- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.501
86 lıyım yok dunku moral bozuklugnu dunde braktı ben eşime kurban olrum desem rabbımın gucune gtmesın inşallah bır kelıme dahi etmedi eltımle kaynım bızden cok buyuk ve zaten cocukları var benı ıncıtıcek tek bı soz etmedı o konuda yorum ble yapmadı sankı bu benı dahada ezdi neyseeeeeeeeeeeeeeee... kapattım zatende gece 4 e kadar ugrastım 1 bogum kadar gırıo gbı hıssedıom elım sıkışıo cunku bılıom yaa ama ılerı gdemıorum butun bedenım vajınusmusun yandaşı ve benım korkak ruhum onlarla bas edemıo kandırıolar basarıolar ve itemıorum
tatmam o zaman ben senin ablanım eğer kabul edersen... en azından benim geldiğim aşamaya kadar getirmeye çalışırım seni elimden geldiği dilimden döküldüğü kadarıyla... tatlım bi kere çok şükür ki seni gerçekten çok ama çok seven ve sevgisini herhangi bir kelimeyle yanlış anlaşılmamak için susarak gösteren bir eşin var... ALLAH ım hep mutlu etsin sizi inşaallah... canım biz bu illet yüzünden okadar duygusal okadar kırılgan oluyoruzki boşanma aşamasına gelen arkadaşlar vardı.. niye ufacık bi sorun yüzünden... çünkü çok kırılganız ve bu duyguları bizden başkası anlamaz... ve kendine gelen herkes okadar saçma düşünmüşüz ki deyip herhangi bir hata yapmadığı için şükrediyor Rabbime... bunu öylesine anlattım yanlış anlama kuzum...yani kısaca susmasını seni seviyor olarak anla başka şeyler anlama emi...şimdi senin yazdığın şeyin altını iziyorum elım sıkışıo cunku bılıom yaa ama ılerı gdemıorum butun bedenım vajınusmusun yandaşı ve benım korkak ruhum onlarla bas edemıo kandırıolar basarıolar ve itemıorum bunlar tamamen senin sözlerin... sen kendin söylüyorsun ve herkes dilinden dökülen sözlere inanır tatlım... vaji seni kandırmıyo sen kendini kandırıyorsun ve bu sözleri söylediğine göre bunlara inanıyorsun......bizde de hiç girmiyordu en başta ama ben girecek dedim... orda delik olduğuna göre ve ordan bebek çıktığına göre o parmak oraya giiiii-reeeeeeeeeeeeeee-cekkkkkkkkkkk... ve girdi de... serçe de girdi orta da işaret de baş da... olmadı daha kalın aparatlarda... ama hiçbiri girmeden inannamıyor insan.. sende kendine göre haklısın tatlım... bak gülüm kanar yırtılır vs diye düşünüyorsan doktorbana penis kalınlığında birşey girdiğince anca yırtılacağını söylemişti... ama altını çizerim biz yavaş yavaş milim milim genişlettiğimiz için esniyor zaten...okadar çok anlatmak istediğim şey varki hangisini yazsam bilemiyorum...
CANIM ANLAMADIM NE DEDİĞİNİ NEYSE BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ yarın nşallah görüşürüz sana elimden geldiğince yardımcı olucam
kızlar bende dua istiyorum, vajinismusla alakalı değil ama... annemle babam ayrılıyorlar, çok mutsuzum. Haklarında hayırlısı olsun, anneme destek olmaya çalışırken, o beni teselli ediyor, biliyorum ayrılmaları ikisi içinde bizim içinde daha iyi ama kendimi çok kötü hissediyorum, inşallah annemde, bende kardeşlerimde kolay atlatırız bu durumu.
canım yenmıssın tebrık ederım rabbım baska dert vermesın ınsallah
cnm sen hangı asamadaydın egzersız mi yapıodun sende
cnm sen hangı asamadaydın egzersız mi yapıodun sende
Sanırım ben cesaretimi toplama aşamasındayım :) Egzersizlere de devam ediyorum tabi ...artık 3 parmağı daha rahat alıyorum .Bu akşam denicem galiba çünkü bugün yarın dedikçe ben yine erteliyorum . inş inş olur artık ...
iyi cok super ben hıc uc parmak denemedım sen uc parmak aldıysan daha kolay alırsın p..side bende sımdı egzersıze oturcm mumla denıyım dıorum da mumla hıc yapmadım bn senın bı bılgın varmı mumun tersını mı duzunu mu alıoruz
iyi cok super ben hıc uc parmak denemedım sen uc parmak aldıysan daha kolay alırsın p..side bende sımdı egzersıze oturcm mumla denıyım dıorum da mumla hıc yapmadım bn senın bı bılgın varmı mumun tersını mı duzunu mu alıoruz
turguuaz canım benım sen kurtuldun neden mumla ugrasıon anlamadım? esınle denesene her gece veye gun asırı...
bebegım kurtuldum gıbı gorunuo ama o kadarda deıl ben p..sle denemek ıstıorum ama egzersızle az daha esnesın egsersızde gıt gelde yapıyım hem kocayı fazla ugrastırmıyım hemde p..s de sınır stres olmıyım die orayı esnek ve gıt gele hazır hale getırmek ıstıorum hem p..s almıs olsamda egzersıze baslarkn serce ıle balayıp sıryla gıdıorum yanı bnmde egzersızde yol almam gerek
hmmmm anladım canım olsun yınede KURTULDUN..okadarda deil neymiş bak bana haline sükret ben acayip bişey cıktım yahu utanıorum burdakı kızlardan valla bsey soramam hıc kımseye artık bezdırdim valla kızları taşa dökselerdi o dilleri taş çatlardı
yok yok öle dusunme buradakı herkes zevkle yardım edıo işaret ıkı bogumda mı kaldın
kız vallaha öyle ben acayip bişeyim ama ne kadar ılerleyemesemde burdanda kacamıom kopamıom tek umudum bura ynede yok canım bir bogum yaaa canım...
peki dıger parmakları denedınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?