- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.141
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
bu aşamada bırakırsan vaj... olursun, devam edersen kurtulursun canım. Çünkü bilinçaltı ertelemeyi öğrenir. Devam et mutlaka denemelere, henüz parmak denemek için erken p...s dene, rahat ol, nefes al ver yeterli canım.arkadaşlar, 4 günlük evliyim, vajinismusmuyum yoksa değilmiyim anlamadım ,bana yardımcı olurmusunuz,
sanırım p... i yarısına kadar alabildim, parmağının tamamını alabiliyorum
kasılıyorum hissediyorum, canım yanıyor çok,
denemeye korkuyorum
illa doktora gitmem gerekiyormudur yoksa kendi kendimize halledebilecek durumdamıyızdır bilemiyorum
daha 4 gün olduğu için de fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
bir de eşimin parmağı sonunua kadar girdiği halde benden hiç kan gelmedi neden olabilir
önerileriniz neler, şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar, 4 günlük evliyim, vajinismusmuyum yoksa değilmiyim anlamadım ,bana yardımcı olurmusunuz,
sanırım p... i yarısına kadar alabildim, parmağının tamamını alabiliyorum
kasılıyorum hissediyorum, canım yanıyor çok,
denemeye korkuyorum
illa doktora gitmem gerekiyormudur yoksa kendi kendimize halledebilecek durumdamıyızdır bilemiyorum
daha 4 gün olduğu için de fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
bir de eşimin parmağı sonunua kadar girdiği halde benden hiç kan gelmedi neden olabilir
önerileriniz neler, şimdiden teşekkür ederim
slm kızlarrr nasılsnz ben egzersizlere devammmm değişiklik yokk
Slm canim ben iyim sen nasilsin, canim sen yarisina kadar almismiydin yoksa olmamismiydi tam hatirlayamadim? Kaç cm çalisiyosun suan
canım ertlersen kronikleşir sorun ve bizim gibi olursun, sakın eşim anlayışlı deme, o da buna zemin hazırlar.arkadaşlar çok teşekkür ederim rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, dediğiniz gibi buraları fazla okumıycam, ama sadece bana yazılanları fırsat buldukça okuycam :):):)
yok cnm ben sadece başını almıştım.11 cm çalışıyorum şuan
selam kızlar,nasılsınız,ben egzersiz yapıyorum artık 5 dk sürüyor,sıkılıyorum artık level atlamak istiyoruum yaaaa.......
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm
Slm canimmm level atlamak senin elinde canim atlaaa atlaaaaa atlaaaaabelkiii hiç umaddiign bi anda yenersinnnnn
selam kızlar biraz önce egzersiz yaptım 20dakika orta parmak kalınlıgında bi aparat hazırladım aldım basta biraz zorlandım hatta deliği bile göremedim :):):):) ama sonrasında cok rahat oldu sanırım bende yenicemmm
canım atlayacağamda koca yok evde :))))) cumartesi gelecek.aslında yokluğu iyi oldu,egzersizi yapınca güven geliyor,deniyoruz olmayınca modum düşüyrdu,doktora giden arkadaşlarda yazıyolardı egzersiz bitmeden deneme yasak diye,benim ki mecburen yasak oldu,iyide oldu.şimdi hergün egzersiz yapıp çok kolay ve acısız oldukça,beynim iyice kabulleniyor.en son denemede yarısına kadar olmuştu,inşalllah bu sefer yeneceem.level atlayacağam, level 1 vajiyi yenmek ,level 2 alışmak,level 3 zevk almak,level 4 hamile kalmak,level 5 sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak :))))))))))
süpersin!! Ben 2. leveldeyim ya 2. level çok uzun sürüyomus hea gerçi level 2yle 3 ayni gibi geldi onlari birlestirelim ne dersin?
Level 1; Vajinusmusu yenmek
Level 2; Alismak + Zevk almayi ögrenmek
Level 3; Hamis kalmakk
Level 4; Saglikla dogurmak
Level 5; Tekrar düzenli iliski
Level 6; Tekrar bebis dogurmak
Canim dogruya unutmusum esinin gittigini.. Sen hazirsin valla cümlelerinden cesaret fiskiriyooo... Esin gelsin yeneceginden çok umutluyummmmmmmm bennnn ins ins ins ins ins
senın o tatlı dilini yerım ben yaa sayende güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?