Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatmam o zaman ben senin ablanım eğer kabul edersen... en azından benim geldiğim aşamaya kadar getirmeye çalışırım seni elimden geldiği dilimden döküldüğü kadarıyla... tatlım bi kere çok şükür ki seni gerçekten çok ama çok seven ve sevgisini herhangi bir kelimeyle yanlış anlaşılmamak için susarak gösteren bir eşin var... ALLAH ım hep mutlu etsin sizi inşaallah... canım biz bu illet yüzünden okadar duygusal okadar kırılgan oluyoruzki boşanma aşamasına gelen arkadaşlar vardı.. niye ufacık bi sorun yüzünden... çünkü çok kırılganız ve bu duyguları bizden başkası anlamaz... ve kendine gelen herkes okadar saçma düşünmüşüz ki deyip herhangi bir hata yapmadığı için şükrediyor Rabbime... bunu öylesine anlattım yanlış anlama kuzum...yani kısaca susmasını seni seviyor olarak anla başka şeyler anlama emi...şimdi senin yazdığın şeyin altını iziyorum elım sıkışıo cunku bılıom yaa ama ılerı gdemıorum butun bedenım vajınusmusun yandaşı ve benım korkak ruhum onlarla bas edemıo kandırıolar basarıolar ve itemıorum bunlar tamamen senin sözlerin... sen kendin söylüyorsun ve herkes dilinden dökülen sözlere inanır tatlım... vaji seni kandırmıyo sen kendini kandırıyorsun ve bu sözleri söylediğine göre bunlara inanıyorsun......bizde de hiç girmiyordu en başta ama ben girecek dedim... orda delik olduğuna göre ve ordan bebek çıktığına göre o parmak oraya giiiii-reeeeeeeeeeeeeee-cekkkkkkkkkkk... ve girdi de... serçe de girdi orta da işaret de baş da... olmadı daha kalın aparatlarda... ama hiçbiri girmeden inannamıyor insan.. sende kendine göre haklısın tatlım... bak gülüm kanar yırtılır vs diye düşünüyorsan doktorbana penis kalınlığında birşey girdiğince anca yırtılacağını söylemişti... ama altını çizerim biz yavaş yavaş milim milim genişlettiğimiz için esniyor zaten...okadar çok anlatmak istediğim şey varki hangisini yazsam bilemiyorum...

gebelık testı alıcaktım hep unutmusum kostum yetıstım kapanmamıstı aldım suan tam karsımda ama yapamıorum napıosun sen hamıle olmayı nasıl beklersın ya dıorum ıcımden yaa yoksaaaa

CANIM ANLAMADIM NE DEDİĞİNİ NEYSE BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ yarın nşallah görüşürüz sana elimden geldiğince yardımcı olucam

canım ben gebelık testı alıcaktım unutmusum da hemen cıkıp kostum kapanmadan alıyım dıe 3 4 gun gectıde umut işte.. aykuuurt ablacım geldım gel...

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı canım emınım cok zor durumdur..en kısa zamanda bu kotu gunlerı gerıde bırakırsınız ınsallah

iyi cok super ben hıc uc parmak denemedım sen uc parmak aldıysan daha kolay alırsın p..side bende sımdı egzersıze oturcm mumla denıyım dıorum da mumla hıc yapmadım bn senın bı bılgın varmı mumun tersını mı duzunu mu alıoruz

Bilmiyorum cnm ben aparatla pek yapamadım sert geliyo bana ama bence tersimi düzümü çok önemli değil istediğin kalınlık hangisiyse ona göre karar verebilirsin heralde

turguuaz canım benım sen kurtuldun neden mumla ugrasıon anlamadım? esınle denesene her gece veye gun asırı...

turguuaz canım benım sen kurtuldun neden mumla ugrasıon anlamadım? esınle denesene her gece veye gun asırı...

bebegım kurtuldum gıbı gorunuo ama o kadarda deıl ben p..sle denemek ıstıorum ama egzersızle az daha esnesın egsersızde gıt gelde yapıyım hem kocayı fazla ugrastırmıyım hemde p..s de sınır stres olmıyım die orayı esnek ve gıt gele hazır hale getırmek ıstıorum hem p..s almıs olsamda egzersıze baslarkn serce ıle balayıp sıryla gıdıorum yanı bnmde egzersızde yol almam gerek

hmmmm anladım canım olsun yınede KURTULDUN..okadarda deil neymiş bak bana haline sükret ben acayip bişey cıktım yahu utanıorum burdakı kızlardan valla bsey soramam hıc kımseye artık bezdırdim valla kızları taşa dökselerdi o dilleri taş çatlardı

yok yok öle dusunme buradakı herkes zevkle yardım edıo işaret ıkı bogumda mı kaldın

anladım cnm dun baya ugrasmıssın bu emegın bosa cıkmıcak inş. basarcaksın umutsuzluga kapılma ben yapamam deme bende aynı dıodum ben yapamam dıodum ama %80 yaparım dıodum bak sende yapıcaına ınanıosunkı egzersızlere kalkısmıssın ve agızdan cıkan sozler bazen dua hukmune gecermıs dua kapıları acıksa o an sen hep yapıcam de bılınc altın yenmeyıde kabulllensın basarmayıda benımsesın

oonce orayı tanımamız gerekıo ınsan nasıl kulagından korkmuo burnundan korkmuo orayıda kulak burun gıbı bılmemıs gerekıo bunları duydugumda dedımkı ınsan kendı seyını bılmesmı ama detayını bılmıoruz demek kı ogrendıkce orayı anladıkca korku hıssı gıdıo aklına sunları getır bu cok acı bısı olsaydı bu kadar kısı bu egzersızlerı nasıl yapabılırdı demek ki acı yok.bende acı yok dıenlere ınanırdım ama her ıttıgımde bı yerde acı hıssını bekledım gelmedı acı macı.egzersız yaparken ayna karsısında yapıosan aynayı kaldır ole yap aynasız yapıosan aynayı al ole yap sureklı bısılerı degıstır bak bulcksın dogru yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…