Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nekadar merakli bu millet yahu misafirlik yapmaya.. Sinirlerim bozuldu bu ne anlayissizlik ya alayini sutlamak lazim
Canim bisey merak ettim.. Rahatsizligin neki ara vermemem gerekiyo dedin? özel degilse

oo bu ıyı halım eger kayınpederlerle aynı yerde olaydım ozel bır gunum bıle olmazdı
zavallı eltım kac kere iş üzeri eşiyle basıldılar daha taze gelınken :)
hamıle olmamı 4 gozle beklıyorlar bende kaıcaklarmıs cocuk buyuyene kadar 2 yıl falan
ben gebelıgımı bakırkoy hastamesınde gecırıcem kesın
ozelden yazayım balım rahatsızlıgımı

yok daha neler ya çok üzüldüm ne diyebilirimki!! esinle konustunmu hiç?? O tepkisizmi kaliyo bu konuda ?

Puding geliyor dövücek sizi de , bak nasıl gidiyorlar....

annem çok misafirperverdir, biz küçükken misafir çok gelirdi, gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz koyardık, çabuk gitsin diye . o günleri hatırlattın bana , bunun bir çözümü yok mu, yap bişeyler gitsinler şunlar yaaaa .

Neyse sen bana uyma, kimseyle kötü olma canım.

Hoş ben misafiri severim ama herşey dozunda, tadında güzel.

herkee hayırlı geceler kızlar
Rabbım korkularımızdan bızlerı emin kılsın .
gızlı gızlı takıp edenler korkup kacanlar
egsersızde olanlar boynunuzdakı bu yuku tez vakıt atıp yenı gune kadın olarak gırmenız temennısıyle opuldunuz

banada yaz merak ederim .

eskı ben olsam esle hır gür kavga ama sonuc degısmez ben kotu olurdum
artık olgunlastım buyudum degısmıcek seyler ıcın olay cıkarmak nafıle akısına bırakınca daha rahat gecıyor hersey
tuz yeterlı olmazsa kaya tuzu cuval cuval bosaltabılrıım :) ama gelen gelır her turlu esımın aılesı boyle
cekıcem artık napalım

kızlar özel atabiliyorum artık ama ben halay neyin cekemiyom yaa neden?

Buldummmmm;

yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu

son olarakta degisiklikleri kaydet

Son düzenleme:
gülsevdam canım senin sorunun ne?
bendede var bir problem malesef acaba aynı şeymi merak ettim burdaysan yazarmısın bana

anaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıım aman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…