- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.581
ya neden kimse bişey yazmıyo sizde böle seyler yasadınızmı basta
sağol cnm ya cvp yazabild biri sonunda ya ilk gün çok güzeldi kulak çöpü rahatlıkla oldu 1 tanesi 2 gün deliği bile göremedim ama ilk gün reglimin bittiği gündü ondan rahat olmus olabilirmi olmayıncada içimden yapmak bile gelmiyoooyenmem gerek bunu artıkkk
tatlım geçmişi okuyordum... bazen vaji gününde olmaya biliyor... onu da maruz görmek lazım.. çünkü bilinçaltında oraya girecek herşeyden korumaya çalışıyor bizi... geçen gün deneyip de bugün olmayışı normal... bazı arkadaşlar penisi aldıktan sonra bile yaşayabiliyor bunu ama bir gün geçince yapıyorlar tekrar... yani bizim nasıl moralimiz bozuk olduğunda canımız istemez vajşi de öyle bir yerde... ama şunu tavsiye ediyoru m tatlım sakın yılma... toparlan ve tekrar tekrar dene.. vaji ısrarlı oldyuğunu görünce pes edecektir
canm ilk günler hatta bikaç hafta bende deliğin yerini tutturamıyordum yanlış yerlere yönlendiriyordum olmuyodu o tek kulak çöpü bana kocaman geliyodu ama şuan 11 cmlik mumla çalışıyorum düşün yani bende sen gibiydim olmuyo diyodum daha az önce olmuştu halbuki diyodum bunlar normal gerçekten takılma ..dedğim gibi sakinleş ıkın nefes al ver zamanla egzersiz yapa yapa yerinide tutturuyosun bakmadan yapıyosun artık.sana tavsiyem ayna varsa istersen aynadan yardım alarak ittir aparatını sonra zaten zamanla öğreniyosun yerini.hafif eğimli it aparatı popoya doğru aşağa doğru tamammı canm hadi dene ve hemen haberdar et bizi bekliyorum
aykurt canm sen hangi aşamadasınn?nasıl gidiyo egzersizler
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Görüyorum ki benim 5 yıl uğraştığım bu dertten muzdarip çok arkadaş var. Ben bulunduğum şehirde çok jinekoloğa, psikoloğa psikiyatriste gittim ama çare olmadı. Ankarada Hera Kadın Sağlığı Merkezi diye bir klinik var Süleyman Eserdağ adında bir jinekolog ama vajinismus konusunda çok uzmanlaşmış. Ben orada tedavi gördüm. 2 gün sürdü ve bitti. O klinikte tedavi gören hastaların tamamı iyileşti yani sonuç %100. Ortam çok sıcak acılı iğrenç hiçbir egzersiz yok. Ben bunca zaman ertelediğime çok pişmanım evliliğim bitme noktasında siz benim yaptığım hatayı yapmayın hemen gidin tedavi olun iyileşin. Bunu çözmek herşeye iyi geliyor kendinize olan güveniniz geri geliyor en başta. Başka başka doktorlarda deneyip hüsrana uğramayın her seferinde hayal kırıklığı yaşamayın. Süleyman Eserdağı tanıdığınız için kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Vajinismus Merkezi •• Vajinismus Tedavisi ve Tedavi Yntemleri bu sayfadan ayrıntılı inceleyin Süleyman Eserdağı dilediğiniz zaman arayın mutlaka görüşecek ve size bilgi verecektir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun..
privacy tatlım okuduğum kadarıyla maaşallah 11e geçmişsin başarılarının devamını ve ayağını da sürüklemeni diliyorum... bende arkandan geleyim diyeeşinle deneme yaptınmı tatlım hiç...
sorma gitsin tatlım... zaten adı erteleme hastalığı... biz tam gaza geliyoz bu sefer dışardan mecburi ertelemeler geliyor... sanırsam bizimde işimize geliyor... tatlım kendime 10-10.5cm aparat hazırlayacaktım yapamadım hala... akşama kadar plan kuruyom tamam yapacağım diyorum... akşam bi telefon bi yere gidilecek... yok yürüyüş yapacaz yok misafirlik.. yok tarla bağ :)) şaka maka hayatın akışını bazen elinde tutamıyor insan... dün de sabahtan akşama kadar evde yoktum... bugün Rabbim nasip ederse bi aparatları hazırlayıp kaldığım 9.5cm den devam edeceğim inşaallah...
evet dedğin gibi hayat işte ama ben bıktım artık yaa herkes çola çocuğa karışıyo kuzenlerimin hepsi hamile ben onlardan önce evlendim aynıyım malesef( neyse canm hadi birlikte ilerleyelim senle ben aynı sayılırız tatlım destek olalım gaza getirelim birbirimizi belki aynı gün yeneriz ne güzel olurrrrr haziran sonuna kadar hayırlısıyla olması lazım çünkü ondan sonra evde olmucamm allahım yardım et bizeee
kızlar ben neden öyle oldum gecen gün rahatlıkla bi tane kulak çöpü oldu sonrajki gün 2 tane denedim olmadııı neden sizce
günaydın melekler nasılsınızz?
ben çok iyiyim egzersiz yapcam birazdan çünkü:)) 11 cm yapcam bugün kendime söz verdim dün yarıya kadar oldu bugün hepsi olcak inş.sonraki zamanda artık p...s denemsi yapcamm güven geldi bana:))
ya tatlim cvp yazabildi sonunda biri yazmisin.. cidden ben aliniyorum ya gorsek neden yazmayalim.. biraz daha saygili olmak gerekmezmi.. yaniliyomuyum yoksa gereksizmi aliniyorum ?sağol cnm ya cvp yazabild biri sonunda ya ilk gün çok güzeldi kulak çöpü rahatlıkla oldu 1 tanesi 2 gün deliği bile göremedim ama ilk gün reglimin bittiği gündü ondan rahat olmus olabilirmi olmayıncada içimden yapmak bile gelmiyoooyenmem gerek bunu artıkkk
sorma gitsin tatlım... zaten adı erteleme hastalığı... biz tam gaza geliyoz bu sefer dışardan mecburi ertelemeler geliyor... sanırsam bizimde işimize geliyor... tatlım kendime 10-10.5cm aparat hazırlayacaktım yapamadım hala... akşama kadar plan kuruyom tamam yapacağım diyorum... akşam bi telefon bi yere gidilecek... yok yürüyüş yapacaz yok misafirlik.. yok tarla bağ :)) şaka maka hayatın akışını bazen elinde tutamıyor insan... dün de sabahtan akşama kadar evde yoktum... bugün Rabbim nasip ederse bi aparatları hazırlayıp kaldığım 9.5cm den devam edeceğim inşaallah...
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Hazal senide listeye ekledim...
evet dedğin gibi hayat işte ama ben bıktım artık yaa herkes çola çocuğa karışıyo kuzenlerimin hepsi hamile ben onlardan önce evlendim aynıyım malesef( neyse canm hadi birlikte ilerleyelim senle ben aynı sayılırız tatlım destek olalım gaza getirelim birbirimizi belki aynı gün yeneriz ne güzel olurrrrr haziran sonuna kadar hayırlısıyla olması lazım çünkü ondan sonra evde olmucamm Allahım yardım et bizeee
Slm kizlar nasilsiniz ben tatildeyim ondan online olamiorum ama gecmisi surekli okuyorum hergun guncele gelebildim sonunda ozledim siZleri ya :) egzersizciler kolay glsn iki parmakta zorlanan arkadaslar aparat yapin onla deneyin korkmayin parmak daha zor oluyor cnku. Sessizcekimsesizce hamileymis cok sevindimmm canimm insallah sgslim kucagina alirsi. Bebisini darisi bzm basimiza insallah. Elvan kalbim4mevsim kayraozlem sela gulsevdam nilayyy ve adini suan hatirlayamadiim arkadaslarim hepinizi ozledim yaaa muhabettlerimizi ozledim valla :) hepinizi opuyorummmmm :)
inş ya sinir oldum deliği bile göremedim bugün gidince tekrar deniycem olmayınca sinir oluyorum ya bende artık düzenli bi cinsel haya istiyorummm
cik yine olmamis; yemedik.neyse kapidan kovdukca bacadan giriyor, ellesmiycem ya sabir.
ölü taklidi yapalim kizlar, belki gider.
2 parmakta uzun sure tkılan olmsmuyda ve nasıl basardınız
tatlım kulak çubuğu yerine serçe parmak denesen? Belkide çubuk sert olduğu için rahatsız oluyor olabilirsin... Hem parmakla içini hissedersin... önce biraz değişik duygyular kaplıyor insanı orayı keşfedince ama sonra içinin kocaman olduğunu farkediyorsun... Ben parmak denedikten sonra eşimin parmağıyladenemke istedik e voturdum eşim bakıyo bakıyo niye bakıyon dedim delik yok demişti ne güldük ama... Sonra ıkınım dve delik gözüktü sonra denedik ve benim için dönüm noktası oldu sanki eşimin tek parmağıyla denemek... çünkü kastığın yeri anlıyor... Yönünü anlıyor ve içerde istediği kadar hareket etsin sen bişey hissetmiyorsun o çok enteresan gelmişti bana... Kafana takma ama üzerine git gör bak nasıl olacak... Bizlerde ilk başta sizin gibiydik bunu sakın unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?