Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar çok teşekkür ederim rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, dediğiniz gibi buraları fazla okumıycam, ama sadece bana yazılanları fırsat buldukça okuycam :):):)
canım ertlersen kronikleşir sorun ve bizim gibi olursun, sakın eşim anlayışlı deme, o da buna zemin hazırlar.

Son düzenleme:
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm

Wuuhu süpersin canim.. Tabiki yenceksinnnnn Allahin izniyle canimmmmmmmmmmmm 20 dkk çok az ama :26: biraz daha fazla vakit ayirmaya çalis daha çabuk kurtul canim ya

Slm canimmm level atlamak senin elinde canim atlaaa atlaaaaa atlaaaaa belkiii hiç umaddiign bi anda yenersinnnnn

canım atlayacağamda koca yok evde :))))) cumartesi gelecek.aslında yokluğu iyi oldu,egzersizi yapınca güven geliyor,deniyoruz olmayınca modum düşüyrdu,doktora giden arkadaşlarda yazıyolardı egzersiz bitmeden deneme yasak diye,benim ki mecburen yasak oldu,iyide oldu.şimdi hergün egzersiz yapıp çok kolay ve acısız oldukça,beynim iyice kabulleniyor.en son denemede yarısına kadar olmuştu,inşalllah bu sefer yeneceem.level atlayacağam, level 1 vajiyi yenmek ,level 2 alışmak,level 3 zevk almak,level 4 hamile kalmak,level 5 sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak :))))))))))

harikasın...sanırım fazla sende yeneceksin... çok rahat olduysa şimdi biraz daha kalınlaştır...kararlı ol ve kurtul

Son düzenleme:

süpersin!! Ben 2. leveldeyim ya 2. level çok uzun sürüyomus hea gerçi level 2yle 3 ayni gibi geldi onlari birlestirelim ne dersin?

Level 1; Vajinusmusu yenmek
Level 2; Alismak + Zevk almayi ögrenmek
Level 3; Hamis kalmakk
Level 4; Saglikla dogurmak
Level 5; Tekrar düzenli iliski
Level 6; Tekrar bebis dogurmak

Canim dogruya unutmusum esinin gittigini.. Sen hazirsin valla cümlelerinden cesaret fiskiriyooo... Esin gelsin yeneceginden çok umutluyummmmmmmm bennnn ins ins ins ins ins

senın o tatlı dilini yerım ben yaa sayende güldüm :)

Kızlar bir doğum g. mumunun tamamını aldım:)))Sonra da bir mumdur,iki mumdur...türküsünü söylemeye başladım:)Yarın beyaz muma geçsem olur mu?Hani şu kalın olan mum.Vajına için oda gibi diyen bir arkadaş vardı.Haklıymış,ben aldıkça mum gidiyor.İnşallah kolay olur.

Harika!!
Canim muma bagli çok fark varmi aralarinda? yavas yavas kalinlastirarak ilerleyebilirsin ??

bir mumdur, iki mumdur , çok güzel yaaa....
maşallah , ama bence daha yavaş kalınlaştırsan, yumuşak bir geçiş olur.

çok iyi ya, sadece dua et bundan sonra, serteşme problemi falan yaşamazsınız inşallah, eşine hiç biirşey söyleme, hem süpriz olur, hemde onun psiklojisi bozulmaz.
yazdıklarımı untma canım .

selam kızlar,nasılsınız,ben egzersiz yapıyorum artık 5 dk sürüyor,sıkılıyorum artık level atlamak istiyoruum yaaaa.......

kızlar super gıdıyorsunuz bılıyorsunuz dimi

masalcım once dogum gunu mumla vajıyı esnetip fazla varsa evde 2 3 tane bırlestırıp denesen oyle bakkal mumuna gecsen :)
menuyu azcık genısletelım herturlu mum kabulumuzdur vajıye

Son düzenleme:
çok utandim ya.. Sagol melegimm Allah yüzünden eksik etmesin gülückleri.. Nasilsin canim hersey yolundadir ins

ay nıye utanıcaksın altın kalplı arkadasım
ah son mısafırlerıde sutlayıp yaz temızlıgımı yaptıktan sonra benden mutlusu olmıcak :)
ıyıyım canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat ?

Allah sabir versin canim ya senin isinde zor ne bu misafir trafigi..
Iyi olmana sevindim
Benimde iyi gidiyo canim çok sükür bugünlere öpyrm seni dikkat et kendini fazla yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…