- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.321
bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlarelimi kana buladım ayyy cok guldum kendı kendıme damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm
kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı
kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı
iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn
Canim ya gitmeyip kalsaydin çoktan kurtulmustun belkide..Nekadar vaktini ayirirsan okadar çabuk yenersin.. Ben 10buçukta yendim.. Bence 12 cm gereksiz.. çogumuz 10cmde rahatlikla yeniyoruz canim.. Esine dogal sekilde yaklasmaya çalis.. Sonrasinda dene canim ona söyleme ama deneme yapmak istedigini.. (denemeden önce gizliden aparatinla çalis canm çok faydasi oluyo)
iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn
slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım
canım aparatı cekerek cıkarma bırak sen o kendılıgınden cıkar basınclı gıbı orası
tamam canm bundan sonra öyle yaparım kendiliğinden çıksın evet ya öyle bi basınç ki o içeri doğru çekiyo ben dışa doğru aparat zaten kalın içim çıkıyo resmen yaa.peki bişe sorcam p...s tede mi öyle oluyo içimiz çıkıyo gibi olurmu ondada?:18:
merhaba...çok yeni evlisin şimdiden harekete geçmen süper...parmak egzersizinde 2 parmak oldukça iyi bir aşama..2 parmakta zorlanıyor musun? p.....s hiç denedin mi?
aparatin mumdan mi? ben de en cok cikarirken huylaniodum. velhasil asil diyecegim, benim dilatör setim silikondandi. yumusak, egilip bükülen cinsten. bunun 7-5 cm cevre kalinliginda olan bile penisten sertti. penis daha kolay. kendine niye eziyet ediyorsun ki =(, deneme yapsan önce. belki 11 cm'ye ihtiyac duymayacaksin bile.
yok canım olmuyo aparatlardan daha kolay p...s.acık olcak bıraz ama oda bırak kendılıgınden cıksın dene artık zamanı gelmış anlamıycaksın bile ınşallahh
2 parmakta hafif acı oluyo ama dayanılmıycak gibi değil yeni geçtim ona.p..s i hep deniyoruz olmuyo.sığmazoraya sanki yaa
inşallah canım yaaa ben epeydir buradayım ara vermiştimm vermesem belkide yenecektim şimdiyee 2 ay kadar önceydi 9cmde zorlandım diye sinirlenmiştim attım aparatları sağa sola ağlama krizleri falan.şimdilerde tekrar başladım egzersize ama artık bırakmıcam inş. yaa en kısa zamanda denicemm
belıtın bir oglu olduuuu cookk sekerrrr bıraz erken geldı tosuncuk...bebişinle ılgılenıyor onun ıcın gelemıyordur cnm
tatildelersela haftabasinda buralarda olur, kalbim4mevsim yeni gitti, gitmeden mesaj yazmisti.
iyi geceler kızlar
slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?