Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allah ım kabul etsin inşallah bende alışma sürecindyim hatta başamı dönüyorum diye korkmaya başladım canım çok acıyor hala kasıyorum ve hala kontol bende olsun istiyorum ayrıca jelsiz asla yapamıyorum allah ım yardım et düzelsin herşey canımın acıması başka sebeplerden mi acaba diye düşünüyorum mesela iltihap gibi falan

kızlar benıo unuttunuzzzzzzzzzzzzzz .:)benıde rahat bı dogum ısteyenler lıstesıne ekleyın lutfen :)askolsun sıze.

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, hayalsen.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

alışma sürecinde olanlar içinde dua ihtiyacı olduğunu hissettim , bu listeler çok uzayacak ama olsun, herkesin duaya ihtiyacı var .

eklendi canımm...

Kızlar günaydın olmuyo olmuyoı dedim dün serce parmak kalınlıgında aparat hazırladım rahatlıkla oldu bugün daha kalını yapıp deniycem inş bende kurtulanlar kervanına katılcaammmm

canım aynen bende öleydim her yeni aşamada zorlanırdm ama denemekten vazgeçmedim ve yendm sende yeneceksn inşallah

alisma sureci icinde olanlari eklemen cok iyi oldu valla tskr edyrm tatlm

canım ben o dördüncü listeyi ismi geçmeyip diğer kategorilere girmeyenler için yaptım, yoksa herkes alışsın diye dua ediyoruz.
benim kasılmalarım devam ediyor. Acele etmiyorum yavaş yavaş alışıcam diye. Dün uzun bir aradan (10 gün) sonra yaptık, o kadar korktum ki yapamam diye, hatta burda arkadaşlara gaz veriyordum ama kendi kendime sözüm geçmiyordu , ama ertelemedim yine, üzerine gittim , çok şükür oldu. Ara verince insanın kendine güveni gidiyor .
Çok hassas bir dönem alışma süreci, privacy e yazdıklarımı oku canım, sanki sizde de aynı sorunlar var gibi. Yani sert... değilde eşin senin yaklaşımından rahatsız gibi.
Birde o kadar canının acıması normal değil sanki, bir an önce randevu al, zaten aynı gün vermiyorlar, bekletiyorlar bir süre. Baktır canım için rahat etsin .

canım aynen bende öleydim her yeni aşamada zorlanırdm ama denemekten vazgeçmedim ve yendm sende yeneceksn inşallah

aynen öyle gecen hafta sadece bir kulak çöpü oldu dahada olmadı dün dedim yaptım yapıcam baska caresi yok bir kulak çöpü ama baya kalın yaptım serce parmak lalınlıgında cok rahat oldu inş devamıda gelecek

gelir gelir hiç merak etme yeterki istekli ol bak ne anlatıcam ben egzersiz yaptığım bi gece yeni bi boyuta geçmiştim ve korkudan tansiyonum düştü eşimde yanımdaydı bi acayip oldum dünya dönmüyordu sanki herşey durmuştu eşim hemen kalktı ne oldu sana yüzün bembeyaz oldu dedi ve beni yatırdı halbuki gereksiz bi korku ve aradan 5 dk geçmedi hemen yine sarıldım egzersize bugün bunu tamamlıcam dedim ve tamamladım yani bu durumda bile vazgeçmedim sende vazgeçme başarmak için :)

hımm tamam o zaman hepimiz alışırız inşallah bu arad evet bencede normal deil yine eşimi ittiriyorum ama o artık önceki gibi bırakmıyo ben ittirdikçe o geliyo artık yendin yapabilirsin diyo acıyo deyincede acımıyo sen kasıyosun diye halbuki olabildiğince ıkınıyorum yine acıyo başka bişey var bencede ama inşallah mühim bişey deildir

Kızlar günaydın olmuyo olmuyoı dedim dün serce parmak kalınlıgında aparat hazırladım rahatlıkla oldu bugün daha kalını yapıp deniycem inş bende kurtulanlar kervanına katılcaammmm

ins canim azimle devam et cok kisa surede kurtl
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler yazmışsınız destekleriniz çok güzel birbirinize
hosgeldn aramiza vajinusmusmusn? ins dglsndr

canim gecici bi donem o bende oyle olmstm bi ara snra silkelenp napyiyosu ya aci olmadgni gordun kac kez yaptn neyden kaciyosun ilk yendgm gece girdigni hissetmeyip defalarca oldumu diye baktgm seydenmi korkuyosun dye snra denedim oldu kotu seyler getirme aklna jinekologa gtmemismiydin genel kontrol icn. icin rahat etmicekse git baktir cnm

hahaha ama bak vazgecmedin yednin işte ama bn dün yaparken az midem bulandı neden oldu anlamadım yapıyodum ne güzelmidem bulanınca bıraktım normalde öle olmuyodu

hahaha ama bak vazgecmedin yednin işte ama bn dün yaparken az midem bulandı neden oldu anlamadım yapıyodum ne güzelmidem bulanınca bıraktım normalde öle olmuyodu
canım bir çok arkadaşta baş dönmesi, mide bulantısı, tansiyon düşmesi oldu.
Kolay değil, biliçaltının ördüğü duvarları yıkıyorsun. Sabır ve inatla devam etmeli...

Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam

nasılsınız kızlar canlar yaa gremıorum evim dolu her yaz olduğu gbı ama okuyorum cıleklı snowflaken okudum çok doğru teşhisler orayı korudumun farkındayım kızlar ama bilinçli deıl ınanın çilekli balık olayı süperdi gercekten ancak bu kadar iyi anlatılır bi vajılıyle vajısız kadının halı o camı kırıp seni kovalamaya az kaldı inş inş inş beynime işliyorum sözlerinizi inş lah olucak aaa buarada egzersız yapmaya calısıyorum elımden geldıgı kadarıyla senaaay canım aldım aldım cok saol coook kücükten baslıomuş güzelmiş evet işime yarıcak umarım en azından içimi hissetmicem cooooooooook saolasın bdeee aykurt pusu sizlerıde okuyorum millet otururken ben okuyom gızlı gızlı ama mazallah görürler falan da az kaldı kızlar allah yardımcınız olsun hazal sende iyi basladın masallah devamı sorunsuz gelır ıns lah bı yere zıyarete gttıler gelırler sımdı bı bakım kızlara dedım elvan hastasın galıba cnm gecmıs olsun oceans canım sanada gecmıs olsun bıtmıs gıtmıs cok özlüyorum sizi ayyyy

Ayyy canım inan ki mutlulugunu paylaşıyorum. Çoookk sevindim adına. Darısı diğer kızların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…