- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.841
canım o kadar kişi varki unutmayayım hatırlatın diye yazıyorum, al senide ekledim:
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom, ŞAŞKINANNE.
büyük harfle yazdım, daha etkili olsun diye.
Kendini üzme ne olur. Belki de ayrı ayrı daha mutlu bir insan olacaklar...
Sağolun kızlarAnladim canim :) Haklisin, yapiyorum ara sira :)
Anlatma zaten canim, sen A dersin kulaktan kulaga Z'ye kadar kiliktan kiliga girer anlattiklarin.. inanki kardeslerin için çok üzüldüm.. çok zor olsa gerek.. tahmin edebiliyorum kardeslerini yalniz birakmayaya çalis canim
Intihar fikri korkunç Allah hepinize sabir versin..
Arkadaşlar yaaaa, ben 2 Nisan'da burayla sizlerle tanıştım. Sizler olmasaydınız yenemezdim vajiyi, içimi sizlere döktüm, yeri geldi akıl aldım, yeri geldi ödev aldım. Bazen de tenkitlerle karşılaştım, silkindim, kendime geldim. Sizlere herşeyimi anlattım, siz olmasaydınız patlamak üzere olan bir dinamit gibi olurdum herhalde.
Bu arada egzersizlerdeki aşamalarda yanımdaydınız, bir aşamadan diğerine geçtiğimde yanımdaydınız, yendiğimde de yanımdaydınız, şimdi hamileyim yine yanımdasınız. Hayattaki dönüm noktama eşlik ettiğiniz için SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Yeni gelen arkadaşlar, burayı bırakmayın. Biri olmazsa diğeri mutlaka oluyor. Yenenler de bırakmıyor burayı.. Bazen bakıyorum sitede online yenen arkadaşlar yenemeyenlerden daha fazla. Hatta bazen sadece yenen arkadaşların online olduğunu görüyorum. Vajiyi yenmenin tek yolu egzersiz. Bunu ister aparatla, ister kendi yaptığın aparatla, istersen de parmakla... AMA İLLAKİ EGZERSİZ...KENDİNE GÜVEN, BAŞARACAĞIM DE GERİSİ ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİYOR. BİR BAKMIŞSIN ÇOK YOL ALMIŞSIN, BİR BAKMIŞSIN VAJİYİ YENMİŞSİN....
iki liste yapıcam. ikisi için ayrı ayrı dua edicem.
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom (tatilde ama belki hamiledir :). Başka isim varsa lütfen söylesin, çünkü artık isim isim dua ediyorum, ha bu arada bende dua bekliyorum.
Dua zincirine katılabilirsiniz, herkese açık.
sela, zelea, çiçekrose sizin şu an bebek isteyip istemediğinizi bilmediğim için listeye dahil edemedim. Çiçekroseun avatarından anladığım kadarı ile istiyor, neyse net cevabınızı bekliyorum.
İnsanlar başka insanların mutluluklarından da mutlu olurlar bazen, gönüllü çalışmalar, hayır kurumları ve yardımlaşma dernekleri bunun için vardır. Mutsuz olduğum zaman birilerine yardım edip, elinden tutup böylece kendi dertlerimden uzaklaşmaya çalışırım.cok naziksin. zor bir dönemden gecerken baskalarini düsünüyorsun. dualarin, dualariniz kabul olsun.
istiyorum ama henüz calismalara da baslamayi düsünmüyorum. altyapiyi hazirliyorum. hehe kilo verme, tiriodi normale indirme, düzenli regli =(, "malum" etkinin bitmesi, jinekolog ziyareti vb. hehe.
kızlar az önce 3, denemeyi yaptım yarısı girdi,baskı ve yanma oldu daha fazla ilerlemedim.
hangi pozisyonda denedin,tam o baskı olduğu anda derin nefes alıp verdin mi? nefes verirken daha kolay oluyor..
İnsanlar başka insanların mutluluklarından da mutlu olurlar bazen, gönüllü çalışmalar, hayır kurumları ve yardımlaşma dernekleri bunun için vardır. Mutsuz olduğum zaman birilerine yardım edip, elinden tutup böylece kendi dertlerimden uzaklaşmaya çalışırım.
Yalnız kilo niye veriyorsun, pko gibi bir sorunun mu var yada tirpid için mi faydalı yada çubuk kraker gibi olmayı mı seviyorsun (ben öyle seviyorum :) , o kısmını anlayamadım.
Malum etki kısmınu da anlayamadım :). Allah senin için en hayırlı olacak zamanda, şartların olgunlaştığı bir anda nasip etsin bebeğini. Ben biraz sabırsızım, hemen istiyorum, yine de hayırlısı .
kızlar az önce 3, denemeyi yaptım yarısı girdi,baskı ve yanma oldu daha fazla ilerlemedim.
canım kontrol bende değildi,ondan kastım biliyorum,adını pek sevmiyorumda domalma poz. denedim,aslında kendimi rahat bıraksam girecek biliyorum ama kasıyorum(((((((( hnagi poz. önerirsin canım,üste ters oturarak girer diye düşünüyorum ama bacaklarım çok ağrıyor kasmaktan sanırım ((((
canım kontrol bende değildi,ondan kastım biliyorum,adını pek sevmiyorumda domalma poz. denedim,aslında kendimi rahat bıraksam girecek biliyorum ama kasıyorum(((((((( hnagi poz. önerirsin canım,üste ters oturarak girer diye düşünüyorum ama bacaklarım çok ağrıyor kasmaktan sanırım ((((
Domalmami denedin? Yani nasil rahat edersen öyle dene ama canim bence birden bu pozisyon zor gibi geldi üstte çok daha kolay olacagini düsünüyorum gerçi domalmayi bilmiyorum hiç denemedim ama dizlerinin üstünde otururak ters olmasanda olur ben ters yapamamistim.. yüzün esine dönük birde böyle dene canim yada alttada kolay oluyo minder koyup belinin altina
canım o kadar kişi varki unutmayayım hatırlatın diye yazıyorum, al senide ekledim:
gülsevdam, snowflaken, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, cankom, ŞAŞKINANNE.
büyük harfle yazdım, daha etkili olsun diye.
canım deneme yapalım diyince eşimde strese giriyor sanki,ben şöyle yap böyle yap diyince,dün yumoş oldu bugün normal yapalım diye ben karışmadım poz.ama kastığımı biliyorum,yarın üstte deneyeceğim,3 parmaktan sonra deneyemedim o poz. ayrıca bugün uzun zaman sonra ayna karşısında egzersiz yaptım,3 parmakta orasının nasıl açıldığını görünce gözlerime inanamdım.aslında bugün kesin olur diyordum,yine olmadı((((((
mrb canım
saygın beye ben gittim memnun kaldım başka bir doktor bılmıyorum şukurler olsunkı tek doktorla bu sorunumu çözdüm.oraya gelen doktor doktor gezen insanlar vardı.yurtdışındayken gelenlerde vardı.benim saygın beyi tercih etme nedenim parmak egzersizi olmayışıydı bana çok itici gelıyodu.inşallah biran önce çözüme ulaşırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?