- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.001
hosgeldın aramıza ne kadarlık evlısın daha once doktora gıttınmı?bıraz bahsedebılırmısın?
ve 1.sayfayı oku canım
kemre kan testi yaptırmış 3 haftalık hamile hepinize çok selamı var.........................................
hiyk benim de 2 gün gecikti. test aldim kemrenin gaziyla ama yapasim yok. bir iki noktacik melasma disinda hic belirtim de yok. :18:
yani bir yandan da mümkün olmadigini biliyorum; yumurtlama döneminde iliskiye girmedik. zoru mu basardik acaba. beni oyalayin ve engelleyin lütfen. hamilelik belirtileri topiginde gören olursa sopayi göstersin hatta.
2,5 yıl oldu cnm hiç doktora gitmedim ilk gece az bişey girdi kanama oldu cok az dahada girdirmedim öylee
12 haziran bhcg 0.16
15 haziran bhcg 1.20
yükselme var ama geç gebelikmi bilmiyorum(( çarşambaya gel dediler inşaallah adet olmam bebeğim benimledir dua edin nolur kızlar
arkadaşlar yarım edin vajinismustan kurtulmak isityorumm aranıza yenii katıldımm
mrb canım.
2.5 yıllık evlisin sanırım.
inşallah kurtulmanın zamanı gelmiş.
sen bol bol oku geçmişi ilk sayfaları.
burdan ayrılma inan çok klısa bi sürede yeneceksin.
canım bende 3 yılın uzerınde burada kı yaptıgım egzersızler sayesınde yendım...
once mutlaka kadın dogum doktoruna gı durumun fızyolojık mı psıkolojıkmı ona baktır...
evet 2.5 yıl her seferinde kendime diyorum acımıycak ölüm yok ya diye ama iş oraya gelince kapatıyorum nasıl yencem off yaa
doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyoootmm cnm yeneceksin inşallah.
öncelikle muayene olman lazım sorun fizyolojik mi psikolojik mi.
Fizyolojik bi problemin olmadığını öğrendiğin zaman egzersize başlayabilirsin.
Neler yaptığımız hakkında fikir edinmek için ilk sayfalaı geçmişi oku.
Bi an önce başla kurtul cnm
canım inşallah ya. dualarım seninle.
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyooo
inş ya evet az bişey oldu ama inş bende yenicem burdan sizeiyi haberlerimi vercem ama doktora gitmeye cekiniyorum nasıl olacak bilmiyorumcanım benim hiç üzülme yarısı oldu demişsin burada bırak yarısını hiç oraya bakamayanlar bile vardı çoğu yendi sen bi adım öndesin bi çok kişiden şimdi ihtiyacın olan tekşey fizyolojik bi sorun yoksa sımsıkı eggzersizlere sarılmak en kısa sürede yenersin inşallah
Slm kizlar kimse yokmu yani öle super bi raporum yok ama kizlar minnak bi ilerledim oynattimda icerde biraz uffff ama görseniz anlatamam sanki ikiz doguruom bismillah havada sicak bir ter doktum:)) ama acidindan deil tuhaf olanda buya ortada aci yok korku nieki kendi kendimden korkuom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?