Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yuppi. sayili dakikalar saatler. yarida kalmiyordur belki de... bazi pozisyonlarda tamamen girmesi zaten pek mümkün degil, birazcicik popoyu kaldirmak gerekiyor mesela alttayken. üstte denedin mi hic? bekleyin ve minik git gellere esin minik minik gidim gidim ilerlesin. bol sans =)

cnm ne güzel inş. olur.. ya bişe sorcam yani kararlaştırıyomusunuz bu akşam deneyelimmi diye? ya benm herif niye mızmızlanıyo acaba? deneme diyince şekli değişiyo herşey normal olsun istiyo bu iş ısmarlama olmaz diyo.artık bende çaktırmadan yanaşayım diyorum ama bu seferde jel sürelim desem yine kızıyo egzersizde son noktadayım ama eşimi bekliyorum bakalım inş bigün olur

sağol tatlım iyiyim iştee inş. bugün yarın olurrda arkamdan sizler gelirsinizz sen nasılsın cnm egzersiz yapabiliyomusun?

Ohhhh iyi tatlim ya bende pot kirdim sandim masallah ne guzel beni sorma be cnm yuzsuzlukten griom iste ben bse yaptigim yok cok utaniorum kendimden ben bi ucubeyim sanirim cnm yaa bilmiorum

canım biz pazarlık yapıyoruz eşim normal yapalım diyor yani yüzeysel (neresi normalse) bende deneme yapmak istiyorum.dün denem yapmak için başladık,yarıya kadar oldu gerisi olmuyor normal yapalım dedi onun istediği oldu,bugün benim istediğim olacak ama doğru mızmızlanıyorlar,sanki kıymete bindi,arkadaşlarından öğrendiğini benim üstümde denemek istiyon ben denekmiyim diyor bugün tükkan kapalı,benim peşimi bırak,olum bak git diyor,bende he he diyorum peşindehele şu işi halledeyim onu koşturacam,şimdi hiç gurur falan yapmıyom,nerde kıstırırsam kardır

senin eşin benimkinin kardeşi heralde, bu kadar mı her şey aynı olur söyle ona aklını başına toplasın, böyle yaparsa daha çook uzatır her şeyi. bizim kafayı iyice sıyırıp hüngür şakırt ağladığımız bir gece var, 4 nisan gecesi. o geceden sonra yazdıklarımı bir oku istersen hatta eşine okut. siz o aşamaya gelmeyin lütfen, bu kadar nazlanırsa ona doğru gidiyorsunuz haberin olsun. eşine anlayışlı ol, tek yapabileceğin bu. ama eşin de çaba göstersin, tek taraflı çabayla yenilmiyor bu zıkkım maalesef. eşine sakın yaşadığı sorunu hatırlatıp yüzüne vurma. bundan daha da çok etkileniyor ve toparlanamıyorlar.

cnm banada baya oldu yani şöyle egzersize şubatta başladım ne güzel 9 cme falan gelmiştim sinirlendiğim bigün bıraktım attım aparatları sonra aylar geçti haziran ayında adam gibi bu yola baş koyacam dedim kararlıydım ve 3 hafta falan oldu adamakıllı egzersiz yapalı son noktadayım şuan 11 12 cm rahat oluyo bu seferde eşimde çaba yok.böyle olacağı aklıma gelmezdi eşimden kaynaklanacağı uzak bi ihtimaldir diyordum..eşim alışmış sanırım oldu bittiye getirmeyi denemeyi gözü kesmiyo..sonra haziran bitmeden bu işi bitirmeyi hedeflemiştim haziran bitti temmuz geldi hala uğraşıyorum,hedef koymuştum ama oda olmayınca dahada moralman çöktüm.hani bana kalsa biterdi bir hafta içinde ama malesef neyse.sağol tatlım yaa şuan ihtiyacım olan şey dua zatenn sağolun kızlar sizi çok seviyorumm

canım ümidini yitirme, eşlerimizi bu hale getiren vajinismus , birçoğumuz yaşadık o problemi. Biraz kafa dağıtın, başka şeylere odaklanın, ne bileyim, çıkın, gezin , eğlenin...
Benim doktorum derdi, elini çabuk tut yoksa eşinde de sertleşme, erken boş... gibi sorunlar olur derdi.
Ve onlarınki daha zor çünkü asla böyle birşeyi kondurmak istemiyorlar kendilerine, bu durumları ile yüzleşmek istemiyorlar , biz doktora vs. gideriz bu durum için ama onlar çok çok utanıyorlar, gurur yapıyorlar.
Anlayışlı yaklaşmaya çalış canım.
İnşallah bir an önce kurtulursunuz.

kızlar son aşamaya gelenlere bir taktik vereyim, hiç ama hiçbirşey söylemeyin eşinize. yüzeysel başlayın, sonra ileri gidin. Diğer türlü adamlar stres oluyor farkındaysanız...

benim eşim de bu kelimeye gıcıktı. illa doğal olcak diyordu, deneme diyince sertleşme sorunu yaşıyordu. mümkün olduğunca ona çaktırmadan yanaşmaya çalışın. sonuçta doğal olarak değil, planlayarak yendik biz. ama canına tak etti, odaya kapandık, yenmeden çıkmıycaz dedi de ancak öyle bitti kabus. yoksa hala aman doğal olsun jel olmasın bilmem ne gibi bıdı bıdı yapmakla meşguldü kendileri

Ohhhh iyi tatlim ya bende pot kirdim sandim masallah ne guzel beni sorma be cnm yuzsuzlukten griom iste ben bse yaptigim yok cok utaniorum kendimden ben bi ucubeyim sanirim cnm yaa bilmiorum

cnm keşke üstüne düşsen egzersizlerin benm yaptığım hatayı apmasan subattan beridir nerdeyse bu şey kafamda..bende egzersizi hep erteledim ama sonra baktım erteleye erteleye nereye kadar dedim adamaklıllı başlayalı 3 hafta oluyo nerdeyse sona gelebildim.tatlım nolurr hergün en azından 10dk da olsa yap ne kaybedecen sabırla üstüne git beenm gibi erteleme cnmm

evet cnm gerçekten haklısın denee diyince bi tuhaf oluyo tartışma çıkıyo bizdede..ya ne bilim onun açısındanda bakmaya çalışıyorum ama hani ben erkek olsam deneme yapalım diyen taraf ben olurdum bence..çünkü iş tek taraflı değil helede eşim egzersizle uğraşıyo olsaydı bende üstüme düşeni yapmak isterdim nazlanmazdım heralde demi sonuçta erkeğede baya bi iş düşüyo.tuhaflar işte ya halbuki onlarda bizim gibi sterse giriyolarda ama keşke bi taraf adım atınca diğer tarafta daha fazla çabalasa şuan bu durumlarda olmazdık....

benim durumum çok zor canım şimdi bunları okurken bile tiksiniyorum bende hepinizin hikayelerini dinlemek istiyorum fiziksel bir problemim yok. sen nasıl yendin veya yenmek istiyor musun

önemli olan vazgeçmemek demişsin canım. ben bu illetten kurtulmak istiyorum ama egzersiz falan yapmak istemiyorum. bi anönce olsun bitsin istiyorum

ayın 17sinde inş hayırlısıyla 1 sene olucak canım ve ben hala bakireyim. artık tamamen her şeyimle eşimin olmak istiyorum

Sadece incele canım, doktor bana bunu 1 hafta boyunca yaptırdı, bence mum egzersizine başlamak senin için erken , sadece ayna egzersizine devam et, gitgide normal gelecek sana canım.

öyle yapıcam artık çilekli pudingim =). atlatıcam atlatıcam ben böyle yaşamak istemiyorum.

inş pes etmem canım en büyük korkum bu zaten ya bu kadar mı basit bi şey

inş bende yenicem önce Allahın izniyle sonra sizin yardımlarınızla hepinize yazdıklarınız beni önemsediğiniz için de teşekkür ederim

bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen

canımmmm hoş geldin sende aramıza bende daha çok yeniyim inş atlatıcaz bu siteyi bırakma ve burda herkesin dediğini yap cnm

biraz anlamaya çalış canım, sertleşme olmadığı için nazlanıyor ve deneme yapmak istemiyor, gurur yapıyor, sanada çaktırmak istemiyor. Zor bir durum .
biz iki gün yaşadık vajiden daha zor bence.
Senin yaklaşımın çok önemli daha önce yazmıştım.

sabır sabır sabır. bunun tek çözümü bu. seni öyle iyi anlıyorum ki. onun açısından düşünüp gene kendi açından yorumluyorsun. biz yenmeye hazır hale gelince onlarda performans endişesi başlıyor ki bu da direk sertleşmeyi etkiliyor. o yüzden sabredip bekle ve üzerine gitme. bi süre bu konulardan uzak dur o istesin. bizde de ben ne zaman istesem sonuç hüsran oldu, ben kobay mıyım denek miyim oldu sonuç işte :)))

evet canlarım çok haklısınızzz..ben zaten şuan bişe demiyorum oda yanaşmıyoo kaç gün oldu neyse sabredecez artıkk.egzersizlere dewam ediyorumm bende ama istemeye istemeye .sağolun canlarımm moralimi yerine getirdinizz iyiki varsınız sizi çok seviyorumm dua edelim birbirmize kızlarr allahım bi çıkış yolu gösterir ellbett

umuut yakaladım seni . Bak atı alan üsküdarı geçti, sen hala aynı yerdesin . Seninle cicim aylarımızı geçtik bebem , bundan sonra gerçek yüzümü görücen :117: Getirtme beni oraya :95:, otur egzersizini yapppp .
Aykurt sende öyle senelerce sınıfta kalan tembel öğrenciler gibisiniz .

Cnm sende benim kafadasinda okafa iyi bi kafa deil cnm2 bucuk yil olduhic acsiz piit die bigun oluversin die beklerken ama olmuo bende senin gbi egzersizleri reddediorum ama iste bole milletin ilerlsyisini okuyorum sadece cnm sanirim baska yolu yok olsa ben bulurdum hersey bir gunde olun bitsin bi sabah bu sorun olmadan uyaniyim diorum ama malesefffff.....

evet cnm bizimkiler kardeşş galibabende senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum umarım bende senn gibi kurtulabilirimm bu dertten..adam yüzeysele okadar alışmışki denemeye gözü kesmiyo tabi oda haklı 2 sene oluyo.peki cnm yenince herşey düzeliyomu?evlilik oturuyomu ne bilim bukadar çile çekiyoz ya değse bari

egzersiz yapmadan yenmen zor, yenebilen var mı ben bilmiyorum. o yüzden yapmak istemiyorum diye olumsuz yönlendirme kendini. zaman kaybedersin, başka çaresi yok çünkü. ben mayısta yendim. başarı hikayemi buradan okuyabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-19.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…