Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen
canım parmak yada aparat olmadan olmuyor diye biliyorum :26:, ben 1 psikolog ve 1 psikiyatriste gittim, ikiside aynı şeyleri söylediler...

slm kızlar nabersiniz? ben egzersiz yaptım azönce ama sanki artık boşa yapıyormuşum gibime geliyoo yani hazırım aslında ama eşimi bekliyorum ne kadar zormuş bitmek bilmedi çilem yaa allahım tez zamanda kurtarr..ha buarada egzersizci arkadaşlarım yanlış anlamayın egzersizde son noktadayım ben hallettim sayılır eşimden kaynaklı bazı olumsuzluklar var ondan böle söylüyorum.uzadı baya aslında yenmiş olmam lazımdı neyse sabırrrr artık yapcak bişe yok

selacım hoşgeldinn görüşemediğimiz zamanlarda güzel zaman geçirmişsindr inşallah.alışma sürecini tamamladın dimi :)

hoşbulduk candy, tebrik ederim bebek için. allah sağlıkla doğurup kucağına almak nasip etsin, analı babalı büyütsün.

ben alışma sürecindeyim hala, misafirdi tatildi derken pek fırsatımız olmadı. ama şükür bir yaramazlık yok. her şey yolunda.

bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen

canm egzersiz çok işe yarıyor..bikerre yaptıkça esnetiyoruz vajiyi ve korkularımız yok oluyoo..yani egzersiz en ii çözüm bence..ya varya hayranım şu ilk günden halleden insanlara banada 2 yıl oldu hala uğraşıyorum yaa

hosgeldin kader arkadasim biz seninlee aynizamanlarda ayni seyleri yasiyoruz mide bulantilarimiz dahi ayni.. Benmki de yedinci haftada basladi krakerle beslenir hale geldim gecer diye bekliyorum ama hala devam ediyo benmki.. Bir de cok sinirli oldum ben her seye ayri sinir geliyo. Senn kalp atislari icin randevun ne zamandi canim ben cuma gitcem insallah bir sorun yoktur...

Tebrikler tatlim cok sevndm.. Bikac gundur yoktum burazlarda baktim buarada yeenen olmamis uzuldum ama yeni gelenlerin caabuk ilerledigini gordum cok secndm insallah devami da gelirse temmuz ayi da cok bereketli olucak gibi duruyorr.. Tam gaz devam durmak yok...

kızlar bu akşamda deneme yapacağım,inşallah bu defa tamamını alabilirim.son bir kaç gündür egzersiz yaparken çok kolay oluyor,3 parmakta kasılma,yanma baskı nerdeyse tamamen geçti,ilk girerken biraz kasılma oluyor,sonra hiç his yok,aslında kendimi hazır hissediyorum ama nedense olmuyor,yarıda kalıyor:78:

pes etmek istemiyorum iki yıldır kendimi tüketmişim başını alabilmek bile benim için çok büyük şans kendime hiç güvenim yoktu dünyanın en korkak insanı benimdir diye düşünüyodum hep ve doktora gidip 3000 tl vermek te ayrı bir sorundu tek gösterdiği şey parmak egzersizi oldu sonra hiç ilgilenmedi oda moralimizi çok bozdu artık tek düşüncem dişimi sıkıp hepsini alabilmek çünkü başı çok rahat giriyor inşallah hepsini alabilirim allah hepimize yardım etsin arkadaşlar....

Ayyyy cnm ben galiba senle pricavy karistirdim yaww neyse ama oda sondaydi yaaa dimiiii seninde cok az kaldi cnm

privacy sakin ol. ben eşimi 4 ay bekledim, öldüm öldüm dirildim desem yalan olmaz. artık umudum da bitmişti, çabam da. tam o sırada yendim. umarım seninki bu kadar uzamaz. ama uzasa bile yeniliyor, lütfen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma. biz neredeyse boşanıyorduk, tam bitti derken başladı her şey. allah yardımcın olsun, senin için daha çok dua edicem.

yuppi. sayili dakikalar saatler. yarida kalmiyordur belki de... bazi pozisyonlarda tamamen girmesi zaten pek mümkün degil, birazcicik popoyu kaldirmak gerekiyor mesela alttayken. üstte denedin mi hic? bekleyin ve minik git gellere esin minik minik gidim gidim ilerlesin. bol sans =)

cnm ne güzel inş. olur.. ya bişe sorcam yani kararlaştırıyomusunuz bu akşam deneyelimmi diye? ya benm herif niye mızmızlanıyo acaba? deneme diyince şekli değişiyo herşey normal olsun istiyo bu iş ısmarlama olmaz diyo.artık bende çaktırmadan yanaşayım diyorum ama bu seferde jel sürelim desem yine kızıyo egzersizde son noktadayım ama eşimi bekliyorum bakalım inş bigün olur

sağol tatlım iyiyim iştee inş. bugün yarın olurrda arkamdan sizler gelirsinizz sen nasılsın cnm egzersiz yapabiliyomusun?

Ohhhh iyi tatlim ya bende pot kirdim sandim masallah ne guzel beni sorma be cnm yuzsuzlukten griom iste ben bse yaptigim yok cok utaniorum kendimden ben bi ucubeyim sanirim cnm yaa bilmiorum

canım biz pazarlık yapıyoruz eşim normal yapalım diyor yani yüzeysel (neresi normalse) bende deneme yapmak istiyorum.dün denem yapmak için başladık,yarıya kadar oldu gerisi olmuyor normal yapalım dedi onun istediği oldu,bugün benim istediğim olacak ama doğru mızmızlanıyorlar,sanki kıymete bindi,arkadaşlarından öğrendiğini benim üstümde denemek istiyon ben denekmiyim diyor bugün tükkan kapalı,benim peşimi bırak,olum bak git diyor,bende he he diyorum peşindehele şu işi halledeyim onu koşturacam,şimdi hiç gurur falan yapmıyom,nerde kıstırırsam kardır

senin eşin benimkinin kardeşi heralde, bu kadar mı her şey aynı olur söyle ona aklını başına toplasın, böyle yaparsa daha çook uzatır her şeyi. bizim kafayı iyice sıyırıp hüngür şakırt ağladığımız bir gece var, 4 nisan gecesi. o geceden sonra yazdıklarımı bir oku istersen hatta eşine okut. siz o aşamaya gelmeyin lütfen, bu kadar nazlanırsa ona doğru gidiyorsunuz haberin olsun. eşine anlayışlı ol, tek yapabileceğin bu. ama eşin de çaba göstersin, tek taraflı çabayla yenilmiyor bu zıkkım maalesef. eşine sakın yaşadığı sorunu hatırlatıp yüzüne vurma. bundan daha da çok etkileniyor ve toparlanamıyorlar.

cnm banada baya oldu yani şöyle egzersize şubatta başladım ne güzel 9 cme falan gelmiştim sinirlendiğim bigün bıraktım attım aparatları sonra aylar geçti haziran ayında adam gibi bu yola baş koyacam dedim kararlıydım ve 3 hafta falan oldu adamakıllı egzersiz yapalı son noktadayım şuan 11 12 cm rahat oluyo bu seferde eşimde çaba yok.böyle olacağı aklıma gelmezdi eşimden kaynaklanacağı uzak bi ihtimaldir diyordum..eşim alışmış sanırım oldu bittiye getirmeyi denemeyi gözü kesmiyo..sonra haziran bitmeden bu işi bitirmeyi hedeflemiştim haziran bitti temmuz geldi hala uğraşıyorum,hedef koymuştum ama oda olmayınca dahada moralman çöktüm.hani bana kalsa biterdi bir hafta içinde ama malesef neyse.sağol tatlım yaa şuan ihtiyacım olan şey dua zatenn sağolun kızlar sizi çok seviyorumm

canım ümidini yitirme, eşlerimizi bu hale getiren vajinismus , birçoğumuz yaşadık o problemi. Biraz kafa dağıtın, başka şeylere odaklanın, ne bileyim, çıkın, gezin , eğlenin...
Benim doktorum derdi, elini çabuk tut yoksa eşinde de sertleşme, erken boş... gibi sorunlar olur derdi.
Ve onlarınki daha zor çünkü asla böyle birşeyi kondurmak istemiyorlar kendilerine, bu durumları ile yüzleşmek istemiyorlar , biz doktora vs. gideriz bu durum için ama onlar çok çok utanıyorlar, gurur yapıyorlar.
Anlayışlı yaklaşmaya çalış canım.
İnşallah bir an önce kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…