Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ))

aaa bir gelin daha
yav büyük harflerle BASARDIM yazman lazim hiiiiiiiiiiii cok sevindim. tebrikler. tamamen kurtulmussun, hehe alisman kalmis =)

ya bizim insanlarımız cok tuhaf gözümü korkuttular bayıldım ayıldım falan filan. varsa öyle bişi söyleme de ben göreyim 1 aya kendşmi yiyip bitircem sinir oluyorum valla.sennki nasıldı gerçekten söyle ama korktum korkacağım kadar nasıl bişi bu hsg ? :) bu arada 25 olcam bi kaç aya.

kaç tane kaldı tatlım var mı eksik ?

saol tatlım. sen de bir an evvel dön artık biz de seni özledik

şu an operasyondan sonra ara ara kanamam oluyor bu durumda okunur mu yoksa özür mü sayılır bilmiyorum ama bunu bir öğrenip yazarım sana yardımcı olmak isterim canım çok iyi düşünmüşünüz Allah razı olsn

teşekkürler:)))) benim sorunum vaji değil orgazm olamama

Harbiden ne dertliyiz yahu Canim zamanla ögrenilebilen birseymis.. Bende yasiyorum bu sorunu burdaki biçok insan gibi.. Internette buna dair yazilar okudum.. Sende arastirabilirsin nasil ögrenebilinecegi yaziyo.. Ben denedim aslinda ise yariyor gibi :26:

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ))

Shummir?????? Soktamisin yavrum Yenmisin iste nasil bukadar sakin olabiliyosun :121::121::122::122::118::118::119::119:
Süper yaaaa bir günde 2 gelin YOKMU ARTTIRANNN
Tebrik ediyorum tatlim hepsini almissin, artik fazla ara vermeden sürekli dene, alis canimm

Canim ya çok duygulandim gerçekten burda kalip bukadar emek sarfetmen, bukadr iyi niyetli, düsünceli, destekçi olman gerçekten müthis..Allah herseyi gönlüne göre versin iyiki varsiniz ya kocaman opyrmm

haaahaaayytt aynen öyle bak verdiğin iki örneği de yaşadım senn ki küçükkenmiş ben 5 sene önce ünvdeyken kulağımı deldircem giittik arkadaşımla o deldirdi ama ben korkuyorum benden sonra gelenler de deldirdi kimse kalmayınca geçtim adamın yanına adam kulağımı tutacak ben çekiliyorum bayağı uğraştırdım sonunda adam güldü birden tuttu oynatırsan acır dedi ve deldirdim hiç ama hiç acımadı hiç bi şey hissetmedm vajiyi yendiğimde de hiçbişey hissetmedm acımadıkiiii :) çok güzel bi benzetmeydi ya çok güldümmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…