- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.141
canım ertlersen kronikleşir sorun ve bizim gibi olursun, sakın eşim anlayışlı deme, o da buna zemin hazırlar.arkadaşlar çok teşekkür ederim rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, dediğiniz gibi buraları fazla okumıycam, ama sadece bana yazılanları fırsat buldukça okuycam :):):)
yok cnm ben sadece başını almıştım.11 cm çalışıyorum şuan
selam kızlar,nasılsınız,ben egzersiz yapıyorum artık 5 dk sürüyor,sıkılıyorum artık level atlamak istiyoruum yaaaa.......
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm
Slm canimmm level atlamak senin elinde canim atlaaa atlaaaaa atlaaaaabelkiii hiç umaddiign bi anda yenersinnnnn
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm
canım atlayacağamda koca yok evde :))))) cumartesi gelecek.aslında yokluğu iyi oldu,egzersizi yapınca güven geliyor,deniyoruz olmayınca modum düşüyrdu,doktora giden arkadaşlarda yazıyolardı egzersiz bitmeden deneme yasak diye,benim ki mecburen yasak oldu,iyide oldu.şimdi hergün egzersiz yapıp çok kolay ve acısız oldukça,beynim iyice kabulleniyor.en son denemede yarısına kadar olmuştu,inşalllah bu sefer yeneceem.level atlayacağam, level 1 vajiyi yenmek ,level 2 alışmak,level 3 zevk almak,level 4 hamile kalmak,level 5 sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak :))))))))))
süpersin!! Ben 2. leveldeyim ya 2. level çok uzun sürüyomus hea gerçi level 2yle 3 ayni gibi geldi onlari birlestirelim ne dersin?
Level 1; Vajinusmusu yenmek
Level 2; Alismak + Zevk almayi ögrenmek
Level 3; Hamis kalmakk
Level 4; Saglikla dogurmak
Level 5; Tekrar düzenli iliski
Level 6; Tekrar bebis dogurmak
Canim dogruya unutmusum esinin gittigini.. Sen hazirsin valla cümlelerinden cesaret fiskiriyooo... Esin gelsin yeneceginden çok umutluyummmmmmmm bennnn ins ins ins ins ins
senın o tatlı dilini yerım ben yaa sayende güldüm :)
Kızlar bir doğum g. mumunun tamamını aldım:)))Sonra da bir mumdur,iki mumdur...türküsünü söylemeye başladım:)Yarın beyaz muma geçsem olur mu?Hani şu kalın olan mum.Vajına için oda gibi diyen bir arkadaş vardı.Haklıymış,ben aldıkça mum gidiyor.İnşallah kolay olur.
bir mumdur, iki mumdurKızlar bir doğum g. mumunun tamamını aldım:)))Sonra da bir mumdur,iki mumdur...türküsünü söylemeye başladım:)Yarın beyaz muma geçsem olur mu?Hani şu kalın olan mum.Vajına için oda gibi diyen bir arkadaş vardı.Haklıymış,ben aldıkça mum gidiyor.İnşallah kolay olur.
çok iyi ya, sadece dua et bundan sonra, serteşme problemi falan yaşamazsınız inşallah, eşine hiç biirşey söyleme, hem süpriz olur, hemde onun psiklojisi bozulmaz.canım atlayacağamda koca yok evde :))))) cumartesi gelecek.aslında yokluğu iyi oldu,egzersizi yapınca güven geliyor,deniyoruz olmayınca modum düşüyrdu,doktora giden arkadaşlarda yazıyolardı egzersiz bitmeden deneme yasak diye,benim ki mecburen yasak oldu,iyide oldu.şimdi hergün egzersiz yapıp çok kolay ve acısız oldukça,beynim iyice kabulleniyor.en son denemede yarısına kadar olmuştu,inşalllah bu sefer yeneceem.level atlayacağam, level 1 vajiyi yenmek ,level 2 alışmak,level 3 zevk almak,level 4 hamile kalmak,level 5 sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak :))))))))))
selam kızlar,nasılsınız,ben egzersiz yapıyorum artık 5 dk sürüyor,sıkılıyorum artık level atlamak istiyoruum yaaaa.......
Kızlar bir doğum g. mumunun tamamını aldım:)))Sonra da bir mumdur,iki mumdur...türküsünü söylemeye başladım:)Yarın beyaz muma geçsem olur mu?Hani şu kalın olan mum.Vajına için oda gibi diyen bir arkadaş vardı.Haklıymış,ben aldıkça mum gidiyor.İnşallah kolay olur.
çok utandim ya.. Sagol melegimm Allah yüzünden eksik etmesin gülückleri.. Nasilsin canim hersey yolundadir ins
canım önemli olan kafada bitirmek, sonrası çorap söküğü gibi geliyorofffffff beklemek çok sıkıcıııııııı:95:
ay nıye utanıcaksın altın kalplı arkadasım
ah son mısafırlerıde sutlayıp yaz temızlıgımı yaptıktan sonra benden mutlusu olmıcak :)
ıyıyım canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?