Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de girecem güya.ocaktan bu yana saldım( hiçbir şey bilmiyorum...

kpss geçsin en azından aklında olmaz daha iyi odaklanırsın vajiye dediğin gibi:) ve en kısa zamanda yenersiniz inşallah sen ve diğer yenememiş arkadaşlar...

canım benim bi tane ince bir kameraya ultrason jeli sürülüp bakılmıştı.çünkü bana memlekette gittiğim jinekolg rahmin küçük demişti ben de korkmuştum.vaji tedavisinden sonra vaji tedavimi olduğum doktora baktırmıştım ama öyle korkulacak bir şey yok.sağ ve sol yumurtalığıma da bakılmıştı sağ ve sol yaparken kamerayla hafif bi ağrı olmuştu ama kendimi kasmışım o anda.acıyınca fark ettim kastığımı:)ama çıkarınca kamerayı hiç bir şey yok tabi.bana da göstermişti ekrandan yumurtacıklarımı:))korkma sakın.kendini kasma canım o sırada. sen şimdi hsgyi olacağın güne kadar unutuyorsun o gün gelince de sadece bana mı yapıyorlar diyip gidiyorsun doktora)

tebrik ederim canım niye söylemiyorsun böyle güzel bir haberi.o yanma geçer canım...

İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..

Gizlice okuuom sizi acaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi
canım olabilir onunda etkisi vardır ama biz yeni evliyken eşim akşama hazırlan, bu akşam yapıcaz diyordu, akşam misafir geldiğinde aslında bende biraz rahatlıyordum, bahane oluyordu. Yani bahane ararsan bahane çok, hiçbirşey olmasa bile illa ki erteleyecek birşeyler bulursun .
Bir keresinde cesaretimi toplamış gibiydim keşke o gün misafir gittikten sonra yapsaymışım.
Ha bu misafir olayı çok sürmedi bir - iki ay içerisinde ayaklarını kestik sonra misafir bahanesi de kalmadı ama ertelemeyi öğrendim . (demem o ki direk onlara bağlı değil, buna zemin hazırlayacak bir sürü faktör var.)

İns. Gecer canm o beni rahatsiz ediyor. Simdi yine denenik yine hepsi oldu ve esim icime bosaldi :)) yanma devam ediyor ama onun icin bi doktorami gitsem sizce yoksa normalmi cok takinti yaptim simdi rahatlikla git gel yapamiyoruz bu yuzden..
canım hepimizde oluyor, denedikçe azalıyor... ilki ile beşinci arasında yanma hissi bir değil, alıştıkça azalıyor.

offfffff beklemek çok sıkıcıııııııı :95:

hsg çektireceğin zamanı mı beklemek sıkıcı?canım ben ameliyatımdan 1 ay sonra vaji tedavisine gittim, 1 günde son 2 boy fallusu aldım akşamına kendim otel de çalıştım her ne kadar 45 dak deliği bulamasam da,bacaklarım titremeye ve gözyaşlarım dökülmesine rağmen yapabildim meğer ben yanlış açıyı zorlamışım:) kendime ya daha sabah yaptın bu ne hal dedim ve yapabildim.ertesi gün kamerayla baktırdım akşamına memlekete dönmek için yola çıktım.ve kendi annemle gittim düşün aslında 15 tatilde tek başıma gitmeyi düşünmüştüm çünkü kimseye söyleyememiştim.eşim de yoğun olduğu için gelemeyeceği için anneme söyledim o bana arkadaşlık etti sağolsun.istedikten sonra çok kısa zamanda halledebilirsin...bak Mevlana ne güzel demiş:
'' ey gönül acılara sabret.çünkü onlar seni kahretmek için değil! sınamak,terbiye etmek ve kemale erdirmek için gelirler.''

kıyamam ya sana 2 yıl mı!!! pek eşin müzdarip olmuyor mu bu duruma? sonuçta sizin özel hayatınız etkileniyor

tuz mu:))) ilk defa duydum kız size mi koyduruyordu annen yoksa?hadi kızım bunlar çok kaldı al sen bu paketi operasyonu tamamla)) Allah seni de güldürsün koptum ben:))

eğer geçmezse doktora git canım.bazen o yanma mantar gibi enfeksiyondan ya da daha yeni olmandan da kaynaklanabilir. doktor daha iyi bilir canım.gecikmeden git en iyisi.

sen vajinismus olmayabilirsin. fiziksel bir sorunun vardi. hallettin, gecmis olsun. jinekolojik muayenede her kasilan da vajinismus degil, zaten doktorun da vajinismussun ya da degilsin de dememis. benim vajinismus oldugumu bilen bir arkadasim, muayene sirasinda kasilmis, doktor da vajnismussun demis panikle beni aramisti, napayim diye. halbuki cinselligini sorunsuz yasiyordu. bu acidan acaba burayi okumasan mi :/. ögrenilen davranislar olabiliyor. hsg cekilsin, iyilesme olsun, egzersizlere baslayayim vb. diye düsünme. sorun psikolojik, seninki anatomikti ve umarim operasyon masasinda bu sorunu tamamen ardinda birakmissindir. birazcicik olumlu kosulla kendini.

Son düzenleme:
tuz mu:))) ilk defa duydum kız size mi koyduruyordu annen yoksa?hadi kızım bunlar çok kaldı al sen bu paketi operasyonu tamamla)) Allah seni de güldürsün koptum ben:))
yok canım annem demiyordu, ayıptır yapmayın vs diyordu. Ben küçükken günlere çok giderdik annemle, orda duymuştum , ah çok güzeldi o günler, oturur kadınları dinlerdim sessiz sessiz , çok faydalı bilgiler öğrendim .
pakete gerek yok canım bir tutam yeterli , işe yaradı mı dersen hatırlamıyorum .

ben de girecem güya.ocaktan bu yana saldım( hiçbir şey bilmiyorum...

aynen acayip salmış durumdayım bende güya onun için evdeyim, onun için bekliyorum vajiyi çözmek için ama malesef eski öğrenc
ilik performansımı yakalayamadım. bu sene iyi bir sene değidi aslında hem bu vaji durumu hemde başka üzüntüler ama yinede hamd olsun...

gülsevdam canım senin sorunun ne?
bendede var bir problem malesef acaba aynı şeymi merak ettim burdaysan yazarmısın bana

ozel atıyorum canım

Gizlice okuuom sizi acaba bende bu misafirler yuzundenmi yenemiom :26: şiiit duymasinlar cok opuyorum sizi

umut,misafirlere çay ver onlar içerken odaya geç iki egzersiz yap,tekrar gelmeyva ikram et geç odaya iki egzersiz yap çık tekrarzaten uzun sürmüyor ki iki dakkalık bişey

bak pusu ne guzelde demıs bırsey getırme bahanesıyle kaybol ortadan ıkı dk egsersız yap yanlarına gıt boyle boyle gun boyu bayagı egsersız yaparsın :):)

kıyamam ya sana 2 yıl mı!!! pek eşin müzdarip olmuyor mu bu duruma? sonuçta sizin özel hayatınız etkileniyor

sevgılı babası ve sonrası aılesı yanında olsunda 10 yıl kardes kalalım gıkı cıkmaz
Allahtan sonra gelen babası ama zamanla cocuk olunca artık bır aıle oldugumuzu ıdrak edıcegını umıt edıyorum..

ya ben bu doktorları anlamıyorum ne demek vajınusmussun dıye bırını hemen etıketlemek
ablam hem normal hem sezeryan dogum yasamıs bu konularda hıc takıntısı yok ama doktorm uayenesınden acayıp korkar
ee sımdı o damı vajı doktorlar bılınclenmelı kesınlıkle!!

sıkma canını tatlım.elbette mutlu günler olacak bu bizim elimizde...

umut,misafirlere çay ver onlar içerken odaya geç iki egzersiz yap,tekrar gelmeyva ikram et geç odaya iki egzersiz yap çık tekrarzaten uzun sürmüyor ki iki dakkalık bişey
iki dakika mı? ahhhh canıııım benim bak sımdı ben odaya giriorum jelımı eldıvenımı oturucam yeri sankı amelıyat olucakmıs gbı hazırlıorum sonraaaa dua ediorum fatihalar ayetel kürsi ler tabii bunların hepsı neden ağardan alınıor anladınız emınım :18: sonraaaa elimde aparat soksammı sokmasammı sokarsam nasıl sokarım ayy bunun açısı nasıldı jeller kurur kurur ben bi daha sürerim kısa süreli buhranlar baslayana kadar 1 saat gerısını siz düsünün ne çay kaldı ne meyva ne misafiiir aslında fenada olmaz inş bende senın gbı ıkı dakıkada yapar cıkarım cnm cııım

doğru söylüyosun cnm hepsi bizim beynımızın ürettigi bahaneler biliorum ama işimede gelmior deıl hanii evet ben erteliyoruuuuum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…