Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sende sınav mağdurlarındansın:) bende senin gibi yapsam mı sınav sonuna mı bıraksam diye düşünüyordum sonra dedim ki bu da beynimin oyunu yine ertelemem için üzerimde baskı kuruyor, o yüzden yenilmeyeceğim ona derken 5 hazirandan kurtuldum... bak gerçekten hiç birşey engel değil..bende sınava hazırlanıyorum ama şöyle düşün günün 12 saati ders mi çalışıyoruz? tabi ki hayır...o yüzden erteleme günde yarım saatini mutlaka ayır..hem sınava çalış hemde egzersizini aksatma:)çok şey mi istiyorum?

arkadaşlar, 4 günlük evliyim, vajinismusmuyum yoksa değilmiyim anlamadım ,bana yardımcı olurmusunuz,
sanırım p... i yarısına kadar alabildim, parmağının tamamını alabiliyorum
kasılıyorum hissediyorum, canım yanıyor çok,
denemeye korkuyorum
illa doktora gitmem gerekiyormudur yoksa kendi kendimize halledebilecek durumdamıyızdır bilemiyorum
daha 4 gün olduğu için de fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
bir de eşimin parmağı sonunua kadar girdiği halde benden hiç kan gelmedi neden olabilir
önerileriniz neler, şimdiden teşekkür ederim

bu aşamada bırakırsan vaj... olursun, devam edersen kurtulursun canım. Çünkü bilinçaltı ertelemeyi öğrenir. Devam et mutlaka denemelere, henüz parmak denemek için erken p...s dene, rahat ol, nefes al ver yeterli canım.

Canim zar esnek bi yapiya sahiptir.. Erkek birden yapinca ve zorlayinca gelebilir kirmizi.. Illede kirmizi gelecek diye bisey yok.. Kadin rahat olunca kendini kasmadikça erkekte sert davranmadikça genelde kirmizi olmuyor..

4 günlük evliyim fazla umursamiyorum demissin, hersey böyle basliyo canim ertlemekle dahada yokusa sürersin..

Vajinusmusmuyum sorusuna gelince degilsin.. Yarisini almissin.. Kendini kastigin için büyük ithimalle canin yaniyodur.. Benim sana önerim rahatlaman için bi jinekologa gidip genel bi muayene olman fizyolojik bi sorun varmi yokmu diye baktirman.. yoksa kasiyosundur..

Buralari okumamani tavsiye ederim.. Birde kayganlastirici kullanirsan ilk etapta isini kolaylastirir canim.. Eger fiziksel bi sorun yoksa ozaman kayganlastiriciyla deneyin, degisik pozisyonlarda, ve en önemlisi burnundan derin nefes al, verirken nefesini ikin o arada p..s girdirin (öncesinde sicak bi dus iyi gelebilir, gevsersin, rahat ol gerçekten bu seni avutmak için degil bi sinek isirigi kadar bile aci yok).. Allah yardimcin olsun..

arkadaşlar çok teşekkür ederim rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, dediğiniz gibi buraları fazla okumıycam, ama sadece bana yazılanları fırsat buldukça okuycam :):):)
canım ertlersen kronikleşir sorun ve bizim gibi olursun, sakın eşim anlayışlı deme, o da buna zemin hazırlar.

Son düzenleme:
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm

Wuuhu süpersin canim.. Tabiki yenceksinnnnn Allahin izniyle canimmmmmmmmmmmm 20 dkk çok az ama :26: biraz daha fazla vakit ayirmaya çalis daha çabuk kurtul canim ya

Slm canimmm level atlamak senin elinde canim atlaaa atlaaaaa atlaaaaa belkiii hiç umaddiign bi anda yenersinnnnn

canım atlayacağamda koca yok evde :))))) cumartesi gelecek.aslında yokluğu iyi oldu,egzersizi yapınca güven geliyor,deniyoruz olmayınca modum düşüyrdu,doktora giden arkadaşlarda yazıyolardı egzersiz bitmeden deneme yasak diye,benim ki mecburen yasak oldu,iyide oldu.şimdi hergün egzersiz yapıp çok kolay ve acısız oldukça,beynim iyice kabulleniyor.en son denemede yarısına kadar olmuştu,inşalllah bu sefer yeneceem.level atlayacağam, level 1 vajiyi yenmek ,level 2 alışmak,level 3 zevk almak,level 4 hamile kalmak,level 5 sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak :))))))))))

harikasın...sanırım fazla sende yeneceksin... çok rahat olduysa şimdi biraz daha kalınlaştır...kararlı ol ve kurtul

Son düzenleme:

süpersin!! Ben 2. leveldeyim ya 2. level çok uzun sürüyomus hea gerçi level 2yle 3 ayni gibi geldi onlari birlestirelim ne dersin?

Level 1; Vajinusmusu yenmek
Level 2; Alismak + Zevk almayi ögrenmek
Level 3; Hamis kalmakk
Level 4; Saglikla dogurmak
Level 5; Tekrar düzenli iliski
Level 6; Tekrar bebis dogurmak

Canim dogruya unutmusum esinin gittigini.. Sen hazirsin valla cümlelerinden cesaret fiskiriyooo... Esin gelsin yeneceginden çok umutluyummmmmmmm bennnn ins ins ins ins ins

senın o tatlı dilini yerım ben yaa sayende güldüm :)

Kızlar bir doğum g. mumunun tamamını aldım:)))Sonra da bir mumdur,iki mumdur...türküsünü söylemeye başladım:)Yarın beyaz muma geçsem olur mu?Hani şu kalın olan mum.Vajına için oda gibi diyen bir arkadaş vardı.Haklıymış,ben aldıkça mum gidiyor.İnşallah kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…