- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.481
arkadaşlar bişey soracağım. 3 gün önce emla krem yardımıyla işaret parmağımın hepsini aldım hatta içerisinde hareket ettirdim git gel yaptım ama kan gelmedi. acaba parmağım kızlık zarını bozacak kadar kalın değil mi? yoksa o gün kendimi çok kasmadım bozuldu da rahat olduğum için mi kan gelmedi? bu şekilde başına gelen var mı acaba?
arkadaşlar bişey soracağım. 3 gün önce emla krem yardımıyla işaret parmağımın hepsini aldım hatta içerisinde hareket ettirdim git gel yaptım ama kan gelmedi. acaba parmağım kızlık zarını bozacak kadar kalın değil mi? yoksa o gün kendimi çok kasmadım bozuldu da rahat olduğum için mi kan gelmedi? bu şekilde başına gelen var mı acaba?
turquaazz tatlım gözün aydın olsun... ALLAH ım bir daha hi bir sıkıntı vermesin aile hayatınıza... hep mutlu ol...
kızlar bende dua istiyorum, vajinismusla alakalı değil ama... annemle babam ayrılıyorlar, çok mutsuzum. Haklarında hayırlısı olsun, anneme destek olmaya çalışırken, o beni teselli ediyor, biliyorum ayrılmaları ikisi içinde bizim içinde daha iyi ama kendimi çok kötü hissediyorum, inşallah annemde, bende kardeşlerimde kolay atlatırız bu durumu.
Berbat canim ilerleyemiom kendimle yuzlesemiorum korkularimla basa cikamiorumumut86 nasılsın tatlım?
Berbat canim ilerleyemiom kendimle yuzlesemiorum korkularimla basa cikamiorum
Sana ozel attim canim en kisa zamanda cvp larsan sevinirim...
bana bak kuzum eğer 86lıysan ben senin ablan sayılırım... ben sana mesajlarımda ne diyorum tatlım hep? OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOKKKKKKKKKKKKKKK... gülüm gerçekten nolur olumsuz düşünme.. insanın başına herşey geliyo her ailede olumsuzluklar oluyo... hem olumsuz olayları yaşadıkça bazı şeylerin gerçekten anlam kazandığını görüyorsun... eşin sana nasıl davranıyor ona bak sen tatlım... birde erkekler açısından düşünsene ne kadar zor bir durum ve onların elinde olan hiç bir şey yok ve bu halde bile susup sizi çok sevdiği için uzaktan izlemekle yetiniyorsa buna sadece şükretmek lazım... istersen bana mesaj at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yada burdan yaz tatlım... egzersizde neler hissediyorsun neler zor geliyor ayrıntılı bi yaz hele... sakın kendini bırakma döverim bak
canım cvp nı özele atarsan sevınırım aykurt ablacım...1 saat sonra burdayım ben bse unuttum bugun yapmam gereken hemen kosmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?