Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay kemre bende senin gibi yapmayı istiyorum parmak ile ama ben hiç bişe yokkken eşimin isaret parmagı bir boğum girmşti hiç bişeysiz bi kaç ay önce ama bu sefer jel alıp kendim denicem sonundada emla felan alıp denemyi düşünüyorum

her sağlık ocagı veriyomu nasıl isticezzz

insan başaramadıkça umutsuzluga düşüyor elimde degil yani işaret parmagımı bile alamadım ben ama karamsar degılım yınede kucuk bi umudum var insallah kurtulucaz sen naptın

tatlım lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılma... ben de buraya girince çok motive oluyorum... sende devamlı gir kuzum ya...işaret alamadıysan serçe al kuzum o da olmazsa kula çubuğu yada minik pasta mumları... kız olmadı kürdan dermişim... kızma emi dalga geçmiyorum...yavrum sen bakabiliyor musun dokunabiliyormusun ... tamam yolun yarısını aşmışsın sayarım ben onu.. bilirsin burda kaç kişi bakamıyor dokunamıyor hatta bacaklarını bile açamıyordu... noldu herkes cesaretlenip yavaş yavaş... milim milim yendi çok şükür... hiç eskilerden var mı giren ben dışında :)) bi ben kaldım burda nasıl uyuzsam artık...
haydi kuzum kegel yap biraz... sonra sadece parmağını orda tut.. ilerletmene bile gerek yok alışsın sadece vajin...

ya cnm prez kullanmasak olmazmı ben hiç sevmiyorum onu bu dört boyu peçete yardımıyla kalınlıasıp inceltiyosun dimi zaten girişten bi girse içeri rahat olacakta

Canım 2 ve 3 parmağa geçtikten sonra parmaklarına prezervatif veya muayene eldiveninin parmak kısmını geçir. Daha kolay olur. Muayene eldiveni kullanacaksan ayrıyeten kayganlaştırıcı sür daha kolay olur. Prezervatifte kayganlaştırıcıya gerek yok zaten yüzeyi kaygan...Gerçi ben prezervatif kullanırken de ektra kayganlaştırıcı sürüyordum daha kolay olsun diye...

ya ben prezervatif sevmiyorum ben eldiven düşünüyorum jel alıcam ben ultrason jeli sen ne zaman sürede yendin cnm

her sağlık ocagı veriyomu nasıl isticezzz

canım tabiki veriyor hemde hiç bi ücreti yok ve her ay 12 adet... ömür boyu :))) tatlım aile hekimin kimse ona git ve doktor erkekse hemşiresi vardır ona söyle.. yada doktora de napacak aaaaaaaaaaaaaa ne kadar ayıp mı diycek:)) ben kondom almaya gelmiştim de... sana isim soyisim oturduğun mahalle ve sanırsam ne kadarlık evli olduğunu soruyorlardı... ben ya 3 ya 4 kez aldım... bu prezervatiflere verilen paralara acıyom kız çok pahalılar... en azından devlet aile planlaması için ücretsiz dağıtıyor...

canım ben 2kulak cubugunu aldım içimde daireler yaptım hic sorun yasamadım ama parmakla zorlandım serçeyi alabildim ama zorlandım devamı gelmedi penis denemeye karar verdim sevişirken bacaklarımı acamıyodum artık rahat acabılıyorum ama daha basaramadım hayırlısı

ya ben prezervatif sevmiyorum ben eldiven düşünüyorum jel alıcam ben ultrason jeli sen ne zaman sürede yendin cnm

tatlım prezervatif sevmiyorsun ama düzgün olması için kullanıyoruz zaten... parmak kalınlığında olana eldiven geirdim diyelim daha kalın olana ne yapacan kuzum... birde iki parmak alacan mesela ona da prezervatif geçirirsen hem sıkı oluyo parmakların birbirinden ayrılmıyo

Ben bimiodum bedavami veriolar bir suru para anam dur ben aliveriyim napiosam ugrasirken ziyan ediom iste ama olsun dimi ugrasiom sonucta cok pahali yaa kiz facar bacimmm hosgeldin caan sen nie gelmion hmm...

gidip deneyim bi belki veriyolardır burdada alıp o sekil yada bu sekil alıp denicemmm

gidip deneyim bi belki veriyolardır burdada alıp o sekil yada bu sekil alıp denicemmm

canım o zaman şöyle denesen.. iki ula çubu almışsın ya... bi 3 taneyi sar , bi 4 taneyi sar boy boy yap ... onlarla dene... yada serçeyi alabiliyorsan onunla alış biraz... yani önce yavaş yavaş al.. ne kadar sürerse sürsün.. sonra orda tut biraz.. sonra çıkar tekrar al ve sağa sola oynat git gel yapmaya çalış.. bak nasıl rahat olacak zamanla... onu çok rahat aldığına inandığında işareti dene... ama şöyle dene serçe içindeyken yavaşça çıkarırken işareti hemen yerleştir ve girmesede bekle kuzum... ve bol jelle rahat olacaksın emin ol... orda beklettikçe alışıyor vucut yavaş yavaş gerekirse milim milim al tatlım yeterki sabırlı ve mücadeleci ol lütfen ve kendine güven...

arkadaşım aramıza katılmak istermisin? inşallah öylesine okuyorsundur yani vajinismuslu değilsindir çünkü yeni biri geldikçe üzülüyoruz birisi daha bizim çektiklerimizden çekiyor diye ama aynı zamanda seviniyoruz ki burayı bulduğu için...

selam kızlar,nasılsınız? ben yine rapor vermeye geldim,şimdi egzersize başlayacağım bir bakayım napıyosunuz diye,egzersiz yapanlara azim ,kolaylı,cesaret,hamile kalmak isteyenlere sağlıklı,hayırlı bri evlat ,hamile olanlara kolay hamilelik sağlıklı bebişler diliyorum.hepinizi öpüyorum................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…