- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.901
evet inş bende adetim bugün bititti denicem bu akşam inş kurtuluruzzz inşallah bi sorun olmaz onla ilgili sanırım eczanelerde olmuyo ama yinede bi sor
eşle denememi yapıcan cnm....ben adetin son gunu orası braz daha acık olur dıe bılıorum burdakı ögrendıgım ıkınma, nefes ,kegel,döl yatagında sinir ucu yoktur biz kapatıoruz bundan girmio aç orayı gevset bırak giricek falan fıstan dıyerek bde sprey krem falan sürerek bi denıcem bakalım olmazsa egzersıze devam benım bır an önce kurtulmam lazım o yuzden bı denım dıorum cnm ramazana 1 ay var ve bu ısın ramazana kesın sonuclanması lazım artık DAYANAMIYORUM.... 25 hazırana ben yetısemıom reglm
sağol cnm ilk deneem de bu kadar gördüm ben işaret parmagı ile başlıcam yada serçe parmaklamı baslayım sadece ultrason jeli sürüp yapsam olurmu yada başka bişeye gerelk varmı
Canim orasi esnicek sen egzersiz yaptiikça zamanla göreceksin bunu.. Ellerini güzelce yika, jeli sür parmagina, baska biseye gerek yok.. Ben ameliyat eldiveni geçiriyodum elime tiksindigim için ama cinsel terapistim yasaklamisti, tiksinmek yok derdi o senin bi parçan..
Nezaman basliyosun egzersize..
bu akşam düşünüyorum jeli bulabilirsem jeli oraya sürmeye gerek varmıı
ayyy teyzesi günaydın günaydınbugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde
hatime başlıcaz kuzumlabi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım
Bolca parmagina sürmek yeterli
inş jeli bulabilirim sen yendin demi ne kadar zamanda yendin cnm
Cainm bulamazsan herhangi bi kayganlastirici jelde alabilirsin su bazli olanindan (gleitgel, durex, okey, femolub..)
Evet çok sükür canim kurtuldum ben 14 mayista.. 1 ay 6 gün oldu
Ben çok bekledim egzersize baslamak için ama baslayincada 2 günde yendim canim 4 - 5 - 6 saat çalistim iki gün boyunca..
ayy ne güzel ne zamandır hastasın peki yani bu durumdasın inş bende yencem ama ben güznde en fazla yarım saat felan calısıabilirim çünkü en calısıyorumm
Ben 1 sene 3 ay çektim canim.. son 2 - 3 ay yogunlastim vajinusmuse.. Terapiste gittim geldim.. En sonunda orayida biraktim burda yendim.. Binlerce sükür..
çalisanlar için elbette daha zordur canim.. olsun sen elinden nekadar geliyosa okadar çalis yeterki çalis aksatma..
o zaman ben bugün iş çıkısı jel alıp eve gidiyorum tutarı fazla değil demi param var ma teymez felan ona göre gidiyim rezil olmayı m:)
bu arada nasıl yendin anlatırmısın nasıl yaptın yani
o zaman ben bugün iş çıkısı jel alıp eve gidiyorum tutarı fazla değil demi param var ma teymez felan ona göre gidiyim rezil olmayı m:)
bu arada nasıl yendin anlatırmısın nasıl yaptın yani
Canim ben fiyatlari nedir bilmiyorum yurtdisindanim.. Bilgili arkadaslar yazarlar görünce.. Ama ultrason jeli için çok uygun diyorlar 10 tlyi geçmiyodu sanirim..
Canim ben parmakla basladim.. önce serçe, sonra isaret, ardindan orta parmak.. Sonra aparatlara geçtim.. birinci egzersiz günümde ilk 4 boy yaptim..
2. günümde 10,5 cm kalinlikta olan aparatla çalistim o geceside deneme yaptim ve çok sükür bitti..
Egzersizleri uzanarak yaptim canim dizler kendine çekik bi sekilde.. Aparati içerde bekletmek, o arada kegel yapmak, beklettikten sonra git gel yapmak çok ise yaradi.. Sen hele bi basla parmaginla, asama asama yardimci olur arkadaslar (bende tabi burda oldugum sürece)
afiyet olsun tatlım ama ben cok erken kahvaltı yapamıorum ki. bna bak sen nıe hazırlayıp caırmıosun bızı tembellık mı yapıosun=) =) =)
tatlım ultrason jeli bir litresi 5tl ye almıştım ben.. hatta bazı yerlerde daha ucuzdu... onu bulamazsan başka jellerde var... ben sxtyva idi sanırım öyle bi jel almıştım ilk 25 tl falandı... eğer oturduğun yerde medikalcı yoksa eminim eczaneler ecza depolarından getirtirler... ya kuzum gir bi eczaneye bi arkadaşım ultrason jeli sipariş etti sizde var mı yoksa getirtebilirmisiniz de... illede sen kendine alıyon diye bişey yokki... ben küçü,k yerde olduğum ve tanıdık çok olduğu halde o şeilde sordum.. yokmuş getirttiler... sormak 1 dk... almak 1 dk... 2 dakikalık iş takma kafana
Kiz ben seni yerim yaaaaaaCanim ya bebek askiyla yandigin günler geldi aklima çok sükür
Masallah canim Allah hepsini kabul etsin çok duygulandim valla :) Bebisinle her anini güzel degerlendiriyosun
anladım cnm aparat dediklerin nedir ne kullandın yani off ben manyak gaza geldim
Canim ben dilatör seti siparis etmistim toplamda 6 boy vardi (6.sina gerek kalmadi gerçi).. Ama gerek yok buna.. Kizlar mumun etrafina peçete sarip streçleyip prez. geçirp aparat hazirliyorlar boy boy.. Bu sekildede çalisabilirsin hangisi kolayina gelirse..
Tabiki gaza gelgelde kurtul biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?