- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.781
canım bende yeni baslıyorum birbirimize destek cıkıp kurtulalaım su seyden
Canım anlattıkça rahatlarsın, burda dua listemiz var, ona ekliyorum seni. lütfen bir iki şey yazıp kaçma, seninle başlayalım ve bu problemi çözelim. Ramazandan önce seni de gelin çıkaralım.
burası harika bir yermiş gerçekten.. O kadar rahatladım ki bugün.. 10 gün çok kısa bir süre süper ne diyeyim darısı başıma.. tavsiyelerini yazıyorum aklıma canım.. ben de başarıcam inşallah..
sunisup sende öyle ayrılma ve verilen egzersizleri düzenli yap, topicte gönüllü yardımcı olmaya çalışan çok arkadaş var, kolay gelsin şimdiden.
evet canım o gelin oldu, buraya uğramaz olduçilekli puding turkuaza gelin yazmıssın o yendimi en son geri bastan baslamıstı konusamıyorum 2 gündür kendisiyle
Başarıcaz inşallah canım.. bence hergün gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi bu şekilde bir kontrol mekanizması oluşturmuş oluruz. Sen ne kadarlık evlisin?
İşte böyle canım :130:
evet canım o gelin oldu, buraya uğramaz oldu.
Ben de kitap aldım canım aslında 3 ay oldu ama dediğin gibi cesaret gerekiyor ve de destek o yüzden buradayım şu an. dilatör hep aklımdaydı ama çekiniyorum almaya.. netten alsam diyorum ama çalıştığım için kargo kimlerin eline geçer bilemiyorum. 'Ama' lar çok bende gördüğün gibi :).. Bahanelerden kurtulup ertelemekten vazgeçip ben de kurtulucam inşallah.. Teşekkür ederim desteğin için yanımda olduğunu bile güzel.. Yalnız olmamak ne güzel.. Sorularım oluncada muhakkak rahatsız ederim.. Teşekkürler şimdiden :)
Buradayım inşallah teşekkürler herkese
canım dilatör alamıyorsan arkadaşlar anlatmış aparat hazırlayabilirsin yani en bilsydim boşuna 100 tl vermezdim kendim yapardım ama neyse sonuç olarak oda iş görüyo bunlarda :)rahatsız deil memnun olurum aynı aşamalardan geçtik bizde şimdi sen benim geçmişimdeki bensin oyüzden bu kadar iyi anlamam seni ve burdaki arkadaşlarında aynı şekilde
bencede ben 2.5 sne oldu
Buradayım dedim ama an itibariyle regl oluğumu öğrendim. Bu bi hafta ara demek ve motivasyon açısından başa dönmek demek.. İsyan etmemek lazım ama neyse..
gecmiş olsun cnm neyse bitince baslarsın artık belki o zamana ben yenmiş olurum inş san destek cıkarım :):):):)sıkma canını
Regl oldum canım yaneyse bu arada güzel güzel aparatlar hazırlayayım kendime di mi.. Güzel haberlerle tekrar konuşuruz inşallah muhakkak burda olucam bir hafta sonra..
yeni arkadaslar, hosgeldiniz.
Elimizde bosta 2 tane 4lü dilatör seti var, dileyene gönderelim. Isiniz bitince siz de baskalarina gönderirsiniz ya da bize geri yollarsiniz.
Eski bi vajinismuslu olarak selam vermek istedim kızlar. Vajinismuslunun halinden vajinismusu yaşamayan asla anlamaz, çok zor, hepinize sabır ve çaba diliyorum.
canım aynısı bende de var ya korku iç skıntısı fena haldeym anlayacağın. çok daralıyorum ben.. canım bu arada senn son adet tarihin neydi? bir de keseyi gördünmü tahlil de yapılmadı bana. senin doktorun yaptımı tahlilleri.. kova burcu hiç tanıdık yok canım aileye bir de kova eklensin bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?