- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.201
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.
Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz))
ya bizim insanlarımız cok tuhaf gözümü korkuttular bayıldım ayıldım falan filan. varsa öyle bişi söyleme de ben göreyim 1 aya kendşmi yiyip bitircem sinir oluyorum valla.sennki nasıldı gerçekten söyle ama korktum korkacağım kadar nasıl bişi bu hsg ? :) bu arada 25 olcam bi kaç aya.
tebrik ederim canım niye söylemiyorsun böyle güzel bir haberi.o yanma geçer canım...
canım olabilir onunda etkisi vardır ama biz yeni evliyken eşim akşama hazırlan, bu akşam yapıcaz diyordu, akşam misafir geldiğinde aslında bende biraz rahatlıyordum, bahane oluyordu. Yani bahane ararsan bahane çok, hiçbirşey olmasa bile illa ki erteleyecek birşeyler bulursunGizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
hehe ne güzel başlamış bu mesaj, sonu gelmemiş amaanaaam oldu ya yapabildim teşekkürler canıımaman yanlış anlaşılmasın vaji değil halaycıları yapabildim
canım hepimizde oluyor, denedikçe azalıyor... ilki ile beşinci arasında yanma hissi bir değil, alıştıkça azalıyor.İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..
offfffff beklemek çok sıkıcıııııııı:95:
oo bu ıyı halım eger kayınpederlerle aynı yerde olaydım ozel bır gunum bıle olmazdı
zavallı eltım kac kere iş üzeri eşiyle basıldılar daha taze gelınken :)
hamıle olmamı 4 gozle beklıyorlar bende kaıcaklarmıs cocuk buyuyene kadar 2 yıl falan
ben gebelıgımı bakırkoy hastamesınde gecırıcemkesın
ozelden yazayım balım rahatsızlıgımı
Puding geliyor dövücek sizi de, bak nasıl gidiyorlar....
annem çok misafirperverdir, biz küçükken misafir çok gelirdi, gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz koyardık, çabuk gitsin diye. o günleri hatırlattın bana , bunun bir çözümü yok mu, yap bişeyler gitsinler şunlar yaaaa .
Neyse sen bana uyma, kimseyle kötü olma canım.
Hoş ben misafiri severim ama herşey dozunda, tadında güzel.
kızlar özel atabiliyorum artık ama ben halay neyin cekemiyom yaa neden?
İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..
yok canım annem demiyordu, ayıptır yapmayın vs diyordu. Ben küçükken günlere çok giderdik annemle, orda duymuştumtuz mu:))) ilk defa duydum kız size mi koyduruyordu annen yoksa?hadi kızım bunlar çok kaldı al sen bu paketi operasyonu tamamla)) Allah seni de güldürsün koptum ben:))
ben de girecem güya.ocaktan bu yana saldım( hiçbir şey bilmiyorum...
gülsevdam canım senin sorunun ne?
bendede var bir problem malesef acaba aynı şeymi merak ettim burdaysan yazarmısın bana
Gizlice okuuom siziacaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
umut,misafirlere çay ver onlar içerken odaya geç iki egzersiz yap,tekrar gelmeyva ikram et geç odaya iki egzersiz yap çık tekrar zaten uzun sürmüyor ki iki dakkalık bişey
kıyamam ya sana 2 yıl mı!!! pek eşin müzdarip olmuyor mu bu duruma? sonuçta sizin özel hayatınız etkileniyor
sen vajinismus olmayabilirsin. fiziksel bir sorunun vardi. hallettin, gecmis olsun. jinekolojik muayenede her kasilan da vajinismus degil, zaten doktorun da vajinismussun ya da degilsin de dememis. benim vajinismus oldugumu bilen bir arkadasim, muayene sirasinda kasilmis, doktor da vajnismussun demis panikle beni aramisti, napayim diye. halbuki cinselligini sorunsuz yasiyordu. bu acidan acaba burayi okumasan mi :/. ögrenilen davranislar olabiliyor. hsg cekilsin, iyilesme olsun, egzersizlere baslayayim vb. diye düsünme. sorun psikolojik, seninki anatomiktive umarim operasyon masasinda bu sorunu tamamen ardinda birakmissindir. birazcicik olumlu kosulla kendini.
aynen acayip salmış durumdayım bende güya onun için evdeyim, onun için bekliyorum vajiyi çözmek için ama malesef eski öğrenc
ilik performansımı yakalayamadım. bu sene iyi bir sene değidi aslında hem bu vaji durumu hemde başka üzüntüler ama yinede hamd olsun...
iki dakika mı?umut,misafirlere çay ver onlar içerken odaya geç iki egzersiz yap,tekrar gelmeyva ikram et geç odaya iki egzersiz yap çık tekrar zaten uzun sürmüyor ki iki dakkalık bişey
canım olabilir onunda etkisi vardır ama biz yeni evliyken eşim akşama hazırlan, bu akşam yapıcaz diyordu, akşam misafir geldiğinde aslında bende biraz rahatlıyordum, bahane oluyordu. Yani bahane ararsan bahane çok, hiçbirşey olmasa bile illa ki erteleyecek birşeyler bulursun.
Bir keresinde cesaretimi toplamış gibiydim keşke o gün misafir gittikten sonra yapsaymışım.
Ha bu misafir olayı çok sürmedi bir - iki ay içerisinde ayaklarını kestik sonra misafir bahanesi de kalmadı ama ertelemeyi öğrendim. (demem o ki direk onlara bağlı değil, buna zemin hazırlayacak bir sürü faktör var.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?