Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah canım ne güzel anlatmışsın BİR VAJİLİNİN BAKIŞ AÇISINI :)bu arada merak ediyorum henüz belli olmadı mı testin sonucu inşallah hakkında hayırlısı olur

seni çok iyi anlıyorum benden 1 ay sonra evlenen eşimin arkadaşının hanımıda 3 aylık hamileymiş bende bunu duyunca çok kötü olmuştum ama dediğin gibi kıskançlık deil çaresizliğin vediği bi üzüntüydü bu ama kimse çaresiz deil sen kadın doğumcuya muayene oldun demi eğerki bu konuda bi problem yoksa yenersin ama umutlanman lazım inanman lazım herşey psikolojide bitiyor ateşin üstünde yürüyebilenlerin tek özelliği neymiş biliyo musun ateşin onu yakmayacağına inanması ve psikolojisini bu yönde hazırlaması inanınrsan yarısını tamamaladın demektir

sağolun arkadaşlar siz görmedğim ama herşeyi derinden hisseden arkdaşlarımsınız teşekkür ederim içim acıdı ama Allahın takdiri bu napalım umarım hayırlı zamanda hayırlı evladı nasip eder Allah ...

CANIM ÜZÜLDÜM, böylesi daha hayırlıdır belki. ÜZME KENDİNİ LÜTFEN...

Bu arada vajinal akıntım ve kaşıntım var yeni yendim ama jinekologdan korkuyorum ancak dr. a giderek bunun üstesinden gelmem gerekiyor galiba dua edin kızlar inşallah kendimi kasmam :26:

CANIM, ben de jinekologdan korkuyorum. Daha gidemedim doktora, önümüzdeki cuma gününe randevu aldım, bakalım hayırlısı artık...
Canım, jellerin çoğu spermlerin hızlarını azaltıyormuş. Bazıları da öldürüyormuş. Bebek için jelsiz yapmanı tavsiye ederim...Jel ile daha kolay oluyor tabiki ama jelsiz de öyle aman aman çok zor olmuyor...

tebrikler kizlar....saglikla hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin Allahim

Teşekkür ederim canım benim. DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA...

CANIM BENİM AMİNN, Böyle bir durumda ne söylenir ki, kelimeler boğazımda düğümleniyor. İnan çok üzüldüm....

mrb arkadaşlar. 9 aylık evliyim.vajinusmus problemim var. hiç ilişkiye giremedik. burada yazılanların bir kısmını okudum aslında benzer sorunlar.artık psikolojim iyice bozuldu.her defasında bu sefer olacak diyorum ama tam o anda çok kasıyorum kendimi işte kadın doğum uzmanına gittim kaç sefer fiziksel bi sorun yok psikolojik dedi.

kendimi rahatlatmaya çalııyorum ne kadar esnek olduğunu biliyorum en önemlisi eşimi çoook seviyorum ama olmuyor kafayı yiyecem çok araştırdım internetten. kliniğe gitmeyi düşünüyordum hipnoz tedavisiyle çözülür diye ama oralarda da davranışsal terpi uyguladıklarını öğrendim vibratör gibi araçlarla.yani benden başka yardım edecek yok

yaklaşık 2 aydır psikiyatriste gidiyorum.2.5 aydır falan hiç denemedik zaten.parmak egzersizi yapıyorum daha doğrusu çalışıyorum 2 ayda işaret parmağımın ancak 1 boğumunu katabilmiştim.parmak egzersizi çok itici geliyor...ama başka çarem yok.. üç gün önce doktorumun haberi olmadan emla kremle denedim.ataraks içtim.vazelinli sıcak su buharına falan oturdum ve işaret parmağımın tamamını aldım hatta git-gel hareketi yaptım o kadar sevindim ki anlatamam gözyaşlarına boğuldum nasıl başardım diye:) emla çok uyuşturmamıştı aslında hissettim de ama çok değil tabi.hatta kesin kızlık zarı bozulmuştur dedim ama kan gelmedi.çok umutlanmıştım...

dün tekrar denedim ama sakinleştirici ataraks içmedim.vazelin de kullanmamıştım ondan mı bilmiyorum. emla sürdüğüm halde bir boğumdan ileriye gidemedim tekrar depresyona girdim sanki olmadı bir türlü kendimi çok kastım galiba sanki orası kapalı gibiydi çok da zorladı bir buçuk saat uğraştım..sonuçta yürümekte bile zorlandım çok sancı oldu bugün denemeye korkuyorum...

çok uzun yazdım galiba ama okuyup cevap verirseniz çok sevinirim. özellikle egzersiz yapan ya da başaran arkadaşlar emla kullandınız mı? ben sürdüğümde acaip derecede yakıyor bu normal mi? bir de dilatör falan daha mı iyi olur parmağa göre?nereden bulabilirim?

Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok kötü bi hastalıkmış hiç yaşama sevinci huzur bırakmıyor

cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım..bılmıyorum belkıde vajınusmus bıle degılım ama ozaman neden olmuyo neden yapamıyoruz.neden oramda duvar varmıs gıbı hıssedıyorum esımın parmak sokmasına bıle ızın vermıyorum.oda zorlamıyo belkı zorlasa olabılır..dugun gunumde cok kotu seyler yasadık bız esımle en mutlu gunumuz ( allah beterınden saklasın ) cok kotuydu.gelınlıgımı kendı basıma cıkardım aglaya aglaya kafamdakı tokalrı oyle ama bu sekılde degıldı hayallerım..ogece bısey olmadı kı zaten esım cok kotuydu.ertesı gun yıne bozuk bır pısıkolojı esımrahatsız ben olanları kabullenememe durumundayım..sonra balayı..denedık ve olmadı ben rahatlayamıyorum sonrasında sureklı denedık.sureklı demıyım ama sankı sevısmeyı falan bı kenara bırakıp gorevım oymus gıbı hıssetmeye basladım cok taktım kafama neden olmuyo dıye en fazla uc kere denedık bı gecede ben daha fazlasını ıstemedım..cunku her defasında umutsuzluga kapıldım..bacaklarımı acabılıyorum penısın kafasınında gırmesıne ızın verıyorum ama devamı gelmıyo.sımdı supheye dustum acaba basıdamı gırmıyo dıye.pozısyonmu yanlıs bız beceremıyomuyuz bu ısıs bılmıyortum...doktora gıtsem once kadın dogumamı gıtmem gerek yoksa psıkolog psıkıyatr hangısı ? sızlerde boylemıydınız?

merhaba ben egzersiz yaparken 1 kere emla kullanmıştım hafif bir sızı oluyordu...sonra p....s denemelerinde kullanmadım..dilatör türkiyede satılmıyor bildiğim kadarıyla nerden bulabileceğini bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar kendileri aparat yapmışlar,muma peçete sarıp streçleyip kullanmışlar mesela...yada eldivenin parmağına ıslak pamuk koyup yapanlarda vardı..parmakta çok zorlanıyorsan aparat deneyebilirsin bence..kimisine aparat kolay geliyor,kimisine de parmak

öncelikle jinekologa gitmelisin,fiziksel bir problem var mı onu öğren bu çok önemli...psikoloğa gitmeni şimdilik tavsiye etmiyorum çünkü eğer bu siteye takılırsan gerçekten herkes çok yardımcı oluyor. ben psikoloğa falan gitmedim ve sadece bu site sayesinde yendimm..çünkü psikologla burada yazanlar aynı onlarda farklı bir şey tavsiye etmiyolar..emin ol hepimiz böyleydik,bu yaşadıklarını hepimiz yaşadık,bence sen çok iyi durumdasın ki p....s başını alabiliyorsun,p....s başına almak başarmanın yarısıdır:)

canım hoşgeldin öncelikle parmakla bende yapamamıştım ama dilatör le yaptım dilatörüde netten kitapla birlikte 135 tl tuttu

çok teşekkür ederim cevap için:) ben aparatla hiç denemedim belki daha kolay gelir inş deneyeceğim o zaman küçük pasta mumlarından başlayabilirim inş :)

Bir melek diliyorum...

Giriş tarihi:Jan 2012
CENİN'İN GÜNCESİ
Ben çok küçük, minnacık bir damlayım, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği söylendi; hem uzun hem de çok zorluymuş, bu yolculuğun her aşamasında büyüyüp hayal bile edemediğim kadar büyük olunca bilmediğim bir dünyaya geçecekmişim. Oysa ben ne kadar mutluydum burada, herkes beni çok seviyordu, hep o yaramaz spermlerin yüzünden, beni hiç çekemiyorlar, üzerime geliyorlar, saklanıyorum yine de olmuyor. Olamaz yine mi, aaaaaaah yine üstüme geliyorlar, offf kocaman bir x kromozomu ile çarpıştık, kayıyorum yardım edin bana aaaaaahhhhhh .

Burası da neresi böyle! Benden başka kimse yok, yolculuğumdan önce bana anlattıkları yer herhalde, biliyor musunuz bu yerin sahibinin adı “anne” imiş, bir de yardımcısı “baba” varmış, ben öteki dünyaya geçtiğimde beni onlar karşılayıp, benimle ilgileneceklermiş, yani rezervasyonum yapıldı, aslında bu yolculukla ilgili her şey bana anlatıldı, bir süre küçük ressamlar gelip pürüzsüz vücuduma organlarımı çizeceklermiş, bu ressamlar böyle bütün damlaları ziyaret eder, güzel bebekler çizerlermiş, sakin ve rahat olursam her şey yolunda gidermiş, ama çok heyecanlıyım. Buraya üç haftada düştüm ve artık yeni adım “embriyo”, bu ismi bir türlü hatırlayamıyorum zaten önemli de değil çünkü ben büyüdükçe ismimde değişecekmiş ne kadar tuhaf değil mi? Ama en güzeli öteki dünyaya geçtiğimde kız ya da erkek olarak doğuşuma göre anne ile baba bana yeni bir isim vereceklermiş, hani bu yolculuğa sebep olan o spermler bana hücum edince bir X kromozomu ile çarpışmıştım ya, bunun için ben anne gibi bir kızmışım, ya bana o kocaman Y kromozomu çarpsaydı işte o zamanda baba gibi erkek olacakmışım. Tam da embro, yine söyleyemedim emb-ri-yo olmaya alışmıştım ne kadar zevkli, bu sıvıda hem yüzebiliyor hem de besleniyorum.

Son düzenleme:
canım hoşgeldin öncelikle parmakla bende yapamamıştım ama dilatör le yaptım dilatörüde netten kitapla birlikte 135 tl tuttu

hoşbuldum :) önceleri okuyordum burayı ama üye olmamıştım. bir türlü cesaret edip başlayamamıştım egzersize artık kararlıyım bu kadarlık başladım ya kurtulacağım inş.burada başaranları da gördükçe daha bi azim geliyor.

peki sen dilatörle emla kullanmadan mı yaptın? kitapla birlikte demişsin ne kitabı?

canım aslında işin açığı kitaptan çok bu site sayesinde yendim ama tabiki kitabında faydası oldu içinde yazan bilimsel bilgiler burada yazan tecrübeli arkadaşlarımın söyledikleriyle birleşince kitaba güvenm arttı ve dilatörler olmasa parmakla yapamazdım kitabın adı VAJİNİSMUSA 10 ADIMDA SON nette yazarsan belki çıkar egzersize hemen başla fiziksel bi sorun yoksa ben emla falan hiç kullanmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım

baktım canım netten.sipariş vercem. şimdilik mumla başlayacağım belki parmaktan daha rahat olur. kitaba da baktım ama inan artık bu konuyla ilgili bilgi veren yazılardan nefret eder oldum vajinusmus tedavisi nedenleri o bölgenin esnekliği falan... hepsini ezberledim artık ama uygulamaya gelince farklı işte.dediğin gibi buradaki arkadaşların yazdıkları daha teşvik edici inş başaracağımmm...:)

merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum ama bugün sayfada gezinirken içimden girmek geldi ve belki bazılarınıza biraz ışık tutabilirim.ben de vajinismusu evlendikten 1,5 yıl sonra çözdüm.doktora falan gitmedim.buradaki arkadaşların desteğiyle çözdüm.yeni evlenenler yada uzun süreli evli olup hala ilişkiye giremeyenler varsa emin olun sorun bedeniniz değil psikolojik olması.egzersiz yapın.ve denemekten korkmayın eşinizle.hayatta hiçbişe çok kolay değil.evet bu da çok çok basit bişe değil.ama abartılacak kadar da zor değil.ben ilk zamanlar neden daha çok üstüne gidip yenmemişim diye çok hayıflandım.herkesin başarabileceği bişey.ilk başta duvar var gibi olması, kendimizi kasmak,korkmak,girdiğini zannetmek ama girmemiş olması bunlar hepimizin yaşadığı sorunlar.ama başardıktan sonra yaşadığınız o galibiyet duygusu mükemmel.sakın bu kadar basit bişe için canınızı sıkmayın,kocalarınızı üzmeyin.tek yapacağınız bol bol egzesrizle o bölgesinizi tanımak nasıl esnediğini görmek.serçe parmağın ilk başta zor girdiği yere bikaç denemeden sonra p... o kadar rahat giriyoki anlamıyosunuz bile.motivasyonunuzu düşürmeyin.denemeye devam:)

Cnm hiç moralini bozma bak pe..sin başını almaya çalışmışsın durum o kadar da kiritik değil bence orası sitresden ıslanmıyo ve dolayısıyla da penisi o yüzden alamamışındır , kayganlaştırıcı jel kullan bir de ilk sayfadakı kegel egzersizlerini oku, ıkındığında orası genişliyo biz bu işi sürekli ertelediğimiz için bu kadar uzadı bak sen daha başındasın ve geç olmadan halledebilirsin ben inanıyorum. Önemli olan rahat olmak gevşemeye çalış .Aslında ilk zamanlar daha cesur oluyoruz sonra kendi kendimizi korkutup bu işi daha da uzatıyoruz . Ama yine de kadın doğum uzmanına gidebilirsin anatomik bi sorun varmı diye ... Ama hemen kendini ben vajinismus oldum yapamıyorum diye şartlandırma çünkü cinsellik hakkında çok fazla bilgimiz olmadığı için de sorun yaşıyoruz . Ben ilk gece neresi olduğunu bile bulamamıştım sürekli eşime orası değil orası değil diyip duruyodum :)

başarısız denemelerden sonra motivasyon ister istemez düşüyor ama tekrar egzersiz yapmaktan başka çare yok. her seferinde başardıktan sonraki sevincimi düşünüp motive ediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…