Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Harika!!
Canim muma bagli çok fark varmi aralarinda? yavas yavas kalinlastirarak ilerleyebilirsin ??

bir mumdur, iki mumdur , çok güzel yaaa....
maşallah , ama bence daha yavaş kalınlaştırsan, yumuşak bir geçiş olur.

çok iyi ya, sadece dua et bundan sonra, serteşme problemi falan yaşamazsınız inşallah, eşine hiç biirşey söyleme, hem süpriz olur, hemde onun psiklojisi bozulmaz.
yazdıklarımı untma canım .

selam kızlar,nasılsınız,ben egzersiz yapıyorum artık 5 dk sürüyor,sıkılıyorum artık level atlamak istiyoruum yaaaa.......

kızlar super gıdıyorsunuz bılıyorsunuz dimi

masalcım once dogum gunu mumla vajıyı esnetip fazla varsa evde 2 3 tane bırlestırıp denesen oyle bakkal mumuna gecsen :)
menuyu azcık genısletelım herturlu mum kabulumuzdur vajıye

Son düzenleme:
çok utandim ya.. Sagol melegimm Allah yüzünden eksik etmesin gülückleri.. Nasilsin canim hersey yolundadir ins

ay nıye utanıcaksın altın kalplı arkadasım
ah son mısafırlerıde sutlayıp yaz temızlıgımı yaptıktan sonra benden mutlusu olmıcak :)
ıyıyım canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat ?

Allah sabir versin canim ya senin isinde zor ne bu misafir trafigi..
Iyi olmana sevindim
Benimde iyi gidiyo canim çok sükür bugünlere öpyrm seni dikkat et kendini fazla yorma

vajıyı yendım mısaıfrım 2 katına cıktı ne hıkmetse:)
sağol balım bende senı cok optumm
benim vaji olmamın bir sebebi de misafir biliyor musun? , biz yeni evlenmişiz, daha o iş olmamış, eşimle ortak arkadaşlarımız var bizden 1.5 yıl önce evlenmiş bir çift.
Allahım her gece bendeler, saat gece 2 lere kadar oturuyorlar, kıza problemimizi anlatıyorum, daha birlikte olamadık diyorum, kız şöyle yap böyle yap diye akıl veriyor ama
yüzüne birşey söyleyemiyorum , içimden gitmiyorsunuz ki deneyelim diyorum , Alalhım Yarabbim, ne düşüncesiz insanlar var.... Ertesi gün sabah kalkıyorum uykusuz işe gidiyorum. Birde benim eşim temizlik, yemek konularunda sıkmaz beni anlayışlıdır, misafir gelince mecbur ikram hazırlanacak, temizlik daha detaylı yapılacak, ayağımı uzatıp dinlenemiyorum, çattık resmen, ne kötü günlerdi. Daha sonra da erteleye erteleye yapamadık zaten. Tamam bütün suç onların değil bende de var ama biraz anlayış yaa...
misafir güzel ona da tamam, evin bereketidir ama bu insanların da bir hayatı var onları bloke etmeyin di mi? Allah yardımcın olsun canım, anlıyorum seni.

Ayip etmisler gerçekten.. Bide söylemissin arkadasina.. Anlamasi gerekirdi.. Neyseki geride kaldi canim.. Simdilerde bukadar sık geliyorlarmi bari?

sonra bu misafirler, elinizi çabuk tutun, bebek yapın derler, fırsat verseniz yapıcaz , geçen bir ayda iki kere birlikte olduk gibi birşey yazmıştın, gelip o misafirleri kovalayasım geldi , beni oraya getirtmeyin . Sen misafirlere bu dediklerimi ilet canım ...

Ayip etmisler gerçekten.. Bide söylemissin arkadasina.. Anlamasi gerekirdi.. Neyseki geride kaldi canim.. Simdilerde bukadar sık geliyorlarmi bari?
yok canım mesafe koyduk, ben kimseyi kıramam öyle, açık açık birşey söylemedik (çok geliyorsunuz gibi birşey bile söyleyemedim), bahanelerle bir şekilde savuşturduk.

bizde seni özledik canım , bir an önce gel, kurtaralım seni bu dertten .
not: yine misafir vakası, tepemin tası attı yine .

Son düzenleme:
Kizlar snowflaken'in hazirladigi yarisma listesinde okadar egzersizci var ama topikte aktif olansa azinlik..
Nerelere kayboldunuz kizlar?? Daha nekadr kaçacaksiniz, erteleyeceksiniz?? Yazik etmeyin kendinizede esinizede.. (
Istemek ' istiyorum ' demek degil.. Harekete geçmektir.. Sizcede artik harekete geçme zamani degilmiiiiiii????

Son düzenleme:

bendende mısafır eksık olmazda ama bu sene cıdden sınırın sınırındayım egsersız yaptıgım donem 15 gunluk vardı tam yenıcem derken ara vermıstım mecburen
yendık kısın bıle yatılı mısafır kı ben bu yazı hasretle bekledım
5 yıldır yazları boynum bukuk korku esle kavgalı aglıyarak gecırdım
bu sene ahdım delı gıbı gecırıcem hıcbırseyı takmayıp hersey ıstedıgım gıbı vajıyı yendım ıdeal kg ındım
gezıp tozma zamanım ama yok ıste gelen gelenee busefer gorumce cocuk cocukla ramazana kadar burada bende bayagı kalır
bılmıyorum ne yapcam cıldırcam cıdden!!

canım esımden aldıgım bır sözde mısafır varken asla benı zorlamıcaksın ben gece gızlı gızlı banyo edemem anlasılır sac kurutcam
odamda ıkı kapı var mahremıyet sıfır mısafır olunca 1 ay ara verdık kı benım rahatsızlıgım var ara vermem demek sorunlarımın buyumesı demek
2 3 gunde bır ılıskı yasıyarak alısmam lazım bırde 19 gunde bır 9 gun reglde olunca gelde cıldırma:)
esım gececıyken zatı sabah 9 gıbı gelıyor 5 saat uyuyor kalkıp yemek ve iş telası gececıyken bız ofsaytız
ay cok doldumusum yazdıkca yazıyorum susayım ben artık kovulmadan :) anlasıldı ramazandan sonra rahat olucam cunku bayram oldugu gıbı vın tatıl kacıcam ıstanbuldan :)

Nekadar merakli bu millet yahu misafirlik yapmaya.. Sinirlerim bozuldu bu ne anlayissizlik ya alayini sutlamak lazim
Canim bisey merak ettim.. Rahatsizligin neki ara vermemem gerekiyo dedin? özel degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…