- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.181
Nekadar merakli bu millet yahu misafirlik yapmaya.. Sinirlerim bozuldu bu ne anlayissizlik ya alayini sutlamak lazim
Canim bisey merak ettim.. Rahatsizligin neki ara vermemem gerekiyo dedin? özel degilse
oo bu ıyı halım eger kayınpederlerle aynı yerde olaydım ozel bır gunum bıle olmazdı
zavallı eltım kac kere iş üzeri eşiyle basıldılar daha taze gelınken :)
hamıle olmamı 4 gozle beklıyorlar bende kaıcaklarmıs cocuk buyuyene kadar 2 yıl falan
ben gebelıgımı bakırkoy hastamesınde gecırıcemkesın
ozelden yazayım balım rahatsızlıgımı
bendende mısafır eksık olmazda ama bu sene cıdden sınırın sınırındayım egsersız yaptıgım donem 15 gunluk vardı tam yenıcem derken ara vermıstım mecburen
yendık kısın bıle yatılı mısafır kı ben bu yazı hasretle bekledım
5 yıldır yazları boynum bukuk korku esle kavgalı aglıyarak gecırdım
bu sene ahdım delı gıbı gecırıcem hıcbırseyı takmayıp hersey ıstedıgım gıbı vajıyı yendım ıdeal kg ındım
gezıp tozma zamanım ama yok ıste gelen gelenee busefer gorumce cocuk cocukla ramazana kadar burada bende bayagı kalır
bılmıyorum ne yapcam cıldırcam cıdden!!
canım esımden aldıgım bır sözde mısafır varken asla benı zorlamıcaksın ben gece gızlı gızlı banyo edemem anlasılır sac kurutcam
odamda ıkı kapı var mahremıyet sıfır mısafır olunca 1 ay ara verdık kı benım rahatsızlıgım var ara vermem demek sorunlarımın buyumesı demek
2 3 gunde bır ılıskı yasıyarak alısmam lazım bırde 19 gunde bır 9 gun reglde olunca gelde cıldırma:)
esım gececıyken zatı sabah 9 gıbı gelıyor 5 saat uyuyor kalkıp yemek ve iş telası gececıyken bız ofsaytız
ay cok doldumusum yazdıkca yazıyorum susayım ben artık kovulmadan :) anlasıldı ramazandan sonra rahat olucam cunku bayram oldugu gıbı vın tatıl kacıcam ıstanbuldan :)
banada yaz merak ederimoo bu ıyı halım eger kayınpederlerle aynı yerde olaydım ozel bır gunum bıle olmazdı
zavallı eltım kac kere iş üzeri eşiyle basıldılar daha taze gelınken :)
hamıle olmamı 4 gozle beklıyorlar bende kaıcaklarmıs cocuk buyuyene kadar 2 yıl falan
ben gebelıgımı bakırkoy hastamesınde gecırıcemkesın
ozelden yazayım balım rahatsızlıgımı
Puding geliyor dövücek sizi de, bak nasıl gidiyorlar....
annem çok misafirperverdir, biz küçükken misafir çok gelirdi, gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz koyardık, çabuk gitsin diye. o günleri hatırlattın bana , bunun bir çözümü yok mu, yap bişeyler gitsinler şunlar yaaaa .
Neyse sen bana uyma, kimseyle kötü olma canım.
Hoş ben misafiri severim ama herşey dozunda, tadında güzel.
kızlar özel atabiliyorum artık ama ben halay neyin cekemiyom yaa neden?
Gizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
okuyacagım hafta sonu şehir dışındayız buraya ugrayamayabilirim....................yarın 4 saatlik yolculuk yapacagım okurum ezbere biliyorum.
Buldummmmm;
yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu
son olarakta degisiklikleri kaydet
Gizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
anaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıımaman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?