Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar özel atabiliyorum artık ama ben halay neyin cekemiyom yaa neden?

Buldummmmm;

yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu

son olarakta degisiklikleri kaydet

Son düzenleme:
gülsevdam canım senin sorunun ne?
bendede var bir problem malesef acaba aynı şeymi merak ettim burdaysan yazarmısın bana

anaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıım aman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim

ben de girecem güya.ocaktan bu yana saldım( hiçbir şey bilmiyorum...

kpss geçsin en azından aklında olmaz daha iyi odaklanırsın vajiye dediğin gibi:) ve en kısa zamanda yenersiniz inşallah sen ve diğer yenememiş arkadaşlar...

canım benim bi tane ince bir kameraya ultrason jeli sürülüp bakılmıştı.çünkü bana memlekette gittiğim jinekolg rahmin küçük demişti ben de korkmuştum.vaji tedavisinden sonra vaji tedavimi olduğum doktora baktırmıştım ama öyle korkulacak bir şey yok.sağ ve sol yumurtalığıma da bakılmıştı sağ ve sol yaparken kamerayla hafif bi ağrı olmuştu ama kendimi kasmışım o anda.acıyınca fark ettim kastığımı:)ama çıkarınca kamerayı hiç bir şey yok tabi.bana da göstermişti ekrandan yumurtacıklarımı:))korkma sakın.kendini kasma canım o sırada. sen şimdi hsgyi olacağın güne kadar unutuyorsun o gün gelince de sadece bana mı yapıyorlar diyip gidiyorsun doktora)

tebrik ederim canım niye söylemiyorsun böyle güzel bir haberi.o yanma geçer canım...

İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..

Gizlice okuuom sizi acaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
canım olabilir onunda etkisi vardır ama biz yeni evliyken eşim akşama hazırlan, bu akşam yapıcaz diyordu, akşam misafir geldiğinde aslında bende biraz rahatlıyordum, bahane oluyordu. Yani bahane ararsan bahane çok, hiçbirşey olmasa bile illa ki erteleyecek birşeyler bulursun .
Bir keresinde cesaretimi toplamış gibiydim keşke o gün misafir gittikten sonra yapsaymışım.
Ha bu misafir olayı çok sürmedi bir - iki ay içerisinde ayaklarını kestik sonra misafir bahanesi de kalmadı ama ertelemeyi öğrendim . (demem o ki direk onlara bağlı değil, buna zemin hazırlayacak bir sürü faktör var.)

İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..
canım hepimizde oluyor, denedikçe azalıyor... ilki ile beşinci arasında yanma hissi bir değil, alıştıkça azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…