- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.241
mrb arkadaşlar.ben de parmak egzersizi yapıyorum.işaret parmağı ikinci boğumdayım ama çok yavaş ilerliyorumbir hafta ya da iki haftada parmak egzersiziyle kurtulan arkadaşlar varmış okudum. bunu nasıl başardınız? ya da daha ileri seviyede olan arkadaşlardan tavsiyede bulunacak var mı? bir an önce kurtulmak istiyorum artık
Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...
bende vajinusmusum 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedimç şu ana kadar da hiç tedavi görmedik. eşim istemez ve sürekli erteliyoruz. eskişehirde nerede tedavi görebilirim
Kızlar merhaba.Bugün orta parmak kalınlığında aparatı denedim,oldu.Çok mutluyum.Ben niye ertelemişim.Hepinize çok teşekkür ederim.Cesaretimi toplamama yardım ettiniz.Nasıl mutluyum anlatamam.
öncelikle hoşgeldin canım. fiziksel bir problemin var mı diye doktora gitmiş miydin? eğer fiziksel bir durum sözkonusu değilse egzersizlere başlayabilirsin.
Kızlar merhaba.Bugün orta parmak kalınlığında aparatı denedim,oldu.Çok mutluyum.Ben niye ertelemişim.Hepinize çok teşekkür ederim.Cesaretimi toplamama yardım ettiniz.Nasıl mutluyum anlatamam.
tamam canim sanada 200 yaziyorum
Rabit ;200
Huzur; 200
veriyorum ama mutlaka okuyun kizlar Allah kabul etsn
bende vajinusmusum 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedimç şu ana kadar da hiç tedavi görmedik. eşim istemez ve sürekli erteliyoruz. eskişehirde nerede tedavi görebilirim
mrb arkadaşlar.ben de parmak egzersizi yapıyorum.işaret parmağı ikinci boğumdayım ama çok yavaş ilerliyorumbir hafta ya da iki haftada parmak egzersiziyle kurtulan arkadaşlar varmış okudum. bunu nasıl başardınız? ya da daha ileri seviyede olan arkadaşlardan tavsiyede bulunacak var mı? bir an önce kurtulmak istiyorum artık
ben hiç doktora gitmedim fiziklse problem olup olmadıgımızı nasıl anlıycaz ama ben suan orta parmak kalınlıgında rahatlılla alıyırum sorun varmıudır bendee ?
Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...
büyük ihtimal yoktur canım, egzersize devam et. Yinede doktora gitmeyi erteleme.ben hiç doktora gitmedim fiziklse problem olup olmadıgımızı nasıl anlıycaz ama ben suan orta parmak kalınlıgında rahatlılla alıyırum sorun varmıudır bendee ?
canım hoşgeldin öncelikle 1 hafta yada 2 hafta normal canım elvan arkadaşımız 2 günde yendi çünkü öyle odaklanmştı ki yenmek için başlamıştı çünkü hepimizden biraz fazla azim gösterdiği için rekor kırdı :)öncelikle doktor mu verdi egzersizi yoksa buradan okuduklarınlamı başladın ayrıca bazılarımız parmakta zorlandığımız için bu iş için yapılmış aparatlarla yendik istersen sende aparatla deneyebilirsin inşallah başaracaksın hiç umudunu kaybetme
merhaba bende parmak egzersiziyle 2 haftada kurtuldum çok şükür..sende ertelemezsen ve egzersizde hızını biraz daha arttırırsan yakın zamanda kurtulursun..yapman gereken kararlı olmak..bunu tek başına sağlayamıyorsan forumda daha çok aktif olmaya çalış böylece daha yakından takip edebiliriz...aklına takılan her şeyi sor..daha çok egzersiz...egzersiz.. egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?