- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.281
canım bugünlerde bende duygusalım senin yazında benim gözlerimi yaşarttı demek o kadar vazgeçmiştin hayattan canım ya iyiki o haplar seni amacına ulaştırmamış bundan sonra hep mutlu olursun inşallah
inşallah cnm ya inş bizimkiside seninki uzun sürmez ay aklımda o var zaten biliyorum bişey olmayacak ama kasılıyo insan biliçnsiz inş kurtulcam bi hafta içinde yenerim inşallahh dua et bana hem sen hamiesin daha cabuk kabul olur inş
evet cnm aynen öylee hazırla aparatlarıı..evet kurtulcaz inş.gerçek bi balayı yaşıcazz yetti artık ben egzersiz yapıyorum hadi sanada kolay gelsin tatlımm
Canım ya, şu 8 sene de yaşadıklarımı yazsam roman olur valla. Ben hala o 8 senenin etkisindeyim. Hala etkisindeyim ki bunları yazarken gözyaşlarım akıyor... İntihar çok büyük günah biliyorum ama insan o anda aklı başından uçup gidiyor. Kesin çözüm olacak olaylara da ben cesaret edemedim (bıçak, kendini yüksekten bir yerden atma). Benim ölümüm hap içerek olmalıydı, uykudayken, hissetmeden yavaş yavaş... Olmadı, iyiki olmamış....
Canım inşallah uzun sürmez, sürmeyecek de. KEŞKE BEN BURAYI DAHA ÖNCEDEN BULSAYMIŞIM...SEN ŞANSLISIN....HEPİMİZ SENİN YANINDAYIZ...BAŞARACAKSIN...
canım üzüldüm sana gercekten zor seyler yasamıssın iyikide sana bişey olmamıs sen olmasan biz napardık :d az güldürüyüm seni :)
Ay güldüm valla... İçim çürümüş kuzum benim içim...Bazen işi dalgaya alıyorum "ACILARIN KADINIYIM BEN" diyorum. Sen ne kadarlık evlisin bakayım :) :) İş çıkışı egzersizlerini aksatma, ben de çalışıyorum, iş çıkışı zor oluyor ama yapıyordum...
off off ne zor bişeymiş bu ya :/ adetim başlayamadı bi türlü sıkıntılıyım o yüzden egzersizlere de ara verdim. eşim zaten bekliyo öööyle :/ of bir kurtulsam şu dertten başka bişey istemiyorumpsikolojim alt üst oldu yaa.. sen duvağını açmışsın ne güzellll
50 kiloyla evlendim 57 ye doğru gidiyrum yafrum ya.hamileyken pek umrumda olmaz da doğduktan sonra ben hırs yaparım.formda anne olmam laızm.:) erkek kız fark yapmaz ben ikisinin de poposunu yeyim ya
evet hamileymişim :) girdim doktora dedim ki ben gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum doktor da günün ne kadar geçti dedi 8 gün deynce ultrasonla bakıcam dedi korktum bir an ya bişey çıkarsa diye neyse baktı ve keseyi gördü gebesin dedi bir de kistim varmış 8 mm önemli bişey değilmiş büyük ihtimal yumurta bu kistte mi oluşmuş ne anlamadım gebelik sırasında yok olcakmış diliyle dişi arasında konuşuyodu dr.. hiçbir şey anlamadım kaç haftalık olduğunu dahi söylemedi.. istersen tahlil yaptır ama hamilesin dedi. ben de siz öyle diyosanız gerek yok dedim. 15 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım mutlaka gelin dedi. o zaman diğer testlerin hepsini yapıcam şimdilik normal hayata devam folik asit+vitaimini al dedi..bakalım hayırlısı :)
kızlar bu arada regli oldum bir hafta egzersizde yok denemede(((((((( sona yaklaşmışken bu ara beni korkutuyor ((((((
kızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.
canım tebrık ederım gozun aydın rabbım saglıkla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah
darısı bızlere ınsalalh
ayyyyyyyyy coooook sevindimmmmmmm canimmmmm tebrik ederim yaaaaa Allah cok gzl bi hamilelik ve cok kolay bi dogum nasip etsinnnnnn.. 6.haftadasn demekk baya olmuss yaaaya ben cok duygulandm sanki kendi kardesm hamilymis gibi sevindim.. herkes tek tek bebek haberi veriyo.. Cok mutlu oluyorummmmmm
Canım ya, benim gözyaşlarım zaten hep tetikte. Bu cümlende kendimi buldum, geçmişi hatırladım. Hemen gözlerim yaşlandı. Eşim bana bu ve benzeri cümleleri o kadar çok kurmuştur ki. Çok yıprandım, Allah'a şükür şimdi iyiyim, eşimle de iyi sayılırız. Daha doğrusu o bana karşı çok çok iyi artık ama benim içim çürümüş sanki, toz olmuş, parçalanmış......onu sevmediğimden değil ama ben gerçekten çok kırıldım. Tamir etmeye çalışıyorum kendimi... Ben 8 seneden sonra 13 Mayısta yendim... İnan ilk cinsel ilişkini yaşadığında diyeceksin ki bu muydu ya, bu muydu senelerce kendimi harap ettiğim, yapamadığım şey bu muydu şimdi diyeceksin. Ben bu vajinismustan dolayı o kadar çok yıprandım ki sana kelimelerle ifade edemem. Ölümü bile seçtim. Öyle ilaç içip birkaç dk sonra ilaç içtim beni kurtarın değil. Gerçekten çok yüksek dozajda (zanax gibi kuvvetli bir ilaç) ilaç içip uykuya dalmıştım. Yanımda kimsecikler yoktu, eşim evin bir ucunda ben bir ucunda yatıyordum. Ölüme yattım ama sabah uyandım. ALLAHIM YA ÖLÜMÜ BİLE BECEREMEDİM DEDİM.
EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?