- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.081
Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam
canım bir çok arkadaşta baş dönmesi, mide bulantısı, tansiyon düşmesi oldu.
Kolay değil, biliçaltının ördüğü duvarları yıkıyorsun. Sabır ve inatla devam etmeli...
Ayyy canım inan ki mutlulugunu paylaşıyorum. Çoookk sevindim adına. Darısı diğer kızların başına
Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ins canim azimle devam et cok kisa surede kurtl
hosgeldn aramiza vajinusmusmusn? ins dglsndr
canim gecici bi donem o bende oyle olmstm bi ara snra silkelenp napyiyosu ya aci olmadgni gordun kac kez yaptn neyden kaciyosun ilk yendgm gece girdigni hissetmeyip defalarca oldumu diye baktgm seydenmi korkuyosun dye snra denedim oldu kotu seyler getirme aklna jinekologa gtmemismiydin genel kontrol icn. icin rahat etmicekse git baktir cnm
nasılsınız kızlar canlar yaa gremıorum evim dolu her yaz olduğu gbı ama okuyorum cıleklı snowflaken okudum çok doğru teşhisler orayı korudumun farkındayım kızlar ama bilinçli deıl ınanın çilekli balık olayı süperdi gercekten ancak bu kadar iyi anlatılır bi vajılıyle vajısız kadının halıo camı kırıp seni kovalamaya az kaldı inş inş inş beynime işliyorum sözlerinizi inş lah olucak aaa buarada egzersız yapmaya calısıyorum elımden geldıgı kadarıyla senaaay canım aldım aldım cok saol coook kücükten baslıomuş güzelmiş evet işime yarıcak umarım en azından içimi hissetmicem cooooooooook saolasın bdeee aykurt pusu sizlerıde okuyorum millet otururken ben okuyom gızlı gızlı ama mazallah görürler falan da az kaldı kızlar allah yardımcınız olsun hazal sende iyi basladın masallah devamı sorunsuz gelır ıns lah bı yere zıyarete gttıler gelırler sımdı bı bakım kızlara dedım elvan hastasın galıba cnm gecmıs olsun oceans canım sanada gecmıs olsun bıtmıs gıtmıs cok özlüyorum sizi ayyyy
hosgeldn aramiza vajinusmusmusn? ins dglsndr
ilk başlarda öyle olduğumu düşünüyordum ama şuanda öyle bir sıkıntım yok
nasılsınız kızlar canlar yaa gremıorum evim dolu her yaz olduğu gbı ama okuyorum cıleklı snowflaken okudum çok doğru teşhisler orayı korudumun farkındayım kızlar ama bilinçli deıl ınanın çilekli balık olayı süperdi gercekten ancak bu kadar iyi anlatılır bi vajılıyle vajısız kadının halıo camı kırıp seni kovalamaya az kaldı inş inş inş beynime işliyorum sözlerinizi inş lah olucak aaa buarada egzersız yapmaya calısıyorum elımden geldıgı kadarıyla senaaay canım aldım aldım cok saol coook kücükten baslıomuş güzelmiş evet işime yarıcak umarım en azından içimi hissetmicem cooooooooook saolasın bdeee aykurt pusu sizlerıde okuyorum millet otururken ben okuyom gızlı gızlı ama mazallah görürler falan da az kaldı kızlar allah yardımcınız olsun hazal sende iyi basladın masallah devamı sorunsuz gelır ıns lah bı yere zıyarete gttıler gelırler sımdı bı bakım kızlara dedım elvan hastasın galıba cnm gecmıs olsun oceans canım sanada gecmıs olsun bıtmıs gıtmıs cok özlüyorum sizi ayyyy
huzurr nasılsın?canım neden 10 gün sonra başlayacağım dedin? bi yere mi gideceksin?
sükür :) sevindim
teşekkürler:)))) benim sorunum vaji değil orgazm olamama
ayyyy nedir bu kadınların sorunu yaaaa dert hiç bitmiyo anacıgımmm :)
evet derdimiz çok :))
derdi veren dermanıda veriyo cnm hayırlısıyla herseyin dermanı var artık ölümden baska sıkmaya değmez canımı rabbim yaradan hep iyilerin yanında o da görüyo bizim ne kadar ugrastıgımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?