inşallah bzilere de zor geliyordu ama oldu çok şükür sen de yapacaksın moralini bozma hiç birgün olmuyorsa diğer gün olacak ama olacak.. kegelleri de ihmal etmeyin o da çok işe yarıyo
bu yendikten sonraki kaçıncı adetin olacak canım.
benimde ilkinde 2 gün gecikti.
sonra tamamen düzene girdi 1 gün bile şaşmıyo.
eskiden çok düzensizdi :)
inşallah hamilesindir bi test eşine de bizede sürpriz yap :)
evet canım gecmısı okudugumda suan burda yenmıs bı cok arkadasın olmuyo ne zaman olucak ah bende bı yapsam yazılarını okuyunca bi tuhaf oluyo ınsan yenmeden burayı terkeden varmı bılmıom ama bı cogunuz basarmsınız hep aynı yontemle inş lah bızde basarıcaz.....
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
ya benm reglim 2 gün gecikti aslında geçen ay 13ünde hastalanmıştım şimdi eşime söyleyip umutlansın istemiyorum ama test alıp yapmak da istiyorum işin kötüsü hiç bir hamilelik belirtisi de yok adet belirtilerm var sadece hatta onlar da bikaç gün önce vardı şimdi onlar da gitti :) umut dünyası işte :)
hiyk benim de 2 gün gecikti. test aldim kemrenin gaziyla ama yapasim yok. bir iki noktacik melasma disinda hic belirtim de yok. :18:
yani bir yandan da mümkün olmadigini biliyorum; yumurtlama döneminde iliskiye girmedik. zoru mu basardik acaba. beni oyalayin ve engelleyin lütfen. hamilelik belirtileri topiginde gören olursa sopayi göstersin hatta.
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
arkadaşlar yarım edin vajinismustan kurtulmak isityorumm aranıza yenii katıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?