- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.561
tam anlamıyla süper gidiyorsun...canım egzersiz yaparken hep bi öncekini denedikten sonra kalınına geç.hatta kalını ilk başta girince biraz beklet,sonra git gel yap ki ne kadar kolay yapabildiğini gör.aparatları boy boy hazırla.daha faydalı olacaktır. kızlık zarının yapısı kişiden kişiye değişiyor.bunu ilk başta eşinle konuşmanda fayda var.belki de esnetmeyi öğreneceğin için hiç kan gelmeyebilir de.( bu arada söylemeden edemeyeceğim şu bakkal mumu da baya ünlü oldu
merhbalar arkadaşlar.. cmt. başlangıcım gayet iyi olmuştu pazar eşim evde diye devam edemedim egzersize sonra gecede birbirimize girdik sudan sebepten moralsiz olduğum için yapmadım hatta eşimede kızınca yenmiyorum vajiyide uğraşmıycam dedimaz öne telde konuştuk barıştık tekrar başlıycam birazdan denemeye. içimden bi his diyorki bi iki haftaya böyle olucam:))
merhaba kızlar kısa bir tatil yaptım yoktum bi süredir.hemen arkasından da mide bulantılarım başladı 3 gündür.bisküvi ve çubuk krakerle kahv6 yapıyorum 3 gündür.akşama doğru düzeliyo çok şükür yemek yiyebiliyorum.çileklimm bende tefriciye grubuna katılabilirim. hamiş arkadaşlar sizde bi şikayet var mı.
slm candy 34
Önceki sayfaları okurken senin vajiyi yenme maceranı takip etmeye başlayıp bütün girilerini okudum.. Bebek sahibi olmayı çok istiyordun..Şu an hamilesin inanılmaz bişey bu süper :) tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına sevgili bebeğini.. ve inşallah bize de kısmet olur bi bebiş :)
bende de bulantı sıkayaetlerı var canm.ozellıklede sabahları.ama cok sukur herseyı de yıyebılıyorum ıstahım normal halımden daha cok.kımısı ılk 3 ay yemek yıyemıyormus.sukur bende o yok.hıc bıseyden de tıksınmıyorum nazar degmesın.candy canm mıde bulantıları 3 aya kadar devam edıyormus.o zamana kadar sık dişini.gercı bebıs ıcın herseye katlanılır.merhaba kızlar kısa bir tatil yaptım yoktum bi süredir.hemen arkasından da mide bulantılarım başladı 3 gündür.bisküvi ve çubuk krakerle kahv6 yapıyorum 3 gündür.akşama doğru düzeliyo çok şükür yemek yiyebiliyorum.çileklimm bende tefriciye grubuna katılabilirim. hamiş arkadaşlar sizde bi şikayet var mı.
bende de bulantı sıkayaetlerı var canm.ozellıklede sabahları.ama cok sukur herseyı de yıyebılıyorum ıstahım normal halımden daha cok.kımısı ılk 3 ay yemek yıyemıyormus.sukur bende o yok.hıc bıseyden de tıksınmıyorum nazar degmesın.candy canm mıde bulantıları 3 aya kadar devam edıyormus.o zamana kadar sık dişini.gercı bebıs ıcın herseye katlanılır.
canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
bende 100tefriciye okuyabilirim kızlar
merhaba bende vajinismus hastasıyım 2 yıldır uğraşıyoruz 4 ay tedavi gördük ama bir sonuç alamadık bıraktık uzun zamandır denemeyide bırakmıştık iki gün önce deniyelim diye konuştuk ve jelle 3-4 cm alabildim daha fazla gitmedi ama acı, ağrı olmadı alırken çok şükür eşime yine yapalım diyorum hepsini almıyosun ben bişiy anlamıyorum boşver diyor bazen bu erkekler niye böyle diyorum ilk zamanlar çok az girsede olur diyodu şimdi hepsi diyor naparım bilmiyorum bizim psikolojimiz zaten yeterince bozuluyor birde eşlerimiz bozuyor
merhaba kızlar kısa bir tatil yaptım yoktum bi süredir.hemen arkasından da mide bulantılarım başladı 3 gündür.bisküvi ve çubuk krakerle kahv6 yapıyorum 3 gündür.akşama doğru düzeliyo çok şükür yemek yiyebiliyorum.çileklimm bende tefriciye grubuna katılabilirim. hamiş arkadaşlar sizde bi şikayet var mı.
merhaba canım sende foruma hoşgeldinforumu bulmak yenmede en büyük etken.kimseye söylenmeden yaşanan bu sıkıntıda çok kısa sürede yenmek mümkün oluyor çok şükür bende bunu geride bıraktım. yaşanması gerkiyormuş,yaşandı ve bitti. bütün arkadaşlarımda bi an önce cesaretlenip egzersizleri düzenli yapar ve yener inşallah.çok güzel bi mutluluk.cinselliğin evliliği ne kadar etkilediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum. gerekli çalışmaları yaparsak vajinismus yenilir.bebek de Allahın takdiri.şimdi en büyük dileğim bebeğimin,pirinç tanemin,sağlıklı olarak büyümesi gelmesi ve hayırlı bi evlat olması.
ben egzersiz boyunca en çok vajiyi yenip hamile kalanlara hayrandım.çok şükür nasip oldu.Allah istetiyorsa vermek de istiyor...
kadınlar tüm keçiliklerini bunu yenmek için kullanırlarsa çok kısa sürede yenerler bencesoru vs olursa cevaplamaya hazırım.Allahım bu sıkıntıdan herkesi kurtarsın,bebek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin,hamile arkadaşlarıma da sağlıklı hayırlı evlatlar versin.dua çok önemli "ayakkabınızın bağını bile Allah tan isteyin" deniliyor.insan kendi vazifesini yapar,gerisini Allaha bırakırsa Allah da onu tutar ve kaldırır,kimselere muhtaç etmz,küçük düşürmez.
hamile görünce ağladığım ezildiğim,bebek görünce içimin sızladığı günleri de ,seccade dakikalarca ağlayarak dua ettiğimi de bilirim.Allah hiçbir duaya hayır demiyor...
yavuz123 ne alemdesin??? misafirler gitti mi??
ben iyiyim canım, iş çok yoğun ya, Allahım yardım etsin.benım mısafırlerım gıtmez daha rmazan ortası anca gıderler napayım yaaa bugun ultroson jelı aldırdım kardesıme reglım yarın bıter artık gecelerı esımın yanında calıoscam sızden naber nasılsınız fazla gıremıyorum gırdıgımdede hemen cıkmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?