- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.821
güzel haberlerle dönersin inşallah canımallahın ızın verırse ayın 29 nda ıstanbulu terk edıyoruz 1 haftalıgına balayı dıyelım
evettt o ay ne guzeldı bırsuruu gelınımız cıkmıstıı
gulsevdamın mısafırlerı var gıtsınler hemen gelır cnm as.solerım
Allah içine biraz merhamet versin, ben senin eşinin bebek olunca yatışa geçmesinden korkuyorum, ilişkinizi iyce sağlamlatştırın, bir kaç ay yada bir sene senin yaşındaki biri için geç değil, eşinde çok küçükmüş.
Ayyy ne bileyim, öyle oluncada, diz çökmeler falan, güzel gelişmeler bunlar, biraz kullnsana bunu, şöyle olursan çocuk yaparız, böyle yaparsan vs... gibi. AZCIK ŞIMAR, BU SENİN HAKKIN :)))))))))))))))).
Maşalahh, harikasın :)))))))))))))).
MAŞALLAH, çok çok sevindim, çok istediğini bildiğim için ve Rabbimin seni bekletmediği için ayrıca sevindim, bende istiyorum, dua bekliyorum.
allahın ızın verırse ayın 29 nda ıstanbulu terk edıyoruz 1 haftalıgına balayı dıyelım
evettt o ay ne guzeldı bırsuruu gelınımız cıkmıstıı
gulsevdamın mısafırlerı var gıtsınler hemen gelır cnm as.solerım
selam kızlar yatılı mısafırlerımın gıtmesını beklıyorum sızlerı cok ozledımmm
elvanım nılayım sizlerı kocaman öpüyorumdelırmeden kaynana kayınpederı yolluyayım bana dua edın :)
iki liste yapıcam. ikisi için ayrı ayrı dua edicem.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom (tatilde ama belki hamiledir :). Başka isim varsa lütfen söylesin, çünkü artık isim isim dua ediyorum, ha bu arada bende dua bekliyorum.
Dua zincirine katılabilirsiniz, herkese açık.
sela, zelea, çiçekrose sizin şu an bebek isteyip istemediğinizi bilmediğim için listeye dahil edemedim. Çiçekroseun avatarından anladığım kadarı ile istiyor, neyse net cevabınızı bekliyorum.
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom (tatilde ama belki hamiledir :). Başka isim varsa lütfen söylesin, çünkü artık isim isim dua ediyorum, ha bu arada bende dua bekliyorum.
sela, zelea, çiçekrose sizin şu an bebek isteyip istemediğinizi bilmediğim için listeye dahil edemedim. Çiçekroseun avatarından anladığım kadarı ile istiyor, neyse net cevabınızı bekliyorum.
yatış derken nasıl diyeyim, ilgisizleşmesin, nede olsa hatunu avcuma aldım, çocukda oldu, bir yere gidemez , ona istediğim gibi davranabilirim vs gibi düşünmemesi içim. Eşinin istediğin kıvama gelmesi için, ilişkinizin istediğiniz gibi olması için canım .Canim yatisa geçmesi derken? anlayamadim? Bi sene hiç beklemez sanirim hni israr etsem gerçekten istemiyorum desem kirmaz yalvariyo resmen dedigin gibi bunu kullanabilirim biraz :) bikaç ay belki uzatabilirim..
Araba alcak busefer biraz tuzlusuna kaçiyo sürekli araba degisiyo bana bgn geldi sorduki bak 3 tane araba var aklimda sen hangisini istersen onu alcam, bende dedimki istemiyorum sürekli araba degisiyoruz bunu kullanalim çok istiyorum dedi (araba manyagdir) bu rahat ben bunu çok seviyorum kullanisli dedim tamam hayatim senden önemlimi diyo, yoksa araba konusunda çok hassas nefsine yenik sanirim düzeliyo artik
Vajinusmus stresini tamamen attik galiba artik.. ha ara sira ufak tefek seyler oluyo ama onlarda her evlilikte olan seyler..
Bende daha çok genç oldugunu söylüyrum ama senden bi çocugum olsn istiyorum dedi düsünsene ikimizin bi parçasi olcak diyor :) kiyamiyorum busefer..
Allah hayirlisini versin canim..
çatalada çiktim bgn valla kus gibi hafifim simdi çok sukur yaaaa sen gitmismiydin canim..
Bu arada nasil gidiyo canim annenlerin durumu.. iyisindir inss
canım o kadar kişi varki unutmayayım hatırlatın diye yazıyorum, al senide ekledim:beni unutmuşsun(((((((( 43:
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.
:82:Canim ins çok çok güzel bi balayi geçirirsiniz
Baksana aklima ne geldi
BU AYIN 29 na kadar yarisma yapalimmi belki egzersizcilerimiz gaza gelir :)
canım benımbende dua ederken hep nılayı bıle benden once ısmını anıp hepımıze dua edıyorum
bırbırımıze yapılan dualar kabuldur inşallah once vajıyı yenmek sonra bebek hepımıze rabbım nasıp eylesın ..
tamam onuda yazıyorum, böyle toplu olsunki atladığım olmasın, hem sizde belki listeden kopye çekip arkadaşlara ve bana dua edersiniz, belirteyim isim isim dua istiyoruzzz.saol cnm szde hep auamdasınız allah razı olsun cıekrose delı gıbı ıstıyo hemde
yatış derken nasıl diyeyim, ilgisizleşmesin, nede olsa hatunu avcuma aldım, çocukda oldu, bir yere gidemez , ona istediğim gibi davranabilirim vs gibi düşünmemesi içim. Eşinin istediğin kıvama gelmesi için, ilişkinizin istediğiniz gibi olması için canım .
Ama çocuk isterkenki hevesi güzelmiş, eşinin istemediğin yönlerini töpürlersin. Mesela atıyorum hoşuna gitmeyen bir hareketi varsa sen böyle davranınca ben çocuk düşüncesinden uzaklaşıyorum gibi, onu yola getirmekte kullanabilirsin :))) ama çaktırmadan, çakarsa kötü olur :))))).
Ben çatala daha önce çıkmıştım, doktor aralayıp bakmıştı, o zaman vajiliydim, daha sonra gitmedim, oyle alttan ultrason yaptırmadım canım.
Annem gayet kararlı, kardeşlerim kötü durumda. En küçük olan kaldıramıyor, hoş çok küçük de değil 17 yaşında. Diğeri de hayattan artık hiçbir umudum kalmadı, babamla sende böylesiniz intihar etmek istşyorrum demiş anneme, onun başka sorunları da var bu olayda üzerine gelince psikolojisi daha çok bozuldu . Çok yıpratıcı birşey hakikaten.
Ben onlara göre iyiyim güya, benim bile içim acıyor, ki ben güçlü biriyim diye geçinirim sözde. Annem çok çok haklı ayrılmak istemesinde, artık bu kadar seneden sonra düzelmezler biliyorum. Aralarında geçinemiyorlar, ayrı ayrı mutlu olsalar daha iyi, mantığımız böyle konuşuyor.
Abimde geçen yetimler kervanı diye bir derneğin kermesine gitmiş, kendimi yetim gibi hissettim diyor, o da işi dalgaya vurup öyle başaçıkmaya çalışıyor bu durumla.
Hayırlısı olsun bunlar kimselere anlatamadığım şeyler.
3 yıllık evliyim.malesef olmadı.tamamen erteleme.eşim çok anlayışlı.birgün olur diye bana hep destek oldu.doktora gidelim dedi.ben istemedim.inşallah burda çözerim.
tamam onuda yazıyorum, böyle toplu olsunki atladığım olmasın, hem sizde belki listeden kopye çekip arkadaşlara ve bana dua edersiniz, belirteyim isim isim dua istiyoruzzz.
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom,ŞAŞKINANNE,çiçekrose.
inşallahhh canımm
ooo sen kacırmıssınyarısma son gunu 25 hazıran basladı bıle coookktaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?