Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bugünlerde bende duygusalım senin yazında benim gözlerimi yaşarttı demek o kadar vazgeçmiştin hayattan canım ya iyiki o haplar seni amacına ulaştırmamış bundan sonra hep mutlu olursun inşallah

Canım ya, şu 8 sene de yaşadıklarımı yazsam roman olur valla. Ben hala o 8 senenin etkisindeyim. Hala etkisindeyim ki bunları yazarken gözyaşlarım akıyor... İntihar çok büyük günah biliyorum ama insan o anda aklı başından uçup gidiyor. Kesin çözüm olacak olaylara da ben cesaret edemedim (bıçak, kendini yüksekten bir yerden atma). Benim ölümüm hap içerek olmalıydı, uykudayken, hissetmeden yavaş yavaş... Olmadı, iyiki olmamış....

Canım inşallah uzun sürmez, sürmeyecek de. KEŞKE BEN BURAYI DAHA ÖNCEDEN BULSAYMIŞIM...SEN ŞANSLISIN....HEPİMİZ SENİN YANINDAYIZ...BAŞARACAKSIN...

Son düzenleme:
Selamlar herkese..Ben vajinismus forumlarını yaklaşık 3-4 aydır sürekli takip edip okudum, 10 yıllık evliyim ve problemi yeni çözebildim..10 yıldır sürekli erteledim, bu arada ilişkiye girmeden hamile kaldım, 6 yaşında kızım var, sezeryanla oldu. Başarı hikayelerini okudum ve karar verdim, bu işi kesin bitiricem dedim.Parmak egzersizini denedim, kulak çubuğuyla başladım, ama egzersizleri yapamadım.Bu arada Denizli de bu işlere bakan bir psikiyatriste mail attım, durumumu anlattım, ücret sordum, ama tenezzül edip cevap bile yazmadılar.Tabii muayeneye gidip ilk seanstan gelsin paralar...Bu işi fırsat haline getirip insanlardan uçuk ücretler almalarına dayanamıyorum..Bu durum beni daha da hırslandırdı. Vajiye yabancı cisim sokmak bana daha da korkunç geldi..Direk penis denemesine başladım..Önce bir kayganlaştırıcı aldım..1. gece : Üste çıktım, penisi elimle tutup yavaş yavaş popo yönüne doğru bastırdım, çok kasıldım, bacaklarım titredi, 5 dk falan uğraştıktan sonra bıraktım, ama daha da hırslandım, "vazgeçmek yok" dedim, bitiricem.. 2. gece: Aynı üst pozisyona geçtim, eşimin yüzüne dönük şekilde, elimle penisi yavaş yavaş bastırıp kuvvetli bir şekilde ıkındım, bunu arka arkaya 5-6 sefer tekrarladım, bu arada eşim strese girdi, ama sanki ucunun girdiğini hissettim gibi geldi, canım da yandı biraz tabii..bıraktık.. 3. gece : Önce duş aldım, "atarax" ismine bir sakinleştirici içtim, ön sevişme oldu, yine de kayganlaştırıcı sürdüm, aynı üst pozisyona geçtim, her ıkınıştan sonra yavaşça kendimi penisin üstüne bastırdım, elimle penisi tutup yönlendirdim, ve inanmayacaksınız hepsi giriverdi(15-20 dk uğraştım), ama gitgel kesinlikle yapamadım, bir süre öylece yavaş yavaş alıştırdım, sonra eşim üst pozisyona geçti, elimle tekrar penis yönlendirdim ve girdi, ilk 2-3 dk canım yandı ama inanın dayanılmayacak bir acı değil, sevinçten acıyı gözardı ettim, belli zaman sonra acı da kalmadı, ve ilk ilişkimizi yaşadık..hem de 10 yıl sonra..Yalnız sabaha kadar vajide yanma oldu..Benim en büyük hatam kararlılıkla bu işin üstüne gitmeyip ertelemek..Vajinin esneyebilen bir yapı olduğunu sürekli aklıma getirdim, ıkınmak ve popo yönüne doğru ittirmek çok önemli, her ıkınıştan sonra gevşeyip kendinizi biraz penis üzerine bastırın, acele etmeden, her uğraştan sonra ertesi gece biraz daha kolaylaşıyor.Önemli olan karar vermek, "yapabilirim" mesajını sürekli tekrarlamak ve vazgeçmemek..Yapabilirsiniz, buna inanın, bu forumlarda başaramazsınız diyen doktorlara da aldanmayın, hiçbir tedavi giderleri olmadığı halde dünya kadar para talep ediyorlar, yazık, veremeyecek insanlar ne yapsın, ben de onlardan biriyim işte..Herkese başarılar diliyorum, pes etmeyin..

canım üzüldüm sana gercekten zor seyler yasamıssın iyikide sana bişey olmamıs sen olmasan biz napardık :d az güldürüyüm seni :)

canım üzüldüm sana gercekten zor seyler yasamıssın iyikide sana bişey olmamıs sen olmasan biz napardık :d az güldürüyüm seni :)

Ay güldüm valla... İçim çürümüş kuzum benim içim...Bazen işi dalgaya alıyorum "ACILARIN KADINIYIM BEN" diyorum. Sen ne kadarlık evlisin bakayım :) :) İş çıkışı egzersizlerini aksatma, ben de çalışıyorum, iş çıkışı zor oluyor ama yapıyordum...

acıların kadını 2.5 yıllık evliyim ben

Evet canim cok sukur acildi duvagim..
Her firsatta egersiz yapmaya bak.. 1 saat vaktin varsa 2 - 3 ..
cok daha kisa surede kurtulursn ins

50 kiloyla evlendim 57 ye doğru gidiyrum yafrum ya.hamileyken pek umrumda olmaz da doğduktan sonra ben hırs yaparım.formda anne olmam laızm.:) erkek kız fark yapmaz ben ikisinin de poposunu yeyim ya

Tabiki farketmez canm saglikli olsn sadece onemli olan o..
amannnn canin ne cekiyosa ye dogumdan sonra verirsin cnm ins

ayyyyyyyyy coooook sevindimmmmmmm canimmmmm tebrik ederim yaaaaa Allah cok gzl bi hamilelik ve cok kolay bi dogum nasip etsinnnnnn.. 6.haftadasn demekk baya olmuss yaaaya ben cok duygulandm sanki kendi kardesm hamilymis gibi sevindim.. herkes tek tek bebek haberi veriyo.. Cok mutlu oluyorummmmmm

Canım ya, şu 8 sene de yaşadıklarımı yazsam roman olur valla. Ben hala o 8 senenin etkisindeyim. Hala etkisindeyim ki bunları yazarken gözyaşlarım akıyor... İntihar çok büyük günah biliyorum ama insan o anda aklı başından uçup gidiyor. Kesin çözüm olacak olaylara da ben cesaret edemedim (bıçak, kendini yüksekten bir yerden atma). Benim ölümüm hap içerek olmalıydı, uykudayken, hissetmeden yavaş yavaş... Olmadı, iyiki olmamış....
evet iyi ki olmamış rabbimiz seni seviyormuş ki böyle bi günah işlemene müsade etmemiş rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir

Canim ya gitmeyip kalsaydin çoktan kurtulmustun belkide.. Nekadar vaktini ayirirsan okadar çabuk yenersin.. Ben 10buçukta yendim.. Bence 12 cm gereksiz.. çogumuz 10cmde rahatlikla yeniyoruz canim.. Esine dogal sekilde yaklasmaya çalis.. Sonrasinda dene canim ona söyleme ama deneme yapmak istedigini.. (denemeden önce gizliden aparatinla çalis canm çok faydasi oluyo)

deessab hamileyim diye yazmış oda bildigim kadarıyla vaj. henüz aşmadı bende senin gibi hamile kalmıştım dedim, 8 yaşında kızım var ben 11 yıllık evliyim bu site sayesinde yeneli 2 ayı geçti. Şu an hamile degilim. sadece vaj . birşeyin girdigini beyne kabul ettirmek gerekiyor umutçum aynen balonun girişi gibi düşün biz o kısmı kasıyoruz devamı büyük bir boşluk kasmak istesekte devamında kas yok.Haydi egzersize devam et....................

Canim benim cok sagol amin insallah.. Insallah senin de bebis haberini burda okuruz canim rabbim herkese nasip etsin icindede sana.. Adet tarihine gore hesaplaniyo ama bence yanlis ya en az bir hafta dusuk yani bence 5haftalik. Cunku insan reglken hamile kalamaz kii

slm arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun aynı kaderleri paşlamak üzücü ama aynı zamanda umutlandırıcı bu illet hiç bişeye benzemiyor kimdeye de inandıramıyorsun kendimiz ve korkularımızla baş baş kalıyoruz bazen tek yol ölüm gibi geliyor ama onuda yapamıyoruz şuan o kadar çaresizim ki kışa girerken söz vermiştim kendime yencem diye başladım egzersize çok da yol katettim 12 cm kadar çıktım çok mutluydum yaklaşmıştım eşimle bi kaç kere denedik yarısına kadar alabildim bi türlü tamamını getiremedik derken süpriz yarım yamalak ilişkiyle hamile kaldım eşim beni suçladı hiç istemiyor benim isteğim sağlıklı cinsellik yaşamak diyor çocuk çok sonra olmalıydı diyor doktorda utancımdan soramıyorum egzersize devam edebilrmiyim diye yani bilmiyor vaji olduğumu çocuğa bişey olur diye korkumdan cinsel yaşamda yok 3 ay oldu 3 aydan sonra olur demiştim akşam yine tartıştık anicanız benim iş içinden çıkılmaz hal aldı yeni hamile kalanlara soruyorum egzersize başlıyim mi ne olur cvp verin

insallah canım ondan bu kelımeyı duymak cok bunalttı benı hıc beklemezdım ondan sonra telafı etmeye calıstı ama nafıleee bıkere beynıme yerlestı zaten yenersem onun ıcın yenmıycem kendım ıcın cunku oz guvenımın yerıne gelmesı gerekıyo eskısı gıbı olmak ıstıyorum korkak durmak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…