Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım anlattıkça rahatlarsın, burda dua listemiz var, ona ekliyorum seni. lütfen bir iki şey yazıp kaçma, seninle başlayalım ve bu problemi çözelim. Ramazandan önce seni de gelin çıkaralım .

çilekli puding turkuaza gelin yazmıssın o yendimi en son geri bastan baslamıstı konusamıyorum 2 gündür kendisiyle

sunisup sende öyle ayrılma ve verilen egzersizleri düzenli yap, topicte gönüllü yardımcı olmaya çalışan çok arkadaş var, kolay gelsin şimdiden.

canım dilatör alamıyorsan arkadaşlar anlatmış aparat hazırlayabilirsin yani en bilsydim boşuna 100 tl vermezdim kendim yapardım ama neyse sonuç olarak oda iş görüyo bunlarda :)rahatsız deil memnun olurum aynı aşamalardan geçtik bizde şimdi sen benim geçmişimdeki bensin oyüzden bu kadar iyi anlamam seni ve burdaki arkadaşlarında aynı şekilde

Regl oldum canım ya neyse bu arada güzel güzel aparatlar hazırlayayım kendime di mi.. Güzel haberlerle tekrar konuşuruz inşallah muhakkak burda olucam bir hafta sonra..

Eski bi vajinismuslu olarak selam vermek istedim kızlar. Vajinismuslunun halinden vajinismusu yaşamayan asla anlamaz, çok zor, hepinize sabır ve çaba diliyorum.

merhaba canım kaç zamandır eski arkadaşlardan göremiyordum konuşmak isterdim ama sayfam açık değildi iyisindir inşallah

Canım, son adet tarihim 18 Mayıs idi. Benim gebeliğim ilk kan tahlilinden belli oldu. Sonra ultrasona girdim keseyi gördü doktor. Ultrasonda bir yeri işaretleyerek gösterdi, sonra da yavrumun ilk fotoğrafını verdi...Tahlil sadece gebelik olup olmadığına dair oldu. Diğerleri sanırım 2 Temmuzda....

Kovalar zekilikleriyle ünlü :) :) :) YANİ ÖYLE DERLER...Hatta bir ünlü çift(ismini hatırlamıyorum) çocukları sırf kova burcu olsun diye ona göre ayarlamışlar veya ona göre sezeryanla aldırmışlar tam hatırlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…