Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende de bulantı sıkayaetlerı var canm.ozellıklede sabahları.ama cok sukur herseyı de yıyebılıyorum ıstahım normal halımden daha cok.kımısı ılk 3 ay yemek yıyemıyormus.sukur bende o yok.hıc bıseyden de tıksınmıyorum nazar degmesın.candy canm mıde bulantıları 3 aya kadar devam edıyormus.o zamana kadar sık dişini.gercı bebıs ıcın herseye katlanılır.

sabahları iştah falan yok bende zorla yiyorum öğleden sonra azalıp bitiyor çok şükür.7.hafta başlayalı midem sallanıyor sanki.ondan önce iyiydim.tatilden tam zamanında gelmişim.3-4 hafta sonra geçer inşallah.bazılarında 9 ay oluyormuş Allah korusun.iyi ki ilk 3 ay bebek çok etkilenmiyor bundan.iştahımın açılıp faydalı herşeyi yemek istiyorum.haklısın canım bebeğimiz için değer

canım herkes kendini o %1 lik kısım sanıyor fakat değil canım midenin bulanması iin sadce oranı tanı derim ne zaman oraya baktığında miden bulanmıyor ve hazır hissettiğin zaman egzersize başla inan bana buradaki herkes aynıydı durumu sakın pes etme yalnız bu işin oluru bu sonra çok gülceksin kendine inan bak
bayıltıcı ilaçlar uyuşturucu kremler hepsi boş canım gerçekten beynindeki bitsin bitiyo zaten

ewt canım hepsi bu şekilde baştan yaparsın tmm ya yaparsın diyenler ufak bi tartışmada çıkıyo foyaları
önemli olan senin psikolojin burda onlar hep uğraşıyo inan hep tek başımaydım bende sakın pes etme derim bide önemli olan başının girmesi devamında bişey anlamıyosun .önemli olan başı girsin devamı tmmdı.çok az acı zaten oda girişte bide üstte sen olma derim eşin olsun. ayaklarını dikerek daha rahat oluyo

hoşgeldin canım, özledik valla . tefriciye ne kadar alabilirsin? sayı verebilir misin?

Canım benim çok doğru söylüyorsun, "ayakkabınızın bağını bile Allah tan isteyin", Rabbim hazinesi büyük, vermekle birşey eksilmişyor ondan. Allah sağlıkla rahat bir hamilelik geçirmeyi ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza .

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

Son düzenleme:
yavuz123 ne alemdesin??? misafirler gitti mi??

benım mısafırlerım gıtmez daha rmazan ortası anca gıderler napayım yaaa bugun ultroson jelı aldırdım kardesıme reglım yarın bıter artık gecelerı esımın yanında calıoscam sızden naber nasılsınız fazla gıremıyorum gırdıgımdede hemen cıkmak zorunda kalıyorum

ben iyiyim canım, iş çok yoğun ya, Allahım yardım etsin.
hımm bunların gideceği yok, sen reglin bitince lütfen erteleme. bu arada kegel yap, çok faydalı, biliyorsun di mi nasıl yapılacağını? birde başarı hikayelerini oku vakyin olursa...

kendı aılem gelenler senede 1 kez gorebılıyorum zaten ıste gecelerı yapıcam ınanırmısın basarı hıkayelerını gec gecmısı bıle okuyamıyorum gırıp cıkıyorum etelemıycem en azından egzersızlerımı yapmaya calısıcam ya bu ultroson jelını nereye surcem aynı bebeyagı gıbı demı allah yardımcın olsun canım

keşke onlar gelmeden halletseymişsin, neyse zararın neresinden dönsek kardır.
sağol canım, bugün 20:10 da çıktım düşün yani...
aynı bebeyağı gibi, aparata, parmağa veya vajiye sürebilirsin canım .
yine de ara ara gir, başkalrının ilerlediğini görmek bile motivasyon oluyor.

Son düzenleme:

ara ara gırmeye calısıyorum farketmıssındır zaten okudukca zaten dahada hırslanıyorum daha dogrusu kıskanıyorum:) baya yenı gelenlerde ılerleme varrr regl bıtsede bende baslasam ooo cok gec cıkmıssın cok zor ya bende calısıyodum bıraktım bu sene evdeyım ızın verdım kendıme

Kızlar kızlar kızlar:)Beyaz mumun tamamını aldım.İnanamıyorum.Herşey azim,motivasyon,egzersiz.Kızlar bunları bana kazandırdığınız için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar ilerleyebileceğimi ummazdım ama gerçekten oluyormuş.Elvan,Sesizcekimsesizce,Çileklipuding,kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.

diyecek söz bulamıyorummmm .

Merhaba Eprunmn.Ben de egzersiz yapanlardanım.Lütfen üzülme,inan oluyor.Ben ilk doğum g.mumuyla başladım.Hafif mide bulantsı olmuştu.Şimdi olmuyor.Egzersiz yaptıkça alışıyorsun.Hepimiz yeneceğiz,birbirimize yardımcı olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…