Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba,zaten öyle olur:)ben tam kendimi hazır hissediyordum bir hafta da eşim yüzünden bekledik..ve o zaman onu o kadar iyi anladım ki o beni 11 ay beklemişti benim 1 haftaya tahammülüm yoktu..3 parmak süper,inşallah çabucak iyileşir ve sende kurtulursun:)

evet kızlar uzun süren flörtlerde oluyor,bende 6 sene çıktım,tabi bu arada bişeyler yaşıyorsun,hep derdim aman gireceksin,dikkat et girme diye beynime oraya girmemmesi gerktiğini öğrettim.ilk evlendiğimde jinekolog söylemişti yapacaksanız tam yapın,yapmayacaksanız hiç bişey yapmayın demişti.bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum.....

bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı

Canım, en yakın zamanda olacak inşallah...

Canım 3'te zorlanmıştım. 4 parmağı düşünemiyorum bile... TEŞEKKÜR EDERİM, DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA...

tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına,inşallah sağlık ve huzur içinde bebeğini kucağına alırsın

hayırlısı olsun canım:)umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin.darısı bizlereee:)

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR, daha çok yeni inşallah bir aksilikle karşılaşmam....

Bu arada ben sınava çok az kaldığı için fazla giremiyorum...araya regl girdiği için 2. denememi geciktirdim ama çok şükür o da oldu..sadece biraz ara verdiğim için ilk başta pek istemedim ama çok şükür 2. denemede başarıyla sonuçlandı:)darısı diğer tüm arkadaşların başına

Son düzenleme:
evet ya, bana psikiyatrist bu sorunu çözmeden başka hiçbir sorununu çözemeyiz demişti, benim kendime güven sorunum vardı mesela, ona geçemedik vajiyi yenmeden, yendikten sonra da psikiyatriste gitmedim, bazı şeylerle insan kendisi başaçıkabilmeli.

evet ya o ordan silinmeyecek yenene kadar...

canım moralini bozma, sen yeni evlisin, sakın ihmal etme, erteleme. ben psikiyatriste gittiğimde k.babam veya k.validemle ilgili sorunlarımızı anlattırmıyordu bana, önce bir aile olun sonra sülale olursunuz diyordu. Eşinle tartışmamaya çalış bu aşamada, yendikten sonra konuşur bir hal çaresine bakarsınız...
mumla ilişki yaşamıyorsun canım , tedavi oluyorsun, bizde ayıla bayıla yapmadık egzersizi ama sonuçta yapmak zorundaydık, şimdi bana parmak, aparat vs demeyin p...sten başka hiçbirşey sokamam gibi geliyor .

Hepinize dua ettimcanlar biz yenemeyenlere rabbim koydugun duzene verdigin emre uymamizi nasip eyle bebek isteyenlere hayirli evlet ver dert sikintisi olanlara yardim et die el actim dua ettim iyi geceler bacilar:)))

canım salı günü sizlere kesin haber vereceğimmm inşallah :) hayırlısı olsun:)

ama meraktan ölürüsss kiiii inşallah hamilesindir.silik çizgi hamilelik var demek diye biliyorum.bende sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım.aynı zamanda müsaitti içerisi dr.a hamilelik planladığımı testlerini yaptırmak istediğimi söyledim.hamilelik öncesi yapılan tüm testleri yapalım dedi kan alınmışken.bi de idrar tetsi yapıyorlar.ama ben cuma günü gittiğimden pazartesi öğleden sonra veriyorlarmış sonuçları.ölcem meraktan:))

Son düzenleme:

canım çok güzel bi haber bu iki parmağı almışın çok güzel maşallah ben de burayı okuyunca çabucak ilerlemek isterdim gaza geliyo insan dediğin gibi.. bugün de benm dediğim gibi dene canım orta parmak ve işaret daha korkma zaten iki parmağı almışın

yarın gidicem canım yarın öğleden sonra misafirlik vardı o da salıya ertelendi yani yarına gidip test yaptırcam valla ben de meraklandım şimdi senin de yarın belli oluyomuş hemen yaz burayaa eşime çocuk şakaları yapıyorum kızıyo bana ümitlendirme daha bişey yok diye :44: biz galiba hazır değilmişiz :) neyse hayırlısı neyse o olsun inşallah..

aynen öle burası buyuk bı moral kaynagı doktorla filan degıl burada paylasıoruz herkes bırbırıne destek oluo moral oluo ve basarmak ıstıo.bugun dedıgın gıbı yaparım tabisi ıkı parmagı hatta 3 denıycem ıns. ama bak dun gece nabtım ben bılıomusun:):):)p..s tmmı tmmdır:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…