Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendı aılem gelenler senede 1 kez gorebılıyorum zaten ıste gecelerı yapıcam ınanırmısın basarı hıkayelerını gec gecmısı bıle okuyamıyorum gırıp cıkıyorum etelemıycem en azından egzersızlerımı yapmaya calısıcam ya bu ultroson jelını nereye surcem aynı bebeyagı gıbı demı allah yardımcın olsun canım

keşke onlar gelmeden halletseymişsin, neyse zararın neresinden dönsek kardır.
sağol canım, bugün 20:10 da çıktım düşün yani...
aynı bebeyağı gibi, aparata, parmağa veya vajiye sürebilirsin canım .
yine de ara ara gir, başkalrının ilerlediğini görmek bile motivasyon oluyor.

Son düzenleme:

ara ara gırmeye calısıyorum farketmıssındır zaten okudukca zaten dahada hırslanıyorum daha dogrusu kıskanıyorum:) baya yenı gelenlerde ılerleme varrr regl bıtsede bende baslasam ooo cok gec cıkmıssın cok zor ya bende calısıyodum bıraktım bu sene evdeyım ızın verdım kendıme

Kızlar kızlar kızlar:)Beyaz mumun tamamını aldım.İnanamıyorum.Herşey azim,motivasyon,egzersiz.Kızlar bunları bana kazandırdığınız için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar ilerleyebileceğimi ummazdım ama gerçekten oluyormuş.Elvan,Sesizcekimsesizce,Çileklipuding,kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.

diyecek söz bulamıyorummmm .

Merhaba Eprunmn.Ben de egzersiz yapanlardanım.Lütfen üzülme,inan oluyor.Ben ilk doğum g.mumuyla başladım.Hafif mide bulantsı olmuştu.Şimdi olmuyor.Egzersiz yaptıkça alışıyorsun.Hepimiz yeneceğiz,birbirimize yardımcı olacağız.

bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen
canım parmak yada aparat olmadan olmuyor diye biliyorum :26:, ben 1 psikolog ve 1 psikiyatriste gittim, ikiside aynı şeyleri söylediler...

slm kızlar nabersiniz? ben egzersiz yaptım azönce ama sanki artık boşa yapıyormuşum gibime geliyoo yani hazırım aslında ama eşimi bekliyorum ne kadar zormuş bitmek bilmedi çilem yaa allahım tez zamanda kurtarr..ha buarada egzersizci arkadaşlarım yanlış anlamayın egzersizde son noktadayım ben hallettim sayılır eşimden kaynaklı bazı olumsuzluklar var ondan böle söylüyorum.uzadı baya aslında yenmiş olmam lazımdı neyse sabırrrr artık yapcak bişe yok

selacım hoşgeldinn görüşemediğimiz zamanlarda güzel zaman geçirmişsindr inşallah.alışma sürecini tamamladın dimi :)

hoşbulduk candy, tebrik ederim bebek için. allah sağlıkla doğurup kucağına almak nasip etsin, analı babalı büyütsün.

ben alışma sürecindeyim hala, misafirdi tatildi derken pek fırsatımız olmadı. ama şükür bir yaramazlık yok. her şey yolunda.

bana yardım eden yokmu.2 senedir evliyim ve vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizleri olmadan başaranlar nasıl yaptınız yardım lütfen

canm egzersiz çok işe yarıyor..bikerre yaptıkça esnetiyoruz vajiyi ve korkularımız yok oluyoo..yani egzersiz en ii çözüm bence..ya varya hayranım şu ilk günden halleden insanlara banada 2 yıl oldu hala uğraşıyorum yaa

hosgeldin kader arkadasim biz seninlee aynizamanlarda ayni seyleri yasiyoruz mide bulantilarimiz dahi ayni.. Benmki de yedinci haftada basladi krakerle beslenir hale geldim gecer diye bekliyorum ama hala devam ediyo benmki.. Bir de cok sinirli oldum ben her seye ayri sinir geliyo. Senn kalp atislari icin randevun ne zamandi canim ben cuma gitcem insallah bir sorun yoktur...

Tebrikler tatlim cok sevndm.. Bikac gundur yoktum burazlarda baktim buarada yeenen olmamis uzuldum ama yeni gelenlerin caabuk ilerledigini gordum cok secndm insallah devami da gelirse temmuz ayi da cok bereketli olucak gibi duruyorr.. Tam gaz devam durmak yok...

kızlar bu akşamda deneme yapacağım,inşallah bu defa tamamını alabilirim.son bir kaç gündür egzersiz yaparken çok kolay oluyor,3 parmakta kasılma,yanma baskı nerdeyse tamamen geçti,ilk girerken biraz kasılma oluyor,sonra hiç his yok,aslında kendimi hazır hissediyorum ama nedense olmuyor,yarıda kalıyor:78:

pes etmek istemiyorum iki yıldır kendimi tüketmişim başını alabilmek bile benim için çok büyük şans kendime hiç güvenim yoktu dünyanın en korkak insanı benimdir diye düşünüyodum hep ve doktora gidip 3000 tl vermek te ayrı bir sorundu tek gösterdiği şey parmak egzersizi oldu sonra hiç ilgilenmedi oda moralimizi çok bozdu artık tek düşüncem dişimi sıkıp hepsini alabilmek çünkü başı çok rahat giriyor inşallah hepsini alabilirim allah hepimize yardım etsin arkadaşlar....

Ayyyy cnm ben galiba senle pricavy karistirdim yaww neyse ama oda sondaydi yaaa dimiiii seninde cok az kaldi cnm

privacy sakin ol. ben eşimi 4 ay bekledim, öldüm öldüm dirildim desem yalan olmaz. artık umudum da bitmişti, çabam da. tam o sırada yendim. umarım seninki bu kadar uzamaz. ama uzasa bile yeniliyor, lütfen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma. biz neredeyse boşanıyorduk, tam bitti derken başladı her şey. allah yardımcın olsun, senin için daha çok dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…