- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.181
kızlar özel atabiliyorum artık ama ben halay neyin cekemiyom yaa neden?
Gizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
okuyacagım hafta sonu şehir dışındayız buraya ugrayamayabilirim....................yarın 4 saatlik yolculuk yapacagım okurum ezbere biliyorum.
Buldummmmm;
yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu
son olarakta degisiklikleri kaydet
Gizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
anaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıımaman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz))
ya bizim insanlarımız cok tuhaf gözümü korkuttular bayıldım ayıldım falan filan. varsa öyle bişi söyleme de ben göreyim 1 aya kendşmi yiyip bitircem sinir oluyorum valla.sennki nasıldı gerçekten söyle ama korktum korkacağım kadar nasıl bişi bu hsg ? :) bu arada 25 olcam bi kaç aya.
tebrik ederim canım niye söylemiyorsun böyle güzel bir haberi.o yanma geçer canım...
canım olabilir onunda etkisi vardır ama biz yeni evliyken eşim akşama hazırlan, bu akşam yapıcaz diyordu, akşam misafir geldiğinde aslında bende biraz rahatlıyordum, bahane oluyordu. Yani bahane ararsan bahane çok, hiçbirşey olmasa bile illa ki erteleyecek birşeyler bulursunGizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
hehe ne güzel başlamış bu mesaj, sonu gelmemiş amaanaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıımaman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim
canım hepimizde oluyor, denedikçe azalıyor... ilki ile beşinci arasında yanma hissi bir değil, alıştıkça azalıyor.İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?