Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aklıma birşeyler gelmişken sorayım: Deneme aparatı olarak pasta mumu, diğer büyük mumlardan adı neyse işte, başka önerebileceğiniz evde yapabileceğimiz aparatlar neler olabilir ya da bazı arkadaşlar internetten mi getirtiyorlar o aparatlar nereden bulabilirim lütfen bana da yardımcı olun bir de jelin ismi neydi ben bebe yağı kullanacaktım ama jelin yerini tutarmı.

tabiii sür jel canımm hadi hayırlısı tez vakıtte kurtul ıns lah

ben de bu konuyla yeni savaşmaya başlayanlardanım.bana kulak çubuğunu önerdiler.ama önce jınekoloğa gideceğim.sonra egzersizlere başlayacağım.pasta mumu ve büyük mumlardan da aldım.Allahım sen yardım et.jel de alacağım ama deneyenler isim verirse ya da bebe yağı yeterli mi?

İnşallah hepimiz kurtuluruz birbirimize destek olalım.

canım medıkalden ultrason jelı alabılırsın okeyın jellerı var bde eczaneden gletgelen de alabılırsın ben onu almıstım

Allah içine biraz merhamet versin, ben senin eşinin bebek olunca yatışa geçmesinden korkuyorum, ilişkinizi iyce sağlamlatştırın, bir kaç ay yada bir sene senin yaşındaki biri için geç değil, eşinde çok küçükmüş.

Hakkında haıyırlısı olsun canım, anlıyorum seni. Benim yaşım müsait olsa ben bekleme taraftarıyım. Hazır olduğunda veya hakkındaki en hayırlı zamanda allah hemen kucağına versin :)))))).

Ayyy ne bileyim, öyle oluncada, diz çökmeler falan, güzel gelişmeler bunlar, biraz kullnsana bunu, şöyle olursan çocuk yaparız, böyle yaparsan vs... gibi. AZCIK ŞIMAR, BU SENİN HAKKIN :)))))))))))))))).

Maşalahh, harikasın :)))))))))))))).

MAŞALLAH, çok çok sevindim, çok istediğini bildiğim için ve Rabbimin seni bekletmediği için ayrıca sevindim, bende istiyorum, dua bekliyorum .

sağol canım benim darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah 5 haftalık olmuş benim mercimek

Umut kız, ne kadar cahelsin . son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor :))))))))))))).

Canım sakın eşine deneme deme, hatta hiçbirşey söyleme, sadece giyin ve yanaş, sertleşme problemi oluyor o zaman.
Ben hazırım dediğimde eşim 2 gün tutuldu, hiç çaktırma, sadece her zaman nasıl başlıyorsa öyle başlasın, başlamadan dua etmeyi unutma bize. O gece edilen dualar kabul olur mutlaka .

Son düzenleme:
benbence nasıl gidiyor? alıştın mı?
amid zevk durumları ne alemde
yavuz123 canım ultrason jeli alabilirsin, hem sonuçta kimse çakmaz, belki bir ultrason doktorunun yanında çalışıyorsun diye düşünürler .
senem hoşgeldin canım, yapman gereken sadece aktif olmak.
masal sende öyle, burda olun lütfen kopmayın, sizi de gelin çıkaralım .
yeni gelen başka var mı? hepiniz için dua ediyorum .

çok iyi gidiyor,çok mutluyum:)git gelde yapabiliyoruz bir de eşim peşimden koşuyor :) alıştım sayılır zamanla daha kolay olucak diye kendimi motive ediyorum,tabiki zevk yok ama olsun o da olur zamanla:)yani çok farklı bir his eşimi zaten çok seviyordum sanki daha çok bağlandım:)herkes kurtulur inşallah

hoşgeldin..yazdıklarından anladığım kadarıyla çok kararlı başladın inşallah böyle devam edersinbende forumu bulduğum gün yeneceğimden emindim gerçekten de öyle oldu burayı bulduktan 15 gün sonra yendim ki bunun bir haftası regl ile geçti..burda herkes sana destek olur yeter ki burayı bırakma...bu süreçte destek çok önemli beni burda yazan bir kelime bile harekete geçiriyordu..hadi bakalım en önemli adımı attın hepimiz yanındayız

merhaba..jel kullanırsan daha rahat olursun..ben ultrason jeli kullanıyorum işe yarıyor

çok güzel birşey değil mi? bende eşime daha çok bağlandım vajiyi yendikten sonra, ben çok soğumuştum kendilerinden, şimdi biraz kızıyorum kendime hem suçlu hem güçlüymüşüm ., maşallah canım, zevk henüz bende de yok acelemde yok.
Allah nazarlardan saklasın sizi .

allahın ızın verırse ayın 29 nda ıstanbulu terk edıyoruz 1 haftalıgına balayı dıyelım

evettt o ay ne guzeldı bırsuruu gelınımız cıkmıstıı

gulsevdamın mısafırlerı var gıtsınler hemen gelır cnm as.solerım

Sonunda :) Sevindim bu habere.. Esin yapsin ozaman bi süre aci olmadigini gördükçe zaten kendin cesaretini toplayip yaparsin canim, Kayganlastirici isini kolaylastiracaktir

Merhaba kizlarr

Aparat olarak burdaki arkadaslar allik firçasi olsun rimel göz kalemi yani aparat olabilck seylere peçete sarip streçleyip aparat niyetine kullandilar..
Yada mumu boy boy hazirlayabilirsiniz..
Kayganlastirici olarak; gleit gel, femolub, sylk, ultrason jeli, okey , durex
su bazli olanlari tercih edebilirsnz canlar
Ha bu arada bebe yagi mantar yapabiliyormus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…