Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ))

Hepinize teşekkür ederim darısı tüm egzersizcilerin başına :) Yarın tatil için yola çıkıcaz bi sürü işim var ama forumdan çıkmam istemiyorum o kadar anlatacak şeyim var ki :)) Yılların birikimi heralde ama şunu söyleyim her yenen acı yok hiç hissetmedim diyodu ya ben biz korkmayalım diye öyle diyolar sanıyodum ama gerçekten cnm acımadı daha doğrusu ilk denememizde biraz acı oldu çünkü ben egzersiz fln yapmadım sonra beni lerletmeye çallışırken yanlışlıkla çıkardım pen.si ama sonra bi daha denedik her ikisinde de ben üstteydim bu sefer kesinlikle acı hissetmedim . Ve şunu da söylemeliyim ki kendini kasmak pen.s içeri girmesin diye kaçmak daha zor ve yorucuymuş inanın normal bir cinsel ilişki vajili olmakdan çok daha kolaymış .Yani demem o ki kesinlikle gözünüzde büyütmeyin kızlar tek ihtiyacımız sakin olmak ve bir de başlangıç için bir miktar kayganlaştırıcı :)Allah hepimizin yardımcısı olsun ve artık bana da ve tabi tüm isteyenlere bi bebek sahibi olmayı nasip etsin

darısı bizlerin basına inş bizde yenip burdan yazıcaz

CANIM ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM. Forumda yeniydin, dün bir bugün iki, hemen yendin, maşallah . Hele tatilden önce olmasına daha çok sevindim, güzel bir balayı yaşarsınız .
DArısı diğer kızların başına.
Kaç gündür gelin çıkmıyordu, hatta bu sabah yazacaktım ne oluyor bize, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz, neden gelin çıkmıyor, üzülüyorum yazacaktım, sonra kimsenin motivasyonunu kırmayayım, moraller bozulmasın dedim.
Ayağını sürürsün inşallah, diğer arkadaşlarda patır patır ikinci listeye düşerler .
Halay zamanı.....

:118::118::118::118::118::118::118:

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ))

eee sende yenmişsin .

Bir günde iki gelinnnnnn :123::123:

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

alışma sürecinde olanlar içinde dua ihtiyacı olduğunu hissettim , bu listeler çok uzayacak ama olsun, herkesin duaya ihtiyacı var .

KIZLARRRRRRRRRRRRRR, çok sevindim TEBRİK EDİYORUM İKİNİZİ DE, BAŞARI HİKAYELERİNİZİ EN KISA ZAMANDA YAZMANIZ DİLEĞİYLE...

:118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:

tebrikler =)) oh sonunda gelin cikti :123:
kabusun bitti =) güzel bir balayi diliyorum. cok cok tebrikler.

aaa bir gelin daha
yav büyük harflerle BASARDIM yazman lazim hiiiiiiiiiiii cok sevindim. tebrikler. tamamen kurtulmussun, hehe alisman kalmis =)

ya bizim insanlarımız cok tuhaf gözümü korkuttular bayıldım ayıldım falan filan. varsa öyle bişi söyleme de ben göreyim 1 aya kendşmi yiyip bitircem sinir oluyorum valla.sennki nasıldı gerçekten söyle ama korktum korkacağım kadar nasıl bişi bu hsg ? :) bu arada 25 olcam bi kaç aya.

kaç tane kaldı tatlım var mı eksik ?

saol tatlım. sen de bir an evvel dön artık biz de seni özledik

şu an operasyondan sonra ara ara kanamam oluyor bu durumda okunur mu yoksa özür mü sayılır bilmiyorum ama bunu bir öğrenip yazarım sana yardımcı olmak isterim canım çok iyi düşünmüşünüz Allah razı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…