Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlar elimi kana buladımayyy cok guldum kendı kendıme damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm

Son düzenleme:

allah nelere kadir yaaa 11 yıl sımdı sen cnm (acık olucak braz kızlar kusura bakmayın) 11 yıl vajılı ve sadece yüzeysel ilişkimi yasadınız yani hic giris olmadan olağan üstü ne diimki eşinle aran nasıl cnm 8 yasındada kızın var söylücek söz yok müthiş allah size bagıslasın daha cok yenı yenmıssın sende parmaklamı aparatlamı yendın cnm bıdee doktora hıc gttınmı sadece burayı okuyarakmı ılerledın cnm

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sizi okudum. Kendime çare bulmak için. Bazen sizinle ümitlendim, bazen üzüldüm. Ben vajinusmuydum bilmiyorum, doktor değilsin dedi. Ama olmadı. İçten içe hep eşimi suçladım beceriksiz olduğunu düşündüm. O hep bana anlayışla davrandı. Şimdi uzun zaman sonra bir daha siteye girmek istedim ama baktım ki eşlerinizi suçluyorsunuz. Ama bilin ki onlar bizden beter durumda. Onlar da içten içe kendilerini suçluyorlar belki. Olmayacağını düşünerek, bizim ağlamalarımızı daha görmemek için denemek bile istemez oluyorlar. Eminim sizlerin de başına geldi. Çünkü okuduklarım hep aynı. Üzülmeyin ben 2 yıl sonra başardım. Sizin benden veya diğer başaranlardan farkınız yok.

inşallah kurtulurummm çabalıyorum ama insan bazen öyle pes ediyor ki off off (

pes etmek yokkkkkk!!!!!!!! yanlış hatırlamıyorsam yeni evlisin lütfen pes etme..şuan pes edersen inan sorun daha da büyüyecek bak daha yolun çok başındasın... ben şuan o kadar pişmanım ki yazık olmuş geçen 10 ay'ıma .... burayı mutlaka takip et, nerde takılıyorsan yaz mutlaka yardımcı olmaya çalışırız...kurtulursun tabi ki hatta kurtulacaksın yeter ki kararlı ol

canım bu doktor sonuçta 9ay boyunca senn her türlü sorununla ilgilencek utanma cekinme sor doktorunna.. bunu bizler bilemeyiz ki..

canım teşekkür ederim mesajına.. inan sıkabildiğim kadar sıkıyorum dişimi orada kalıyo ama sürekli hergün deneye deneye daha iyi oluyo çok az bi kısım kaldı artık tamamen aştım dememe.. o zaman ben de bağıracam burda BEN GELİN OLDUUUM diyeeee :)))) hepinizden RABBİM razı olsun burası olmasa doktor bile olsa başaramazdım. iyi ki varsın kadınlar kulübüüüüüü

Nasi gdio cnm hamislik aşeriormusun
şimdilik pek anlamıyorum canım ya öncesinde iştahım açıktı ama bikaç gündür hiçbirşey canm istemiyo..

saol canım ne olur sende dua et bızlere hamılenın duası kabul olur derler....

canım ettim bile Allah sana gülsevdama ve tüm isteyenlere bebiş versin hayırlısıyla... hep aklımdasın bundan sonra hep dua edicem sizlere canım...

kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı

merhaba... o çok az bir kısım kaldı dediğin yerde bacaklarını mümkün olduğu kadar serbest bırakmaya çalış,serbest bırakırsan hiç acı hissetmezsin...bir de tam orda derin nefes al ve nefes verirken ilerletmeye çalış.. çok az kalmış...denemelere devam..sonuç yakın inşallah:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…