- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.861
ben su ıkıgundur sessız nkalıyoum bana kızacaksınız bılyorum ama ben yapamıyorum denıyorum olmuyo
renis senide dua listeme aldım, aktif ol, arkadaşlar aşamaları çok güzel açıklıyorlar. Ben parmak egzersizleriyle yendim, bazıları aparatla yapıyor.Arkadaslar
Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,
Arkadaslar
Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,
Arkadaslar
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.
Pusu hadi sana da torpil geçtim büyük harfle yazdım, ilk listede fazla kalmayacaksın, eminim, bugün yarın alırız haberini, sona çok yaklaştın.
sankı benle ınatlasıyo orası 1ı ne guzel gırdı oburkunde zorlanıyorum allahım bana sabır ver
canımsınnnn yaa bılıyorsun zaten
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hamıle kalmak ıstıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff
canım dur bi sakinleş... sen bu forumda kaç kişi aynı şeyleri söyledi bilmiyorsun galiba... nerdeyse 3-5arkadaştan biri yaşadı senin tyaşadığını tatlım... ikincide zorlandılar ama merak etme gülüm artık yendin sen... vücudunda beynşinde kabul etti bunu... ikinci seferde belki seni zorlamak istemiştir ama üçüncüde rahat olacak merak etme... latife yapmıyorum gerçekten çok arkadaş aynı sorunu yaşadı ama hepppppppppppppppside çözdü hiç merak etme... bi sonraki rahat olacak ALLAH ımın izniyle için rahat olsun
canım inşallah rabbim herkese nasip eder ama sen bayadır istiyosun heralde kolay hamile kalmak için soğan kürü yapıyolar olmazsa bende denicem hayırlısı olsun
gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff
evet canım 9ay oldu yenelı ama hala gelmedı melegım yapmadıgım sey kalmadı sogan kurunude yaptım hamıle kalan cok var ama benım duzenlı olan adetımı duzensızlestırdı ıyıce arastırmadan yapma canım
inş. hayırlısıyla saglıklı bi bebiş nasib etsin Rabbim sana en kıza zamanda.bu arada bişi sorcam yendıkten sonra ortalama ne kadar surede duzene girer iliski.yanı bu herkes ıcın farklıdır ama mesela sen ne kadar surede yoluna koyabılmıstın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?