- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.441
zaten hıssetmıyorum o halkayı suan parmaktaaa
hissetmemen iyi zaten.hani halka nerede diye merak etmişsin ya onun için söyledim en güzel halka nasıl yapılır diye, kendini sıka sıka)
ben de hıssetmedıgım ıcın sordum:)) su meshur halkayı hanı halka dıye korku fılm varya aynı onun gıbı desene bı anda belırıyo ınsallha hıc hıssetmem
canım bende parmakla deneme yaptığımda parmağımı ilerlettim gitti gitti o halka dediğinde takıldı sonra yüzüme bir baktım dişlerimi sıkıyormuşum :)))))
:)))))))) benı guldurdun ya allahta senı guldursun hep mutlu ol ınsallah sizler olmasanız ben kımle bukadar rahat konusabılırımkı bunları?? allah razı olsun hepınızden hıc sıkılmadan destek oluyosunuz dınlıyosunuz bızı cesaretlendırıyorsunuz
lutfen bana bı akıl verın
söyle canım................................
neden uatnıyorum bunu sızlerle paylasmaktan bılmıyorum..tam bugun bır haftalık evlıyım ve esımle ılsıkıye gıremıyoruz ben artık cıddı cıddı vajınusmus oldugumu dusunuyorum ve kHROLDUM boyle bıseyoın basıma gelebılecegını hıc dusunmemıstım tamam ılk gece korkum vardı ama bukadar yoktu..ne yapmam gerektıgı konusunda bı fıkrım yok paylasmak ıstedıgım bırıde yok..ınsan kendını bukadar kotu hıssedebılırmı ?
herkese günaydın bu ara pek foruma giremiyorum..ev tasıyoruz..egzersiz de yapamıyorum..dün azcık denedm..iki parmak hala yarım olyr...delircem ya..vakit de bulamıyorum..
neden uatnıyorum bunu sızlerle paylasmaktan bılmıyorum..tam bugun bır haftalık evlıyım ve esımle ılsıkıye gıremıyoruz ben artık cıddı cıddı vajınusmus oldugumu dusunuyorum ve kHROLDUM boyle bıseyoın basıma gelebılecegını hıc dusunmemıstım tamam ılk gece korkum vardı ama bukadar yoktu..ne yapmam gerektıgı konusunda bı fıkrım yok paylasmak ıstedıgım bırıde yok..ınsan kendını bukadar kotu hıssedebılırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?