- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.881
amanda aman kımler gelmıss annesi ve bebişi gelmis gunaydınlar ikinizedebiz onun teyzesıyız bebişine söle bizede dua etsın o şimdi gunahsız bi melek bizde bebiş istıoruz
canım moralini bozma hemen.vajiyi yendikten sonra ikinci bir süreç başlıyor.alışma süreci.başka arkadaşlarımızda da senin yaşadığın bu olay oldu merak etme.bende 2.3.de yarım ancak yapabildim.sakin ol.sen artık oraya bişeyin girebildiğini biliyosun.sakin ve rahat olduğunda çok çok kolay olacağını da biliyorsun.gerekirse aparatınla eşin yokken çalış biraz daha ve kendini psikolojik olarak rahatlat.eşin gelince doğal bi şekilde devam ettirirsenve takıldığın yerde derin nefes alıp verirken itersen olacak canım. normal kadınlar gibi yaşamaya çalış cinselliği.eşini mutlu etmek için ve kendini bu korkudan tamamen sıyırmak için...
ben bu şekilde takıldığım günlerde aparatla çalıştım evde.ve girerken ne yaparsam rahatlarım,hangi pozisyonda daha ii olur diye kafamda kurdum.ilk denememde alttaydım ama eşimin işine çok karıştığımdan üstte denemeye karar verdik çok da iyi oldu.kayganlaşmayı sağladıktan sonra elinle kendin girdirebilirsin.girişte takılacak ama (fazla ağırdan almamak şartıyla) yavaş yavaş derin nefes alıp ver,tamamen gevşe.sonuna kadar giriyor canım.
ben üstte nasıl hamile kalcam diye üzülüyodum ama çok şükür oldu.gebelik istiyorsan bukafanı karıştırmasın.neyse önce tamamen rahat oluncaya kadar alış da olur inşallah
ayyy teyzesi günaydın günaydınbugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde
hatime başlıcaz kuzumlabi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım
beni kimse kahvaltıya çağırmadı ben gidiyommmmmmbi salatalık domates yiyim bari
inşallah canım yaaaa nasıl ıstıyorum bı bılsen....
dedıgın gıbı herkezte farklı ama ben tamam artık vajınısmus bıttıgı dedıdıgm zmaan 3-4 ay olmustu cnm
Günaydin günaydinnnnnnnnnnnnnnnn günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsinizzz canimin içindeki canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Egzersizcilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, duvagi kapali gelinlerimiz ne alemdesiniz kizlar varmi yardimci olabilecegim bi durummm.. Varmi bi ilerleme kizlar.. Ne bu tembellik ne bu gevseklikkkk disiplin diyorum disiplinnnnnn
Arkadaslar
Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,
oncelıkle kurtulmus olmana cok sevındım cnm tebrık ederım.. pekı bu doktorun dıgerlerınden veya burdan farkı ne nasıl bı program uyguluyokı yanı egzersız yapmıomusun parmak veya dılator farketmez degısık olan ne psıkolojık olarakmı rahat olmaktanmı bahsedıosun yoksa....
dün akşam ben ayna karsısında inceleme yaptı orda bi delik var uzakta :) işaret parmagım büyüklüğünde bugünde jel alıp denemeler yapıcam inşallah
gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff
ay canım ısaret parmagın kadardelik gorduysen ALAA ben hıc bsey görememiştim ılk baktıgımda
ayyy teyzesi günaydın günaydınbugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde
hatime başlıcaz kuzumlabi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım
valal gördüm ama baya bi açtım bugünde ultrason jeli alcam ama bunun ilerde bi sakıncası yok seğilmi
Günaydin tatlim hiç üzülme.. Bendede oldu birinci oldu ikinci oldu 3. olmadi 4. oldu 5. olmadi.. Bu tarz seyler hepimizde oldu.. Zamanla alisacagiz..
Deneme yapmadigin günlerde egzersiz yapmaya çalis canim.. hiç korkma basa sarmazsin, sen yendin bikere
evet ben egzersize sıkıca sarılmalıyım. ohh ya burası benı cok guzel motıve edıo yıldırmıo pes ettırmıo.iyiki varsınız arkadaslar bu moral bu destek insan neleri başarmazki Allah razı olsun.o zaman bol bol egzersizz dioruz inş. tüm arkadaslrım yener bu sorunu inş. bnm gıbı alısmaya calısanlarda alısır inş. bebiş isteyen herkesde hamiş kalır.
bide ben gecen mumla yapmıstım egzersız mum acıttı benı bıraz acaba mumu hazırlayamadım mı mumun kenarına sadece strec sardım ve ıttım acıdı ama bıraz sonradan okudum kı pecete eldıven pre. fılan sarılması gerekıomus
yok cnm zannetmiorum yoksa bu kadar kızlar yaparmı bencede ondan al öbürleri hem kucuk hem pahalı bende ondan almak ıstıorumda benım cıvarda medıkal yok eczaneyede hıc sormadım bı sorsam aslında uff adetım bıtsın ılk denemeyle baslıcam kayınvaldemlerde görumceme gdıolar o zamana bıter allahım ıns lah yaparımda bter bu kabus
dün akşam ben ayna karsısında inceleme yaptı orda bi delik var uzakta :) işaret parmagım büyüklüğünde bugünde jel alıp denemeler yapıcam inşallah
Masallahhhhh :128: Böyle devam canim çok güzel ilerliyosun
Orda bi delik var tabiii ikininca dahada büyüyo canim.. Sana tavsiyem büyüteç aynayla bak herdefasinda ben öyle yapmistim çok kolay oldu..
Bugün güzel haberlerini bekliyoruz.. Hemen olmazsa üzülme, kasmadigin sürece olur gerçi.. Ugras biraz :) ve bi adim daha yaklas yenmeye..
Unutma derin nefes all burnundan, nefes verirken ikinarak parmagini ittir basarilar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?