- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.221
eğer geçmezse doktora git canım.bazen o yanma mantar gibi enfeksiyondan ya da daha yeni olmandan da kaynaklanabilir. doktor daha iyi bilir canım.gecikmeden git en iyisi.
iki dakika mı?ahhhh canıııım benim bak sımdı ben odaya giriorum jelımı eldıvenımı oturucam yeri sankı amelıyat olucakmıs gbı hazırlıorum sonraaaa dua ediorum fatihalar ayetel kürsi ler tabii bunların hepsı neden ağardan alınıor anladınız emınım :18: sonraaaa elimde aparat soksammı sokmasammı sokarsam nasıl sokarım ayy bunun açısı nasıldı jeller kurur kurur ben bi daha sürerim kısa süreli buhranlar baslayana kadar 1 saat gerısını siz düsünün ne çay kaldı ne meyva ne misafiiir aslında fenada olmaz inş bende senın gbı ıkı dakıkada yapar cıkarım cnm cııım
doğru söylüyosun cnm hepsi bizim beynımızın ürettigi bahaneler biliorum ama işimede gelmior deıl hanii evet ben erteliyoruuuuum
canım benim bi tane ince bir kameraya ultrason jeli sürülüp bakılmıştı.çünkü bana memlekette gittiğim jinekolg rahmin küçük demişti ben de korkmuştum.vaji tedavisinden sonra vaji tedavimi olduğum doktora baktırmıştım ama öyle korkulacak bir şey yok.sağ ve sol yumurtalığıma da bakılmıştı sağ ve sol yaparken kamerayla hafif bi ağrı olmuştu ama kendimi kasmışım o anda.acıyınca fark ettim kastığımı:)ama çıkarınca kamerayı hiç bir şey yok tabi.bana da göstermişti ekrandan yumurtacıklarımı:))korkma sakın.kendini kasma canım o sırada. sen şimdi hsgyi olacağın güne kadar unutuyorsun o gün gelince de sadece bana mı yapıyorlar diyip gidiyorsun doktora)
Biraz daha boyle deniyim gecmezse gidicem canm. O mantar dedigin ilacla gecermi canm ya ben cok panik bi insanim taktm simdi bak.
hsg çektireceğin zamanı mı beklemek sıkıcı?canım ben ameliyatımdan 1 ay sonra vaji tedavisine gittim, 1 günde son 2 boy fallusu aldım akşamına kendim otel de çalıştım her ne kadar 45 dak deliği bulamasam da,bacaklarım titremeye ve gözyaşlarım dökülmesine rağmen yapabildim meğer ben yanlış açıyı zorlamışım:) kendime ya daha sabah yaptın bu ne hal dedim ve yapabildim.ertesi gün kamerayla baktırdım akşamına memlekete dönmek için yola çıktım.ve kendi annemle gittim düşün aslında 15 tatilde tek başıma gitmeyi düşünmüştüm çünkü kimseye söyleyememiştim.eşim de yoğun olduğu için gelemeyeceği için anneme söyledim o bana arkadaşlık etti sağolsun.istedikten sonra çok kısa zamanda halledebilirsin...bak Mevlana ne güzel demiş:
'' ey gönül acılara sabret.çünkü onlar seni kahretmek için değil! sınamak,terbiye etmek ve kemale erdirmek için gelirler.''
zaten Mevlana neyi yanlış söylemiş ki .. tatlım hsg değil bu ameliyattan sonra egz. başlamayı beklemek sıkıcı :) sabırsızlanıyorum bir an evvel yenmek için aparatlarım bile hazır şimdidenramazndan önce bitirmek istiyorum bu işi 1 yıla yaklaşıcaz yıl dönümünde hala böyle olmak istemiyorum.
Bütün meleklerimize hayırlı cumalar diliyorum.. Allah herkesin muradını versin tüm derdi, sıkıntısı olanlara derman versin inşallah iyi ki varsınız
sen vajinismus olmayabilirsin. fiziksel bir sorunun vardi. hallettin, gecmis olsun. jinekolojik muayenede her kasilan da vajinismus degil, zaten doktorun da vajinismussun ya da degilsin de dememis. benim vajinismus oldugumu bilen bir arkadasim, muayene sirasinda kasilmis, doktor da vajnismussun demis panikle beni aramisti, napayim diye. halbuki cinselligini sorunsuz yasiyordu. bu acidan acaba burayi okumasan mi :/. ögrenilen davranislar olabiliyor. hsg cekilsin, iyilesme olsun, egzersizlere baslayayim vb. diye düsünme. sorun psikolojik, seninki anatomiktive umarim operasyon masasinda bu sorunu tamamen ardinda birakmissindir. birazcicik olumlu kosulla kendini.
Aykurt, nerdesin bebem yaaaa, demirbaş listemin başı.
canım geçmiş olsun,cahilce bir soru olacak ama hsg çekilmekteki amaç ne? neden çekilir?:26:
bak ya bak ya... kızım sen beni demirbaş yapmaya çok mu isteklisin?aslında bende yarıya kadar aldımya bekliyorum senin demirbaş hevesin geçsin diye.. sonra yencem bende inanmadım bu söylediklerime ama neyse.. ne zaman yencem ben ya... hep o günden beri bişiler çıkıyo dünde mecburi misafirliğe gitmek zorunda kaldık ufffffffff.f.ff.fff fff kızlar akşam 7.5 8edoğur eve gidiyorum yeme k yapacam derken 8.5 9u buluyor eşim geliyo yemek yiyoruz bazen çay bile içesimiz gelmiyo vücut yorgun kafa yorgun...
neyse bunlarla canımızı sıkmayalım şimdilik akşam bir plan gözükmüyor giderim yemek yaparım yedikten sonra knedimde olurum sanırım bi egzersiz yapsam iyi olacak ara vermeden... belkide yarın yenip gelirim :)) hu huuuuuuuuuu
Biraz daha boyle deniyim gecmezse gidicem canm. O mantar dedigin ilacla gecermi canm ya ben cok panik bi insanim taktm simdi bak.
saol canım ya inş kasmamaya çalışcam eğer ki filme kadar yenmiş olrsam sanırım daha rahat edicemucunda ölüm yokya acırsa acısın diye teselli ediyorum kendimi:112:
zaten Mevlana neyi yanlış söylemiş ki .. tatlım hsg değil bu ameliyattan sonra egz. başlamayı beklemek sıkıcı :) sabırsızlanıyorum bir an evvel yenmek için aparatlarım bile hazır şimdidenramazndan önce bitirmek istiyorum bu işi 1 yıla yaklaşıcaz yıl dönümünde hala böyle olmak istemiyorum.
güzel haberlerini bekliyoruz artıkın yen tabi senden sonra allah hepimizede o duyguları nasip eder inşha bizide böle çekip cıkarırısın inş
geçiyor canım merak etme.genelde kadınlar erkeklerden bulaşıyor.takma kafana sen şimdi ilişkiye odaklan, arayı uzun tutmamaya çalış ilişkinin.belki son zamanlarda çok egzersiz yaptığın için tahriş etmiş de olabilirsin ve bu da acıya sebep olabilir.
geçiyor canım merak etme.genelde kadınlar erkeklerden bulaşıyor.takma kafana sen şimdi ilişkiye odaklan, arayı uzun tutmamaya çalış ilişkinin.belki son zamanlarda çok egzersiz yaptığın için tahriş etmiş de olabilirsin ve bu da acıya sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?