Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bişey soracağım. 3 gün önce emla krem yardımıyla işaret parmağımın hepsini aldım hatta içerisinde hareket ettirdim git gel yaptım ama kan gelmedi. acaba parmağım kızlık zarını bozacak kadar kalın değil mi? yoksa o gün kendimi çok kasmadım bozuldu da rahat olduğum için mi kan gelmedi? bu şekilde başına gelen var mı acaba?

burda egzersiz yapan birçok arkadaştan kan gelmedi...ben parmak egzersizi yaparken de sonraki denemelerde de kan gelmedi....ama tabi kan gelenlerde vardı egzersiz yapanlar bölgeyi esnettikleri için kan gelmeyebiliyormuş

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tam yerine geldiniz
öncelikle korkmayı çekinmeyi utanmayı bir tarafa bırakmanız lazım burada kimse kimseyi tanımıyor ama aslında hepimiz bacı olduk birbirimize. 11 aylık evli 7 ay vajinismustum 4 aydır ilişkiye girebiliyorum. ilişkiye girmediğimi bilmiyordum önceleri girdi zannediyordum tesadüfen gördük çok komik ama öyle hatta hamile topiklerinde gezerken ovulasyon testi satın alırken her ay kanda gebelik baktırırken inanın bilmiyordum kendimi okumuş cahil olarak sınıflandırdım öyleydim çünkü.
bu sayfayı hep okuyordum da bir türlü yazamıyordum nedenmi egzersizler itici gelmişti çünkü ben vajinama bakamıyordum bile. birgün bir cesaret yazdım egzersizlere başladım ilk 3 günde ilk ilişkimizi 1. ayda da artık tamamen bir ilişki yaşadık burada gelin olduğumu yazmak eşime kadın oldum diye çığlık çığlığa sarılmak o gece üstümden attığım yük sayesinde rahat uyumak mucize bir şeydi. bu mucizenin hocaları bu topikte ve bu mucizeyi ben yaptım.
BEN YAPAMAM diye birşey yok sizlerin bizlerden bu illeti tarihe gömenlerden hatta bu illetle hiç karşılaşmamış olanlardan bir farkınız yok. yapabileceğinize inanın yeter
NOT: hala gözlerimin önüne balayına gittiğimiz o 1 hafta ağlamalarım, eşimin beni odada bırakıp gitmesi geliyor. yatak odasında yalnız başıma yattığım günleri sabahlara kadar kara kara düşündüğüm zamanları unutamıyorum. çok zordu kimseye anlatamadığım bir suç gibiydi. başardım ve inanın evliliğim bile değişti hatta regl dönemim bitsin diye iple çeker oldum :)))

Son düzenleme:

canım ben bi doktora gittiğimde bana şunu demişti... bir parmaktan bişey olmaz iki parmakta da bişey olmaz demişti hatırladığım kadarıyla... üç parmak ise penise boy olarak yakın olduğu için tam yırtılma olmaz ama çatlama yapabilir demişti... ya şimdi düşünsene orası pe... için yapılmışsa o kalınlığa gelmeden bişey olmaz... ha biz egzersiz yapıyoruz onun için esniyor ve genelde kanama olmadığını söylüyor yenen arkadaşlar

turquaazz tatlım gözün aydın olsun... ALLAH ım bir daha hi bir sıkıntı vermesin aile hayatınıza... hep mutlu ol...

turquaazz tatlım gözün aydın olsun... ALLAH ım bir daha hi bir sıkıntı vermesin aile hayatınıza... hep mutlu ol...

Allah razı olsun cnm cümlemize inş.Allah hepımızın yuzunu guldursun dıger arkadaslarımızında bu durumu atlatmasını cani gonulden istıorum.çok farklı bi duygu ben aslında yarını hedeflemıstım kendıme evlılık yıl donumu ya o zamanı son gun belırlemıstım bu cumartesı oldu dısarı cıktıgımda bıle farkettım kı basım daha dık yuruorum ne alaka dıceksınız belkı ama ben ole hıssettım yuzum guluodu sankı bı hastalıkdı ve ondan kurtulmustum megerr bu vajinusmus benı ne kadar cok ezmıs evet sıkıntıydı ama ne kadar ezılmısım kımsenın bısı demesıne gerek yok ınsan kendı kendıne bıle yetıo sıkıntıda uzuntude

var ya yedıgımden ıctıgımden gıydıgımden gezdıgımden bısı anlamıodum ben hıc bısı tat vermıodu kendımce dedım kı demek hayat bu kadar bı yastan sonra tadı yok fılan sanıodum ama yenı bı dunya gıbıymıs yanı su an bole hıssedıorum

bıde konumuzla alakası yok ama herseyı paylasıoruz ya o yuzden yazmak ıstıorum yarın bnm evlılık yıldonumum ya esıme ne hedıye alsam ve nasıl bı suprız yapsam aceba şöyle degısık fıkrı olan varsa bana yazarsa sevınırım

Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten cok uzuldum. Rabbim yardimciniz olsun ...

Uzulme demek kolay belki ama gercekten senden uzulmemeni diliorum cunku bazi ciftlerin birarada kalmalarina karsin ayrilmalari daha hayirlidir sende oyle yazmissin gonul istemez tabi bir yuva dagilsin ama bittiyse de yapicak bse olmuyo ayrica bosanmak allahin sevmedigi helal lerdenmis ama hak ve helalmis cnm cok opuyorum seni...

Berbat canim ilerleyemiom kendimle yuzlesemiorum korkularimla basa cikamiorum

bana bak kuzum eğer 86lıysan ben senin ablan sayılırım... ben sana mesajlarımda ne diyorum tatlım hep? OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOKKKKKKKKKKKKKKK... gülüm gerçekten nolur olumsuz düşünme.. insanın başına herşey geliyo her ailede olumsuzluklar oluyo... hem olumsuz olayları yaşadıkça bazı şeylerin gerçekten anlam kazandığını görüyorsun... eşin sana nasıl davranıyor ona bak sen tatlım... birde erkekler açısından düşünsene ne kadar zor bir durum ve onların elinde olan hiç bir şey yok ve bu halde bile susup sizi çok sevdiği için uzaktan izlemekle yetiniyorsa buna sadece şükretmek lazım... istersen bana mesaj at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yada burdan yaz tatlım... egzersizde neler hissediyorsun neler zor geliyor ayrıntılı bi yaz hele... sakın kendini bırakma döverim bak

86 lıyım yok dunku moral bozuklugnu dunde braktı ben eşime kurban olrum desem rabbımın gucune gtmesın inşallah bır kelıme dahi etmedi eltımle kaynım bızden cok buyuk ve zaten cocukları var benı ıncıtıcek tek bı soz etmedı o konuda yorum ble yapmadı sankı bu benı dahada ezdi neyseeeeeeeeeeeeeeee... kapattım zatende gece 4 e kadar ugrastım 1 bogum kadar gırıo gbı hıssedıom elım sıkışıo cunku bılıom yaa ama ılerı gdemıorum butun bedenım vajınusmusun yandaşı ve benım korkak ruhum onlarla bas edemıo kandırıolar basarıolar ve itemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…