- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.121
ay evet yaa ne sinir bi durum hakkaten
Bazen durup dururken bi bas agrisi alir beni, derimki acaba aksini düsünsem, odaklanmasam agriya, geçermigerçektende daha az hissediyorum ozaman..
Olsun sükür bugünlerede atlattikya canimAllahim baska sknti yasatmasin kimselere insallahhhhhhh
Canım, hamileyken cinsel ilişki yaşadın mı? Ben ara soğumasın, gerilemeyeyim diyorum ama bir yandan da çocuk için endişeleniyorum. 2 temmuzda soracağım doktora...
Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam
teşekkürler kızlık zarım alındı canım yapısal bir bozukluk varmış bahsetmiştm hatırlıyorsan 2 delik var demiştim onu aldılar
sanırım senin dediğin gibi yapıyorlar. hangi kitabı okuyorsun merak ettim!!
Merhaba kızlar.Bugün ilk egzersizimi yaptım.Doğum g. mumunu streçledim ama przvtf. geçirmedim.Bu sorun olur mu?Mumun yarısına kadar alabildim.Sonra çok az mide bulantısı oldu.Biraz ara verdim ama hiç acı yok.Aslında tamamını alabilirdim ama bir korkum oldu:Kanama olur mu?Bayılır mıyım falanBirazdan yine deneyeceğim.Yine de çok şükür .
Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz))
kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
bu aşamada bırakırsan vaj... olursun, devam edersen kurtulursun canım. Çünkü bilinçaltı ertelemeyi öğrenir. Devam et mutlaka denemelere, henüz parmak denemek için erken p...s dene, rahat ol, nefes al ver yeterli canım.arkadaşlar, 4 günlük evliyim, vajinismusmuyum yoksa değilmiyim anlamadım ,bana yardımcı olurmusunuz,
sanırım p... i yarısına kadar alabildim, parmağının tamamını alabiliyorum
kasılıyorum hissediyorum, canım yanıyor çok,
denemeye korkuyorum
illa doktora gitmem gerekiyormudur yoksa kendi kendimize halledebilecek durumdamıyızdır bilemiyorum
daha 4 gün olduğu için de fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
bir de eşimin parmağı sonunua kadar girdiği halde benden hiç kan gelmedi neden olabilir
önerileriniz neler, şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar, 4 günlük evliyim, vajinismusmuyum yoksa değilmiyim anlamadım ,bana yardımcı olurmusunuz,
sanırım p... i yarısına kadar alabildim, parmağının tamamını alabiliyorum
kasılıyorum hissediyorum, canım yanıyor çok,
denemeye korkuyorum
illa doktora gitmem gerekiyormudur yoksa kendi kendimize halledebilecek durumdamıyızdır bilemiyorum
daha 4 gün olduğu için de fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
bir de eşimin parmağı sonunua kadar girdiği halde benden hiç kan gelmedi neden olabilir
önerileriniz neler, şimdiden teşekkür ederim
slm kızlarrr nasılsnz ben egzersizlere devammmm değişiklik yokk
Slm canim ben iyim sen nasilsin, canim sen yarisina kadar almismiydin yoksa olmamismiydi tam hatirlayamadim? Kaç cm çalisiyosun suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?