- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.781
küçükten başlasam daha iyi olucak sanırım bana birden kalın geldi 8 cm filan.. teşekkürler tekrar gülsevdam umarım güzel haberlerle dönerim buraya.. Regl olmadan biraz ilerlemek istiyorum..
Benim hala umudum var..
Ne güzel sen 10 günde süper ilerlemişsin ama kötü haber ben sadece bir tane alabiliyorum.. O zaman öncelikli hedefim 3 kulak çubuğu ve sonra küçük bir mum. Sanırım bunu hemen denemeliyim.. Parmak olayını nasıl yaparım hiç bilemiyorum ya çok zorçok değişik bir his o bence içini hissetmek.. Sen ne kadar sürede yendin peki?
canım hoşgeldin bende parmakla yapamadım o yüzden netten dilatör siparişi verdim ve hep burayı takip ettim ne zaman vazgeçtiysem kadınlar kulübünü okuyunca yeniden cesaretlendim bu siteyi okumaya başladıktan sonra 1 ay içinde yendim halbuki kitabı alalı 4 5 ay falan geçmişti e ilerleyemiyordum ve anladımki ihtiyacım olan tekşey cesaretmiş hemde küçücük bi cesaret o cesaret geldi ve vaji kabusum son buldu bende her zaman yardımcı olmaya hazırım istediğini sorabilirsin
Ben de kitap aldım canım aslında 3 ay oldu ama dediğin gibi cesaret gerekiyor ve de destek o yüzden buradayım şu an. dilatör hep aklımdaydı ama çekiniyorum almaya.. netten alsam diyorum ama çalıştığım için kargo kimlerin eline geçer bilemiyorum. 'Ama' lar çok bende gördüğün gibi :).. Bahanelerden kurtulup ertelemekten vazgeçip ben de kurtulucam inşallah.. Teşekkür ederim desteğin için yanımda olduğunu bile güzel.. Yalnız olmamak ne güzel.. Sorularım oluncada muhakkak rahatsız ederim.. Teşekkürler şimdiden :)
canım bıranda 8 cm cık demıyorum zatı sadece asamaları anlatmaya calıstım
1 ayda yendım ama ben tam egsersıze basladıgım donem yatılı mısafır geldı 2 hafta ara verdım
ve enfazla 10 kere egsersız yaptım
ılk gun kulak copu sonra tek tek serce ısaret parmagı derken ıkı parmak denedım
sonrakı gunlerde mumları aldım aparat ysptım her gun 1 cm yukarsını hedef belırledım
hem oturur sekılde hem yatay sekılde egsersız yaptım
aparatı alırken once ıkın derın nefes al zorlandıgın yerde sakın gerı kacma dur beklet alıs sonra devam et
bu cok onemlı canım boyle boyle yenıceksın ınsallah ..
edıt : 10 gunde yendım ama 2 3 yıl burayı gızlı gızlı okudum panık atagım var krızler gecırdım sonunda esımın canına tak edınce
burda solugu alıp yardım ıstedım bır baslayıncada rabbıme sukur hızlıca basardım ..
Canım anlattıkça rahatlarsın, burda dua listemiz var, ona ekliyorum seni. lütfen bir iki şey yazıp kaçma, seninle başlayalım ve bu problemi çözelim. Ramazandan önce seni de gelin çıkaralımhoşbuldum canım inşallah dediğin gibi olur yenerim sizler gibi ve böyle bir problemi olan herkes bir an önce atlatır inşallah. çünkü insanın yaşamında herşeyi etkiliyor. çok iyi bir mesleğim var ama çalışmaya bile güvenim yok düğünden önce ayrılmıştım hala evdeyim. çoukluğumdakiler sadece anlattıklarından ibaret değildi.. hep bi güvensizlik oluştu. kendi evimde bile rahatça uyuyamadım hafta 3 günü rahat uyuyorsam 4 günü korkuyla bağırarak uyanıyrdm birde niye bağırıyrsn koskoca kızsın diye azar işitiyrdm. bu yüzden çok sevmeme evlat olarak hep en iyi şekilde davranmama rağmen anneme karşıda içimden atamadığım büyük bir öfkem var.. şimdi benim balıklarım var biri bi yerlere saklansa kayanın altından çıkmasa bi sıkıntısı mı var steremi girdiler diye endişelenip çözümler arıyrm...
içim çok dolu burda bunları yazmamda doğrumu bilmiyrm. sonuçta konu vajinusmus ama benim rahatsızlığımın altında yatan problemeler farklı. yazdıklarımla sıkıyorsam herkesten özür dilerim..
canım bende yeni baslıyorum birbirimize destek cıkıp kurtulalaım su seyden
Canım anlattıkça rahatlarsın, burda dua listemiz var, ona ekliyorum seni. lütfen bir iki şey yazıp kaçma, seninle başlayalım ve bu problemi çözelim. Ramazandan önce seni de gelin çıkaralım.
Canım anlattıkça rahatlarsın, burda dua listemiz var, ona ekliyorum seni. lütfen bir iki şey yazıp kaçma, seninle başlayalım ve bu problemi çözelim. Ramazandan önce seni de gelin çıkaralım.
burası harika bir yermiş gerçekten.. O kadar rahatladım ki bugün.. 10 gün çok kısa bir süre süper ne diyeyim darısı başıma.. tavsiyelerini yazıyorum aklıma canım.. ben de başarıcam inşallah..
sunisup sende öyle ayrılma ve verilen egzersizleri düzenli yap, topicte gönüllü yardımcı olmaya çalışan çok arkadaş var, kolay gelsin şimdiden.
evet canım o gelin oldu, buraya uğramaz olduçilekli puding turkuaza gelin yazmıssın o yendimi en son geri bastan baslamıstı konusamıyorum 2 gündür kendisiyle
Başarıcaz inşallah canım.. bence hergün gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi bu şekilde bir kontrol mekanizması oluşturmuş oluruz. Sen ne kadarlık evlisin?
İşte böyle canım :130:
evet canım o gelin oldu, buraya uğramaz oldu.
Ben de kitap aldım canım aslında 3 ay oldu ama dediğin gibi cesaret gerekiyor ve de destek o yüzden buradayım şu an. dilatör hep aklımdaydı ama çekiniyorum almaya.. netten alsam diyorum ama çalıştığım için kargo kimlerin eline geçer bilemiyorum. 'Ama' lar çok bende gördüğün gibi :).. Bahanelerden kurtulup ertelemekten vazgeçip ben de kurtulucam inşallah.. Teşekkür ederim desteğin için yanımda olduğunu bile güzel.. Yalnız olmamak ne güzel.. Sorularım oluncada muhakkak rahatsız ederim.. Teşekkürler şimdiden :)
Buradayım inşallah teşekkürler herkese
canım dilatör alamıyorsan arkadaşlar anlatmış aparat hazırlayabilirsin yani en bilsydim boşuna 100 tl vermezdim kendim yapardım ama neyse sonuç olarak oda iş görüyo bunlarda :)rahatsız deil memnun olurum aynı aşamalardan geçtik bizde şimdi sen benim geçmişimdeki bensin oyüzden bu kadar iyi anlamam seni ve burdaki arkadaşlarında aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?