Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaaaaaa gercektenmı hıc duymamıstım ben boyle bısey evet olabılır belkıde kayganlastırıcıyı brakmısın cnm hadı hayırlısı

aaaaaaaaa gercektenmı hıc duymamıstım ben boyle bısey evet olabılır belkıde kayganlastırıcıyı brakmısın cnm hadı hayırlısı
evet canım tatilde bırakabildim, değişik değişik poz.lara da alışmaya çalıştım, ama şunu söyleyeyim eşim antreman gibi yapıyorsun alışıcam diye diyordu , erkekler bundan hoşlanmıyor, içinizden şu poz.da deneyeyim deseniz bile eşinize doğal olamaya çalışın. hadi sende egzersize devam, yende doktora vereceğiniz parayla güzel bir tatil yaparsınız

bende içmedim ama ne biliyim şeytan neler sokuyo insanın aklına

canlarım bende içene saygı duyarım, bizim tatilde tanıştığımız kişiler içki içiyorlardı, bir çoğu domuz etinden de sakınmıyordu, Allah affetsin onları... Hepsi ile de gayet iyi anlaştık, güzel dostluklar kurduk.

Demek istediğim o ki bu işin tek çözümü egzersiz, yanlış bir yola sapmayın, daha çok yıpranırsınız, hem hangi normal erkek ister ceset gibi bir kadınla sev..şmek?

Son düzenleme:

bugun yıne öğleden sonra baslıcamm cnm yaaa tatile gıtme alıskanlıgımız yok cnm benım esımın dükkanı oldugu ıcın bırakamıo kendı işimiz zaten bende denize fılan gırmıom kapalıyım cnm ben:) bizler için özel plajlar var bılıorum cokta ıstıorum aslında ama ıste bu dertten ne yedıgmı ble bılmıomkı tatıle gtsek ne anlarım ama içimden bi ses eğer basarırsamm sanki eşim bana sürprız yapıcakmıs gbı gelıo canım inşallah... bodrumdamısın nerdesın canım....

burdaki arkadaşların çoğuna da bakıyorum, hep 3 sene, 5 sene , 7 sene flört ettik, birbirimizi bekledik vs diyorlar, vajinismus olan kadınların çoğu uzun bir flört hayatı geçirmiş oluyor.

döndüm canım, evimdeyim, sen vajinismusu yen, daha sonra bir balayını hakettik, ben burda k.valide, k.baba ile rahat olamıyorum, bir haftalık yalnız kalmak bize hemde vaji... sorunuma iyi gelir gibi alttan alttan, zıtlaşmadan, tersleşmeden işlersin bu düşünceleri .

Son düzenleme:
yaaa bılıomusun cnm ben yensem zıtlassamda sesını cıkarmazkı benım kocişim sadecebi kurtulsak bu yükten cok ıyı biridir bitanedir ama işte bazen sabrı kalmıo haklı napiimm yok yok eminimm bi yapsak biz o gazla miami ble uçarız bakarsın ...... (abarttım)

burdaki arkadaşların çoğuna da bakıyorum, hep 3 sene, 5 sene , 7 sene flört ettik, birbirimizi bekledik vs diyorlar, vajinismus olan kadınların çoğu uzun bir flört hayatı geçirmiş oluyor.

ewet canım haklısın hem öyle
hemde bende şunu farkettim bi koruma içgüdüsü varmış bende.
anne babadan aldığım telkinlerdenmi yoksa çevremdekilerin yaptıklarını yapmama çabasımı bilmiyorum
hep korumuşum orayı kendim bile dokunmamışım bi kere olsun bakmamışım bile.
yürürken yerkn içerken hep orayı sıkıyomuşum kapatıyomuşum.
bnunu vajiliyken farkettim.
şimdi bazen sıkıyorum da ne kadar yorucuymuş diyorum sürekli böle nasıl durmuşum ben diyorum
bu arada geçmişte yazdığın duayı okudum farkında olmadan bende her akşam yapıyomuşum.
yatağa girer girmez okurum 3 ihlası eşim ancak gelir ilişki ondan sonra olur.
ama hayırlı nesil dilemeyi sonrasında yapardım bundan sonra öncesindede yapıcam

benımde bu vajınusmus hakkında bılınclendıkten ve bu sıteyı okuduktan sonra farkına vardıgım bısey bu bende hıc farkında deılım bı bakıorum kendımı sıkıyorum bacaklarımı dişlerimi bakıom avucumu sıkmışım kalçalarımı yeni farketmıstım bunu

evet canıım bende ne bakardım ne dokunurdum, kendim ağda vs. bile yapamazdım, epilasyona gittiğimde, onlar zarar vermezler, biliyorlar diye düşünürdüm.
acaip bir koruma , zarar vermemeye, dokunmamaya çalışma, ters bir hareket yaptığım zaman zara zarar gelmiş midir acabaları... hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.
duayı alışkanlık edinmen güzel, aslında hep yapmak lazım :))).

ahhhh canım keskeee allah söyletio dıyelim bde tabi benım ev boş kalırsa yapıcam ıns lah(( sen cnm parmaklamı aparatlamı yendın ve ne zaman

canım herkes ben gibi değil kimi aparatı yapan hemen p.. de yapıyor.ben biraz fazla tedirgin oluyorum.ama eninde sonunda olacak Allahın izniyle inş.

yardım sekine diye bir dua var.internete yazınca çıkıyor.onu okumuştum kızlar için.19 defa okunuyor inş.sıkıntınızdan sizleri kurtarır.dualarım hep sizlerle umut 86 sıra sende.umut umut umut

tamam soğol canım.hiç duymamıştım bu duayı.bende okurum artık.günde 1 defa 19 gündemi okunacak ?

kımsecikler kalmamış buralarda :) yardıma ıhtıyacım var dıcem ama nasıl olck kı bellı bı asamaya geldıkten sonrs kendı kendımıze devam etmemız gerekıo dımı bn oldugum yerde kldım bi an once kurtulmk istıorum

canım burdaYIM BEN YARDIMCI OLABİLİRİM. ne zaman istersen. ne aşamadasın neler yaptın

öncelıkle tesk ederım.ben egzersız yapıorum ıkı gun yapmıstım daha once kuluk cubugu ıkıncı gun serce parmak orada kaldım mısafırlerım vardı yatılı egzersız yapamadım ama penıs egzersızı yaptım yarıya kadar oldu mısafırler gıttı araya reglı gırdı reglım bugun bıttı yıne p..s egzersızı yaptım yarıya kadar oldu orada kaldım

penıs egzersızınden sonra eşime dedımkı ben kendım bıraz parmak egzersızı yapıyım dedım sonra denerız dedım oturdum egzersıze serce tmm sonra işeret parmagımı denedım o da bır bogum tmm ıkıncı boguma gelemedım işaret de bende bı anormallık var p...s işaret parmagından daha kalınn bende ıstıorumkı adam gıbı su parmak egzersızlerını yapıyım p...s daha rahat olur ama olmuoo bazen cok umutlanıorum bole oluncada umutsuzluga kapılıorum ıncedn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…