- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.121
Üstelik vajinismus uzun süreli flört edenlerde oluyormuş, yani cinselliksizde aşk yaşanabilir diye algılıyormuş bilinçaltı. Ben üç sene konuştuktan sonra evlendim ama şimdi düşünüyorum da hayırlı işlerinizde acele ediniz diyor ya dinimiz, aslında dinimizin emrettiği herşeyde bir hayır bir hikmet vardır, biz yine bildiğimizi oluyoruz işte.
evet canım tatilde bırakabildim, değişik değişik poz.lara da alışmaya çalıştım, ama şunu söyleyeyim eşim antreman gibi yapıyorsun alışıcam diye diyorduaaaaaaaaa gercektenmı hıc duymamıstım ben boyle bısey evet olabılır belkıde kayganlastırıcıyı brakmısın cnm hadı hayırlısı
bende içmedim ama ne biliyim şeytan neler sokuyo insanın aklına
ah canım benimmsen hayatında içkinin kokusunu bılıonmu desene içene saygı duyuyorum tabı ama bende haram kabul edenlerdenım düşün nasıl bi dertki bu nelere basvuruyoruz benım ıkı seneyı bulmamın en buyuk nedenı hep benı bayıltıcak kendımden gecırıcek uyandıgımda herseyın bıtmıs gıtmıs olacagı bı formül düsünmekle gect boyle bsy olmadıgını bu sıteyı okuyunca anladım bayılıp gırsende sonra aynı sorunun devam ettıgnı anladım ılk esım bana demıstı ama
evet canım tatilde bırakabildim, değişik değişik poz.lara da alışmaya çalıştım, ama şunu söyleyeyim eşim antreman gibi yapıyorsun alışıcam diye diyordu, erkekler bundan hoşlanmıyor, içinizden şu poz.da deneyeyim deseniz bile eşinize doğal olamaya çalışın. hadi sende egzersize devam, yende doktora vereceğiniz parayla güzel bir tatil yaparsınız
Üstelik vajinismus uzun süreli flört edenlerde oluyormuş, yani cinselliksizde aşk yaşanabilir diye algılıyormuş bilinçaltı. Ben üç sene konuştuktan sonra evlendim ama şimdi düşünüyorum da hayırlı işlerinizde acele ediniz diyor ya dinimiz, aslında dinimizin emrettiği herşeyde bir hayır bir hikmet vardır, biz yine bildiğimizi oluyoruz işte.
döndüm canım, evimdeyim, sen vajinismusu yen, daha sonra bir balayını hakettik, ben burda k.valide, k.baba ile rahat olamıyorum, bir haftalık yalnız kalmak bize hemde vaji... sorunuma iyi gelir gibi alttan alttan, zıtlaşmadan, tersleşmeden işlersin bu düşünceleribugun yıne öğleden sonra baslıcamm cnm yaaa tatile gıtme alıskanlıgımız yok cnm benım esımın dükkanı oldugu ıcın bırakamıo kendı işimiz zaten bende denize fılan gırmıom kapalıyım cnm ben:) bizler için özel plajlar var bılıorum cokta ıstıorum aslında ama ıste bu dertten ne yedıgmı ble bılmıomkı tatıle gtsek ne anlarım ama içimden bi ses eğer basarırsamm sanki eşim bana sürprız yapıcakmıs gbı gelıo canım inşallah... bodrumdamısın nerdesın canım....
bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar
burdaki arkadaşların çoğuna da bakıyorum, hep 3 sene, 5 sene , 7 sene flört ettik, birbirimizi bekledik vs diyorlar, vajinismus olan kadınların çoğu uzun bir flört hayatı geçirmiş oluyor.
yaaa bılıomusun cnm ben yensem zıtlassamda sesını cıkarmazkı benım kocişim sadecebi kurtulsak bu yükten cok ıyı biridir bitanedir ama işte bazen sabrı kalmıo haklı napiimm yok yok eminimm bi yapsak biz o gazla miami ble uçarız bakarsın ......(abarttım)
evet canıım bende ne bakardım ne dokunurdum, kendim ağda vs. bile yapamazdım, epilasyona gittiğimde, onlar zarar vermezler, biliyorlar diye düşünürdüm.ewet canım haklısın hem öyle
hemde bende şunu farkettim bi koruma içgüdüsü varmış bende.
anne babadan aldığım telkinlerdenmi yoksa çevremdekilerin yaptıklarını yapmama çabasımı bilmiyorum
hep korumuşum orayı kendim bile dokunmamışım bi kere olsun bakmamışım bile.
yürürken yerkn içerken hep orayı sıkıyomuşum kapatıyomuşum.
bnunu vajiliyken farkettim.
şimdi bazen sıkıyorum da ne kadar yorucuymuş diyorum sürekli böle nasıl durmuşum ben diyorum
bu arada geçmişte yazdığın duayı okudum farkında olmadan bende her akşam yapıyomuşum.
yatağa girer girmez okurum 3 ihlası eşim ancak gelir ilişki ondan sonra olur.
ama hayırlı nesil dilemeyi sonrasında yapardım bundan sonra öncesindede yapıcam
canım sen ne duası okumuştumki ?
allah allah pekı acaba boyle olanlar varmı senın gbı hıc ya cnm nıe beklıon nıe doktora gtmıon son asamadasın ama pe... alamıon gttınmı hıc bı doktora uzun senedırde evlıydın yanılmıosam cnm..
yardım sekine diye bir dua var.internete yazınca çıkıyor.onu okumuştum kızlar için.19 defa okunuyor inş.sıkıntınızdan sizleri kurtarır.dualarım hep sizlerle umut 86 sıra sende.umut umut umut
canım burdaYIM BEN YARDIMCI OLABİLİRİM. ne zaman istersen. ne aşamadasın neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?