- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.601
kızlar bu akşamda deneme yapacağım,inşallah bu defa tamamını alabilirim.son bir kaç gündür egzersiz yaparken çok kolay oluyor,3 parmakta kasılma,yanma baskı nerdeyse tamamen geçti,ilk girerken biraz kasılma oluyor,sonra hiç his yok,aslında kendimi hazır hissediyorum ama nedense olmuyor,yarıda kalıyor:78:
kızlar bu akşamda deneme yapacağım,inşallah bu defa tamamını alabilirim.son bir kaç gündür egzersiz yaparken çok kolay oluyor,3 parmakta kasılma,yanma baskı nerdeyse tamamen geçti,ilk girerken biraz kasılma oluyor,sonra hiç his yok,aslında kendimi hazır hissediyorum ama nedense olmuyor,yarıda kalıyor:78:
Nasilsin cnm 1 adim kaldi cnm senin ne guzell
sağol tatlım iyiyim iştee inş. bugün yarın olurrda arkamdan sizler gelirsinizz sen nasılsın cnm egzersiz yapabiliyomusun?
cnm ne güzel inş. olur.. ya bişe sorcam yani kararlaştırıyomusunuz bu akşam deneyelimmi diye? ya benm herif niye mızmızlanıyo acaba?deneme diyince şekli değişiyo herşey normal olsun istiyo bu iş ısmarlama olmaz diyo.artık bende çaktırmadan yanaşayım diyorum ama bu seferde jel sürelim desem yine kızıyo egzersizde son noktadayım ama eşimi bekliyorum bakalım inş bigün olur
cnm ne güzel inş. olur.. ya bişe sorcam yani kararlaştırıyomusunuz bu akşam deneyelimmi diye? ya benm herif niye mızmızlanıyo acaba?deneme diyince şekli değişiyo herşey normal olsun istiyo bu iş ısmarlama olmaz diyo.artık bende çaktırmadan yanaşayım diyorum ama bu seferde jel sürelim desem yine kızıyo egzersizde son noktadayım ama eşimi bekliyorum bakalım inş bigün olur
privacy sakin ol. ben eşimi 4 ay bekledim, öldüm öldüm dirildim desem yalan olmaz. artık umudum da bitmişti, çabam da. tam o sırada yendim. umarım seninki bu kadar uzamaz. ama uzasa bile yeniliyor, lütfen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma. biz neredeyse boşanıyorduk, tam bitti derken başladı her şey. allah yardımcın olsun, senin için daha çok dua edicem.
canım ümidini yitirme, eşlerimizi bu hale getiren vajinismusslm kızlar nabersiniz? ben egzersiz yaptım azönce ama sanki artık boşa yapıyormuşum gibime geliyoo yani hazırım aslında ama eşimi bekliyorum ne kadar zormuş bitmek bilmedi çilem yaa allahım tez zamanda kurtarr..ha buarada egzersizci arkadaşlarım yanlış anlamayın egzersizde son noktadayım ben hallettim sayılır eşimden kaynaklı bazı olumsuzluklar var ondan böle söylüyorum.uzadı baya aslında yenmiş olmam lazımdı neyse sabırrrr artık yapcak bişe yok
Ohhhh iyi tatlim ya bende pot kirdim sandim masallahne guzel beni sorma be cnm yuzsuzlukten griom iste ben bse yaptigim yok cok utaniorum kendimden ben bi ucubeyim sanirim cnm yaa bilmiorum
benim eşim de bu kelimeye gıcıktı. illa doğal olcak diyordu, deneme diyince sertleşme sorunu yaşıyordu. mümkün olduğunca ona çaktırmadan yanaşmaya çalışın. sonuçta doğal olarak değil, planlayarak yendik biz. ama canına tak etti, odaya kapandık, yenmeden çıkmıycaz dedi de ancak öyle bitti kabus. yoksa hala aman doğal olsun jel olmasın bilmem ne gibi bıdı bıdı yapmakla meşguldü kendileri
tedavi %99 değil, %100. yani sen de bunun içindesin. öncelikle kendini umutsuz vakalar kısmına ayırmaktan kurtar. hepimiz başlangıçta böyleydik. bir süre bakmaya, görmeye alış. sonrasında yavaş yavaş ilerlersin. herkes çabucak yenecek diye bir şey yok. hepimizin yolu farklı, kimi uzun yürür kimi kısa. ama sonucumuz her zaman aynıdır. varacağımız yer aynıdır, mutlaka yeneriz. jinekolojik muayene oldun mu bilemiyorum ama öncelikle fiziksel olarak sorunun var mı yok mu öğrenip öyle ilerle istersen. bir süredir foruma giremiyordum, tekrar olduysa kusura bakma. umutsuzluğa kapılma sakın. bugünkü ilk görevin moralini düzeltmek ve sonra aynayla vajinayı barıştırmak. bu yaşadıklarının normal olduğunu, bu hastalığı çeken herkeste farklı biçimlerde ve şiddette olsa da mutlaka olduğunu kendine anlat. kendine anlayışlı ol, biz de elimizden geldiğince destek olalım olur mu?
umutsuzluk yok. anormal bir durum söz konusu degil. birakma devam et. 5 gün cikarirsin 6. gün cikarmazsin. normellesir. vajinismusun da dereceleri var. hehe benimle ayniymissin demek ki =). grafik resimlere bakip ögüre ögüre dolasiyordum günlerce hafizamdan cikmiyordu.
ben en iddali doktorlardan birinden avcumu yalayip döndüm, ama egzersizle hallettim sükür.
istersen narkoz altinda iliskiye gir, bir sonraki sefere durum degismeyecektir. böyle bir ihtimali kafandan sil at. olmaz, kimsede ise yaramadi. bunun tedavisi yalnizca egzersiz. cünkü bilincaltin sana bu tarz savunmalari yaptiran. bilincalti da yalnizca duyarsizlasmayla ögreniyor.
ileri derece vajinismus vakalari %1lik kismi olusturuyor degil. hafif vakalar da tedaviyi reddedince %1lik dilime girebilir. vajinismus siniflandirmasinin önemi yok. önemli olan vazgecmemek.
edit: ve genislemis olur gibi bir sey de söz konusu degil. vajina esnek bir kas, kendini toparlar. düzenli vajinal penetrasyon yasayanlar ya da dogum yapanlar magara sahibi degil.
merhaba canım o senin vücudunun bir parçası bunu unutma.ve buradaki herkes ayılsa da bayılsa da nasıl yendiyse, sen niye yenemeyesin ki!! bayıltıcı şeylerin hiçbir faydası olmaz daha önce buradaki bir arkadaş anlatmıştı.hatta bazılarımız öyle senaryolar kurmuştu ki (buna ben de dahil) faydasızcanım sana şunu söylim orası esneyebilen bir yer,ilişki sırasında esniyor ve sonra eski haline dönüyor.canının yanmasını düşünmenin sebebi de orayı kastığın için canın yanıyor...buradaki yenen arkadaşlar gibi kendine güven,yapabilirsin...ne kadar oldu evleneli?
Sadece incele canım, doktor bana bunu 1 hafta boyunca yaptırdı, bence mum egzersizine başlamak senin için erken , sadece ayna egzersizine devam et, gitgide normal gelecek sana canım.
canım herkes kendini o %1 lik kısım sanıyor fakat değil canım midenin bulanması iin sadce oranı tanı derim ne zaman oraya baktığında miden bulanmıyor ve hazır hissettiğin zaman egzersize başla inan bana buradaki herkes aynıydı durumu sakın pes etme yalnız bu işin oluru bu sonra çok gülceksin kendine inan bak
bayıltıcı ilaçlar uyuşturucu kremler hepsi boş canım gerçekten beynindeki bitsin bitiyo zaten
Merhaba Eprunmn.Ben de egzersiz yapanlardanım.Lütfen üzülme,inan oluyor.Ben ilk doğum g.mumuyla başladım.Hafif mide bulantsı olmuştu.Şimdi olmuyor.Egzersiz yaptıkça alışıyorsun.Hepimiz yeneceğiz,birbirimize yardımcı olacağız.
bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen
biraz anlamaya çalış canım, sertleşme olmadığı için nazlanıyor ve deneme yapmak istemiyor, gurur yapıyor, sanada çaktırmak istemiyor. Zor bir durumevet cnm gerçekten haklısın denee diyince bi tuhaf oluyo tartışma çıkıyo bizdede..ya ne bilim onun açısındanda bakmaya çalışıyorum ama hani ben erkek olsam deneme yapalım diyen taraf ben olurdum bence..çünkü iş tek taraflı değil helede eşim egzersizle uğraşıyo olsaydı bende üstüme düşeni yapmak isterdim nazlanmazdım heralde demi sonuçta erkeğede baya bi iş düşüyo.tuhaflar işte ya halbuki onlarda bizim gibi sterse giriyolarda ama keşke bi taraf adım atınca diğer tarafta daha fazla çabalasa şuan bu durumlarda olmazdık....
evet cnm gerçekten haklısın denee diyince bi tuhaf oluyo tartışma çıkıyo bizdede..ya ne bilim onun açısındanda bakmaya çalışıyorum ama hani ben erkek olsam deneme yapalım diyen taraf ben olurdum bence..çünkü iş tek taraflı değil helede eşim egzersizle uğraşıyo olsaydı bende üstüme düşeni yapmak isterdim nazlanmazdım heralde demi sonuçta erkeğede baya bi iş düşüyo.tuhaflar işte ya halbuki onlarda bizim gibi sterse giriyolarda ama keşke bi taraf adım atınca diğer tarafta daha fazla çabalasa şuan bu durumlarda olmazdık....
biraz anlamaya çalış canım, sertleşme olmadığı için nazlanıyor ve deneme yapmak istemiyor, gurur yapıyor, sanada çaktırmak istemiyor. Zor bir durum.
biz iki gün yaşadık vajiden daha zor bence.
Senin yaklaşımın çok önemli daha önce yazmıştım.
Ohhhh iyi tatlim ya bende pot kirdim sandim masallahne guzel beni sorma be cnm yuzsuzlukten griom iste ben bse yaptigim yok cok utaniorum kendimden ben bi ucubeyim sanirim cnm yaa bilmiorum
sabır sabır sabır. bunun tek çözümü bu. seni öyle iyi anlıyorum ki. onun açısından düşünüp gene kendi açından yorumluyorsun. biz yenmeye hazır hale gelince onlarda performans endişesi başlıyor ki bu da direk sertleşmeyi etkiliyor. o yüzden sabredip bekle ve üzerine gitme. bi süre bu konulardan uzak dur o istesin. bizde de ben ne zaman istesem sonuç hüsran oldu, ben kobay mıyım denek miyim oldu sonuç işte :)))
benim durumum çok zor canım şimdi bunları okurken bile tiksiniyorum bende hepinizin hikayelerini dinlemek istiyorum fiziksel bir problemim yok. sen nasıl yendin veya yenmek istiyor musun
önemli olan vazgeçmemek demişsin canım. ben bu illetten kurtulmak istiyorum ama egzersiz falan yapmak istemiyorum. bi anönce olsun bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?